ماهان شبکه ایرانیان

چگونه زندگی شیرینی داشته باشیم؟

۱)در زندگی مشترک هم زن و هم مرد دوست دارند که مورد تشویق قرار گیرند. مورد تایید واقع شدن، مورد محبت و توجه قرار گرفتن از نیازهای اساسی انسان است

چگونه زندگی شیرینی داشته باشیم؟
1)در زندگی مشترک هم زن و هم مرد دوست دارند که مورد تشویق قرار گیرند. مورد تایید واقع شدن، مورد محبت و توجه قرار گرفتن از نیازهای اساسی انسان است. سعی کنید در روابط زناشویی به نوعی و به طریقی رفتارهای مطلوب همسرتان را مورد توجه قرار دهید و تایید کنید. همسر شما باید بفهمد که برای او ارزش قائل هستید. خاصه آن که تشویق و تایید و بیان نکات مثبت باید به طور آشکار و یا در جمع باشد و تذکر نکات منفی و انتقاد باید به طور محرمانه و در تنهایی صورت گیرد.
2)لازمه ایجاد و حفظ روابط زناشویی سالم این است که طرفین برای خصوصیات، علاقه مندی ها و نیازمندی های یکدیگر ارزش قائل شوند، از این رو سعی کنید در روابط کلامی، غیرکلامی، عاطفی و احترام ها و تصمیم گیری ها به رفتار و افکار و به نیازها و خواسته های همسرتان توجه کنید، حساسیت نشان دهید و پاسخ مناسب بدهید (بی تفاوت نباشید) بنابراین اگر زن یا شوهری گفت: «همسر من به فکر من نیست، من برای او ارزشی ندارم، او سرش به کار خودش مشغول است و ...» این امر زنگ خطر محسوب می شود.
3)یادتان باشد که مساله یک طرف و شیوه های برخورد با مساله، طرف دیگر است. به جای انتخاب روش پرخاشگرانه، خشونت آمیز و بدبینانه، بهتر است روش مسالمت آمیز، صمیمانه و خوش بینانه را انتخاب کنید.
اگر رفتاری برای شما مبهم است، ساده ترین راه این است که از همسرتان سوال کنید:
«هدف شما از انجام این کار چیست؟ منظور شما از این حرف چیست؟ چرا این طور رفتار می کنی؟ چه طور شد که این طور عمل کردی؟ و نظایر آن.

4)در اکثر موارد با وجود اینکه زن و شوهر با زبان واحدی با همدیگر سخن می گویند اما آنچه که یکی می شنود و آنچه که دیگری می شنود اغلب متفاوت است و در نتیجه مشکلات ارتباطی را به دنبال می آورد. بنابراین توصیه می شود هم زن و هم مرد دیدگاه خود را در مورد مساله یا مشکل مورد نظر به زبان ساده و صادقانه بیان کنند. در این باره باید یادآور شد که خشونت را نباید با خشونت پاسخ گفت، بلکه خشونت را با سکوت باید پاسخ گفت و بعدا در موقعیت مناسب دیگری درباره مساله موردنظر به بحث و گفت و گو پرداخت.
5)سعی کنید با نگرش مثبت نسبت به یکدیگر وبا مشورت کردن و هماهنگی، امور زندگی خانوادگی، تعلیم و تربیت فرزندان، فعالیت های اجتماعی، اوقات فراغت و چگونگی صرف آن، دید و بازدیدهای خانوادگی و نظایر آن را تنظیم و برنامه ریزی کنید.
منبع:راه کمال شماره 29مجله روانشناسی خانواده
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان