ماهان شبکه ایرانیان

تحریم کالاهای صهیونیستی، چرا و چگونه؟

برای بسیاری، موجودیت صهیونیسم در محدوده ی جغرافیایی سرزمین های اشغالی فلسطین خلاصه می شود، در حالی که دولت نامشروع اسرائیل، فقط بخش کوچکی از ماهیت عینیت یافته ی تفکر نژادپرستانه صهیونیسم می باشد.

برای بسیاری، موجودیت صهیونیسم در محدوده ی جغرافیایی سرزمین های اشغالی فلسطین خلاصه می شود، در حالی که دولت نامشروع اسرائیل، فقط بخش کوچکی از ماهیت عینیت یافته ی تفکر نژادپرستانه صهیونیسم می باشد.

با بررسی سابقه تاریخی اقدامات یهود و به خصوص صهیونیست ها، می توان متوجه شد که صهیونیسم جهانی بر دو پایه پول (اقتصاد) و رسانه (کنترل و مهندسی افکار عمومی) تکیه کرده است، ستون هایی که صهیونیست ها با استفاده از قدرت و هم افزایی و پشتیبانی آن ها، استیلای خود را در نقاط مختلف جهان به صورت سخت افزاری و نرم افزاری بسط و گسترش می دهد.

آن چه در ذیل می آید، بررسی اجمالی این موضوع است که ما چگونه ناخواسته به صهیونیسم کمک می کنیم و در ادامه، چگونه می توانیم نقش کمتری در چرخه ی مالی و رسانه ای صهیونیسم جهانی داشته باشیم.(1)

چند سالی است که موضوع تحریم کالاهای صهیونیستی توسط نهادها و ارگان های دولتی و غیر دولتی و همچنین مصرف کنندگان داخلی، در بین فعالین فرهنگی انقلاب اسلامی و گروه های دانشجویی و طلاب عدالتخواه، به عنوان یک مطالبه جدی درآمده است و تا امروز نیز فراز و نشیب های زیادی را پشت سر گذاشته است.

البته باید گفت این موضوع، پیش از این توسط مجموعه های اسلامی خارج از کشور مورد توجه قرار گرفته و تعدادی از مراکز فرهنگی – اسلامی خارجی تجربیات و فعالیت های عملی بیشتری نسبت به فعالین داخلی دارند.(2)

در این میان سوالات و شبهاتی وجود دارد که پاسخ گویی به آن ها، می تواند راه گشای فعالیت های آتی، در زمینه تحریم این کالاها باشد. در ذیل برخی سوالاتی که در این رابطه وجود داشته و بسیاری از علاقمندان به این موضوع را درگیر خود نموده است به صورت مختصر بررسی می شود.

منظور از کالاهای صهیونیستی چیست؟

تعریف این کالاها را باید از دو منظر نگاه کرد:

1. کالاهای تولید شده در خاک سرزمین های اشغالی که البته این کالاها هیچ گاه به صورت رسمی و از موادی قانونی وارد کشور نشده و نمی شوند، بلکه بیشتر به صورت قاچاق و از طریق برخی کشورهای هماسیه، مانند کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و در مقیاس محدود وارد ایران می گردند.

علامت شناسایی این کالاها (اگر به صورت مشخص منشأ آن ها معلوم نباشد) با بررسی بارکد مندرج بر روی کالا قابل تشخیص است. بارکدی که برای کالاهایی با منشأ اسرائیلی تعریف شده، با عدد 729 شروع می شود که در سمت چپ زیر بارکد قرار دارد و به راحتی می توان با دیدن این کد، از منشأ تولید کالا مطلع گردید.

2. از منظر دیگر، کالاها و خدمات صهیونیستی صرفاً آن هایی نیستند که در محدوده ی جغرافیایی سرزمین های اشغالی تولید می شوند، بلکه کلیه ی کالاها و خدماتی هستند که توسط شرکت های وابسته به کارتل ها و سرمایه گذاران صهیونیستی، در قالب شرکت های بزرگ چند ملیتی و حتی ثبت شده در کشورهای ثالث تولید و توزیع شده و تمام یا بخشی از سود آن ها، در راستای منافع صهیونیسم جهانی و رژیم غاصب اسرائیل هزینه می گردد.

به عنوان نمونه شرکت نستله (Nestle) یکی از شرکت های بزرگ چند ملیتی بوده که در کشور سوئیس ثبت گردیده است اما بخش اعظم سهام آن در خاورمیانه متعلق به سرمایه داران صهیونست بوده و دفتر مرکزی این شرکت نیز، مبالغ کلانی را به دولت نامشروع اسرائیل به صورت بلاعوض کمک نموده است، مانند کمک 14٫6 میلیون دلاری به صندوق غرامت هولوکاست در سال 2000٫.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی