
کفشهای زیبایی سرانجام نظرتان را بخود جلب نموده است، در داخل مغازه کفشها را امتحان می نمایید و چقدر خوب که اندازه اش به پایتان می خورد اما بعد از اینکه برای بار اول می پوشید شروع به اذیت کردن پایتان می نماید. این داستان را کم و بیش همه ما تجربه کرده ایم. حال با توجه به این خرید باید حقایقی را درباره پا بدانیم.
• بین 75 تا 80% درصد بزرگسالان، به نوعی مبتلاء به یکی از بیماری های پا هستند.
• خانم ها در حدود 4 برابر بیشتر از مردان دچار بیماریهای پا میشوند؛ دلیل این امر پوشیدن کفشهای پاشنه بلند است.
• حدود نه دهم از خانمها، کفشهایی میپوشند که برای آنها کوچک است و بعد از 60 سالگی، 70 درصد آنها دچار بیماریهای جدی پا میشوند. هنگامی که بزرگتر میشوید، سایز پای شما افزایش پیدا میکند، اما تعداد کمی از خانم ها بعد از 20 سالگی سایز پای خود را همچنان اندازه میگیرند؛ در نتیجه اگر در سنین بالا همچنان بر اساس اندازه پا در نوجوانی و یا اوایل جوانی، کفش بخریم، برای ما کوچک هستند و باعث بروز مشکلاتی میشوند. بیشتر درها و مشکلات پا در دهه های 50،40 و 60 از زندگی افراد اتفاق میافتد؛ چرا که در دوران جوانی کفشهای پاشنه بلند، نوک باریک و نامناسب پا کرده بودند. اگر غیر از ظاهر و چهره خانم ها، به کفشهایی که میپوشند و سلامت پای آنها نیز توجه میشد، کمتر به پای خود بی اعتنایی میکردند و بیشتر کفشهای مناسب و راحت میپوشیدند.

این بیماریها، تنها بخشی از بیماریهایی هستند که پا به آنها دچار میشود. اگر این بیماریها را نادیده بگیریم، دچار دردهای شدید می شویم. در هنگام خرید کفش دقت کافی را داشته باشید؛ کفشهایی با کیفیت، مناسب سایز پای خود و ترجیحا طبی بخرید. کفشهای خود را بشوئید تا تمیز باشند و در آنها محیطی برای پرورش قارچ به وجود نیاید.