وزیر ارتباطات در مصاحبهای از لزوم حاکمیت در فضای مجازی صحبت کرد و از وجود بسترهای مناسب برای ثروت آفرینی در آن خبر داد که تنها با استفاده درست قابل دستیابی است.
«محمد جواد آذری جهرمی» مفهوم حاکمیت در فضای مجازی را با چارچوب ادبیات سلطه متفاوت تلقی نمود چراکه به باور او معمولاً کشورهای سلطهگر برای گسترش حاکمیت کار خود، کارشان را با زور پیش میبرند اما حاکمیت در فضای مجازی با ارائه خدمات بیشتر صورت میگیرد.
همچنین او در توضیح دیدگاهش درباره فضای مجازی گفت:
«فضای مجازی نه وحشی است که بخواهیم آن را مهار کنیم نه آنقدر سرکش است که بخواهیم آن را تحت کنترل درآوریم؛ اما باید در آن حاکمیت داشته باشیم.»
استفاده درست از فضای مجازی به منزله مهار آن است
وزیر جوان ارتباطات متذکر شد که فضای مجازی ابزاری است که رسیدن به حداکثر میزان استفاده از آن میتواند به منزله مهار کردنش باشد.
او از گرایش کسبوکارهای محلی و کوچک به تبلیغ در شبکههای اجتماعی و بسترهای پیامکی سخن گفت و همین امر را به فال نیک گرفت.
پیامرسانها میتوانند سالانه 3000 هزار میلیارد تومان تولید ثروت کنند
وزیر ارتباطات شبکههای اجتماعی را بستر خوبی برای تولید ثروت در کشور دانست چراکه او تخمین میزند که پیامرسانها میتوانند سالانه 3000 هزار میلیارد تومان برای جامعه خلق ثروت کنند؛ این درحالتیاست که درآمد سالانه تبلیغات صداوسیما چیزی بیشتر از 1300 میلیارد تومان نیست.
وی معتقد است پیامرسانها وشبکههای اجتماعی خارجی در حال حاضر فعالیتهای اقتصادی رسمی در کشور انجام نمیدهند ولی برای دستیابی به سود نهفته در این عرصه باید شبکههای اجتماعی داخلی را توسعه داد. او در این راستا وعده داد که تا ماه آینده با در پیش گرفتن استراتژی مناسب افراد توانمند دراین عرصه فعالیت خواهند نمود.