تاریخ خبر : 1392/12/8 – به گزارش بی باک، به پیشنهاد شهردار منطقه 20 و تایید فرماندار ویژه ری منطقه 20 برای نخستین بار در کشور اجرای مدیریت یکپارچه شهری را در حالی تجربه می کند که چهارمین جلسه از جلسات رسمی این کارگروه، با حضور نائب رئیس و رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران، معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری و شهردار منطقه 20 عصر روز گذشته برگزار شد.
مرتضی طلایی نائب رئیس شورای اسلامی شهر تهران در چهارمین جلسه کارگروه مدیریت شهری شهرستان ری با ارائه پیشنهاد فعال شدن کمیته فرهنگی در کارگروه مدیریت شهری شهرستان ری اظهار داشت: با توجه به ظرفیتهای معنوی و باورمندی مردم، شهرری می تواند به عنوان پایلوت قطب فرهنگی شهر تهران معرفی شود و شورای اسلامی شهر تهران آمادگی لازم را برای تبدیل مسیر حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) تا حرم امام خمینی(ره) به قطب گردشگری و مذهبی را دارد.
این مسئول با اشاره به اینکه مدیریت یکپارچه شهری در شهرری با فعالیت کارگروه مدیریت شهری شهرستان ری اجرایی شده و بهتر است این اقدام از طریق نخبگان به شهروندان رسانده شود، افزود: شکل گیری این کارگروه اقدامی ارزشمند است که امیدوارم این مدل الگویی برای همه شود.
وی ساماندهی بافت فرسوده پیرامون حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) توسعه عمران و آبادانی و ارائه بهترین خدمات به زائران را اولویت های مدیریت شهری برشمرد.
حمایت ویژه شورای اسلامی شهر تهران از نتایج کارگروه مدیریت شهری ری
هدایت الله جمالی پور فرماندار ویژه شهرستان ری و رئیس کارگروه مدیریت شهری شهرستان ری میز در این جلسه، فعالیت این کارگروه را نمونه ای خوب برای یکپارچه سازی مدیریت شهری عنوان کرد و یادآور شد: حمایتهای ویژه اعضاء شورای اسلامی شهر تهران، همگرایی مدیریت شهری در ری، افزایش و قدرتمندی بیشتر مدیران ارشد شهری از مهمترین اثرات این کارگروه است.
جمالی پور حضور اعضاء شورای اسلامی شهر تهران در جلسات رسمی کارگروه مدیریت شهری شهرستان ری را از نقاط قوت این کارگروه برشمرد و افزود: پس از سلسله جلسات کارگروه، اعضاء شورا بیشترین مساعدت و عنایت را نسبت به شهرری داشته اند که افزایش بودجه 93 و لحاظ بسته های پیشنهادی مصوب کارگروه مدیریت شهری شهرستان ری در تدوین برنامه 5 ساله دوم توسعه شهری از مهمترین آن است.
نوسازی بافت فرسوده از اولویتهای کارگروه مدیریت شهری ری
منصور کتانباف شهردار منطقه 20 و قائم مقام کارگروه مدیریت شهری شهرستان ری با اشاره به اینکه پیشنهاد تشکیل این کارگروه به منظور بهره مندی از ظرفیت های مدیریتی شهرری عنوان شده است، اعلام کرد: تعیین تکلیف اسناد خانه های قولنامه ای که در بافت فرسوده قرار گرفته اند از مهمترین مصوبات کارگروه مدیریت شهری بوده است که به سرعت در حال پیگیری است.
کتانباف ساماندهی 137 هکتار بافت فرسوده موجود در منطقه 20 را از اولویت های مدیریت شهری برشمرد و افزود: تشکیل شبکه های اجتماعی و دفاتر تسهیلگری احیای بافت فرسوده در سراهای محله و استفاده از سرمایه های اجتماعی نظیر ائمه جماعات، نخبگان، هنرمندان، ورزشکاران و… از اقدامات اخیر شهرداری منطقه 20 بوده که موج جدیدی از نوسازی بافت فرسوده را در سال آتی ایجاد خواهد کرد.
این مسئول به پروژه های مهم منطقه 20 نیز اشاره کرد و اظهار داشت: توسعه ارتباطی پیرامون حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در قالب احداث پیاده راه در ضلع شرق حرم و اتصال ضلع جنوب حرم به بزرگراه امام علی(ع) از پروژه های مهمی است که بعد از نهایی شدن طرح استقبال از بهار 93 در منطقه 20 اجرایی می شود.
بر اساس این گزارش ارائه بسته پیشنهادی کارگروه مدیریت شهری شهرستان ری به شورای اسلامی شهر تهران برای لحاظ در برنامه پنج ساله دوم شهر تهران از مصوبات سومین جلسه این کارگروه که با حضور احمد دنیامالی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد بوده و این بسته پیشنهادی آماده شده توسط کمیته برنامه و بودجه کارگروه مدیریت شهری به تصویب کارگروه مدیریت شهری شهرستان ری رسید تا تحویل شورا شود.
فرماندار ویژه شهرستان ری، شهرداران مناطق 15، 19، 20، حسن آباد، کهریزک و باقر شهر به همراه مدیران نهادهای دولتی و سازمانی شهرستان ری و معاونان اجرایی شهرداری منطقه 20 از اعضاء کارگروه مدیریت شهری شهرستان ری هستند و این بار نیز چهارمین جلسه این کارگروه در شهرداری منطقه 20 برگزار شد.