نمایشگاه بینالمللی گردشگری مسه وین 2017 با حضور نمایندگان و دستاندرکاران صنعت گردشگری ایران در پایتخت اتریش گشایش یافت. به گزارش روابط عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران، این دومین دوره حضور ایران در این نمایشگاه و در کنار بیش از 800 شرکتکننده از 70 کشور جهان است. براساس این گزارش، 8شرکت خصوصی گردشگری و صنایعدستی حضور پیدا کردهاند و تلاش میکنند با فروش بستههای سفر و توزیع اقلام تبلیغاتی خود، توانمندیها، جاذبههای گردشگری و فرهنگ و هنر غنی کشورمان را معرفی و بازدیدکنندگان را برای سفر به ایران ترغیب کنند.
به گفته مسوولان غرفه ایران، غرفه کشورمان در این دوره از نمایشگاه مورد توجه رسانههای کشور اتریش نیز قرار گرفته و شبکه S CHAN TV و مجله SOCIETY با حضور در این غرفه برای همکاری و معرفی جاذبههای گردشگری ایران در رسانههای خود ابراز تمایل و آمادگی کردند. این غرفه به صورت چهار طرف باز و با 112 متر مربع مساحت، در کنار غرفه کشورهای چین، ژاپن، هند، مراکش، ارمنستان، گرجستان و آژانس بزرگ RUFEA قرار گرفته است. برپایی کارگاه حضوری توسط مینیاتوریست پیشکسوت کشورمان که به نمایندگی از هنرمندان ایرانی در نمایشگاه حضور دارد در روز نخست نمایشگاه مورد توجه و استقبال تعداد زیادی از بازدیدکنندگان قرار گرفت و به رونق هرچه بیشتر غرفه ایران کمک کرد. همچنین برگزاری نمایشگاه هنر سنتی سفالگری با عنوان «صلح و سفال» از دیگر برنامهها و جاذبههای غرفه ایران است که درآمد حاصل از فروش اقلام به نمایش گذاشته شده در آن، پس از پایان نمایشگاه از سوی بخش خصوصی به موسسه خیریه محک اهدا خواهد شد.
به گزارش «دنیای اقتصاد» نمایشگاه بینالمللی گردشگری مسه وین یک رویداد بینالمللی در حوزه تعطیلات، سفر و تفریح است که زمینه آشنایی عموم مردم اتریش و حتی گردشگران برخی از کشورهای همسایه با جاذبههای گردشگری و ظرفیتهای موجود در هر کشور در حوزههای گردشگری را فراهم میآورد. این نمایشگاه در هر دوره میزبان بیش از صدهزار بازدیدکننده و هزاران نفر از کارشناسان صنعت گردشگری است که در یک رویارویی مستقیم به بازدیدکنندگان در انتخاب راه مناسب برای گذراندن اوقات فراغت و تعطیلات کمک میکند. شناخت و بررسی کمپینهای بازاریابی و توسعه بازارهای جدید گردشگری، جمعآوری و تبادل اطلاعات و تجربیات تجاری، آشنایی شرکتهای فعال در این حوزه با یکدیگر، ارائه مشاوره به علاقهمندان و بازدیدکنندگان در رابطه با سفر و همچنین برگزاری سخنرانیهای مفید و مرتبط با موضوع گردشگری از جمله اهداف برپایی این نمایشگاه به شمار میرود؛ اهدافی که به باور کارشناسان میتواند برای جذب هرچه بیشتر گردشگران به ایران ارزش قابل ملاحظهای داشته باشد. با این حال بسیاری از کارشناسان معتقدند چنین نمایشگاههایی تنها در صورتی برای ایران نتیجه خواهد داشت که با برنامهریزی صحیح و مذاکرات رودررو با فعالان گردشگری دیگر کشورها همراه باشد. این نمایشگاه بینالمللی گردشگری رویدادی بینالمللی در حوزه تعطیلات، سفر و تفریح به شمار میآید که در آن علاوهبر اینکه بیش از 800 شرکتکننده از 70 کشور جهان حضور دارند، عموم مردم اتریش و گردشگران و مردم برخی کشورهای همسایه نیز از مخاطبان آن محسوب میشوند.