خیلی وقتها، ممکن است از دیدن یک کیک زیبا با روکشی فوقالعاده به وجد بیائید، اما بعد از خوردن تکهای از این کیک اشتهاآور، نظرتان عوض شود! آن هم فقط به خاطر اینکه تکهای از روکش ضخیم و زمخت آن زیر دندانتان رفته است! اگر شما هم چنین تجربهای از خوردن این کیکهای هیجانانگیز داشتهاید، با آشپزخونه روزچین همراه باشید تا طرز تهیه خمیر فوندانت نرم و لطیف را به شما آموزش دهیم!
مواد لازم جهت تهیه خمیر فوندانت
مارشمالو (همان پف پفی موجود در بازار): 150 گرم
پودر قند: 5 لیوان
آب: 2 قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه خمیر فوندانت نرم و لطیف
مارشمالوها را در ظرف ویژه مایکروویو قرار دهید، 2 قاشق آب را به آن اضافه کرده و حدود 2 دقیقه در مایکروویو قرار دهید تا مارشمالوها پف کرده، آب شود و حالت کشدار پیدا کند!
مارشمالو را از مایکروویو خارج کرده و پودر قند را رفته رفته، روی مارشمالوها، الک کنید! در این مرحله میتوانید رنگ خوراکی دلخواهتان را نیز به مارشمالوها اضافه نمائید. پودر قند را باید تا حدی اضافه کنید که مخلوط از حالت چسبناک خارج شده و به بافت خمیری نرم تبدیل شود. ممکن است تمام پودر قند شما استفاده شود یا اینکه بخشی از آن مورد استفاده قرارگیرد. تمام این ها بستگی به بافت خمیر به دست آمده دارد که باید نرم و لطیف باشد.
در مرحله بعد، سطح کار خود را با فرچه روغنی، چرب کنید، خمیر را روی آن قرارداده و توسط وردنه به خوبی ورز دهید. این کار باید آنقدر انجام شود تا بافت خمیری یکنواختی، حاصل شود. سپس خمیر را در چند نایلون روغنی قرار داده و به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی هواگیری شود و استراحت کند!
هنگام استفاده، خمیر را از یخچال خارج کرده، اندکی در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود، سپس مجدد با وردنه آن را صاف کنید و به حالت کاغذی درآورید. عمل وردنه زنی را آنقدر انجام دهید تا ورقه بسیار نازکی به دست آید.
هنگام روکش کردن کیک با خمیر فوندانت، ابتدا سطح کیک را آغشته به زرده تخم مرغ نمائید که خمیر به خوبی به کیک بچسبد!
فوت کوزه گری در تهیه خمیر فوندانت
- به هیج عنوان در لایه زیرین خمیر فوندانت، از خامه استفاده نکنید!
- این خمیر روی کیک های اسفنجی حالت بهتری پیدا میکند.
- اگر خمیرتان حالت سفت پیدا کرد، جند قطره آب به آن اضافه کنید و مجدد ورز دهید.
- خمیر فوندانت را میتوانید با ابزارهای گل سازی به شکل های مختلف درآورید!
دوستان عزیز سعی کنید حتما، برای یک بار هم که شده این خمیر را درست کنید و کیکتان را با آن روکش نمائید. مطمئن باشید که همه از دیدن کیکی با روکش فوندانت نرم و لطیف شگفت زده خواهند شد و شما احساس حرفه ای بودن میکنید! بعد از تهیه، حتما تجربیاتتان را برای ما بازگو کنید عکس آن را هم با در میان بگذارید.