به گزارش ایسنا بر اساس خبر رسیده، در قالب این کارگاه آموزشی طی سه جلسه با حضور محمود حکیمی، نویسنده پیشکسوت حوزه کودک و نوجوان، فنون نویسندگی و داستاننویسی به اعضای کانونهای ادبی منطقه و سایر علاقهمندان آموزش داده میشود.
ایدهیابی، ساختار و عناصر داستان و فنون نوشتن داستان کوتاه، ازجمله سرفصلهای این دوره است. همچنین مقولههایی مانند زاویه دید، راوی، زبان، پیرنگ، پایانبندی، گرهافکنی، شخصیتپردازی، توصیف و ساختار داستان آموزش داده میشود و در کنار آن یک نمونه داستان هم از جنبههای حرفهای مورد بررسی قرار میگیرد.
این گزارش میافزاید: دوره آموزش داستاننویسی سه جلسه دوساعته است و در پایان جلسه به داستانهای برتر جوایزی اهدا خواهد شد. همچنین در بخش پایانی این کارگاه، هر کدام از هنرجویان که کلاس عناصر داستان را گذرانده باشند، یکی از داستانهایشان را ارائه میکنند.
حکیمی از پرکارترین نویسندگان کتاب کودک و نوجوان است. برخی از آثار او مانند مجموعهی 22 جلدی تاریخ تمدن ویژه نوجوانان و داستانهایی از زندگانی امیرکبیر از شمارگان بالایی برخوردار شدهاند. پژوهشهای پیوسته حکیمی در زمینه تاریخ اسلام و زندگانی حضرت محمد(ص) و خاندان ایشان باعث شد که او بتواند مقالههای بسیاری در این زمینهها در نشریههای گوناگون به چاپ برساند. او در سال 1382 به خاطر نگارش دهها مقاله و چاپ دو کتاب درباره زندگانی امام حسین(ع) و قیام عاشورا، به عنوان خادم فرهنگ عاشورا شناخته شد و لوح تقدیر از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرد. حکیمی در پنجمین جشنواره شهید رجایی نیز به عنوان پیشکسوت برگزیده ملی در محور هنری و ادبی شناخته شد و از رییسجمهور لوح تقدیر دریافت کرد.
دوره کارگاهی آموزش داستاننویسی "بر بالهای خیال" پنجشنبه 26 مرداد، دوم و نهم شهریورماه ساعت 10 در کتابخانه استاد حکیمی به نشانی یافت آباد، شهرک ولیعصر، خیابان حیدری جنوبی، خیابان پژاند، بوستان لواسانی میزبان اعضای کانون ادبی و سایر علاقهمندان است.