ماهان شبکه ایرانیان

مقایسه رنو سیمبل با رنو ساندرو ؛ دو شبه فرانسوی ارزان قیمت در بازار ایران

سالهاست که محصولات تولیدی شرکت فرانسوی رنو در ایران از طرفدارانی بسیار برخوردار است. در این نوشته به بررسی و مقایسه رنو سیمبل با رنو ساندرو ، دو خودروی کوچک ارزان قیمت و شهری موجود در بازار ایران خواهیم پرداخت.

مقایسه رنو سیمبل با رنو ساندرو

سالهاست که محصولات تولیدی شرکت فرانسوی رنو در ایران از طرفدارانی بسیار برخوردار است. در این نوشته به بررسی و مقایسه رنو سیمبل با رنو ساندرو ، دو خودروی کوچک ارزان قیمت و شهری موجود در بازار ایران خواهیم پرداخت.

رنو سیمبل (Renault Symbol) و رنو ساندرو (Renault Sandero) دو نمونه از خودروهای با قیمت پایین شهری بوده که در نزدیک به دو سال حضور در بازار انحصاری خودروی ایران، به خصوص در خصوص رنو ساندرو در دو مدل عادی و استپ وی (Stepway) ، توجه مشتریان را به خود جلب نموده و از فروش مناسبی برخوردار شده اند. هر چند این دو خودرو در دو کلاس متفاوت قرار دارند اما با توجه به درخواست بالای خریداران و فروش مناسب، به دو نمونه تقریبا مشابه در بازار خودروی ایران تبدیل شده اند. در ادامه به معرفی، بررسی و مقایسه رنو سیمبل با رنو ساندرو خواهیم پرداخت.

رنو سیمبل یا رنو تالیا

رنو سیمبل یا رنو تالیا نمونه‎ای است در خودروهای کلاس بدنه سدان چهار در سایز فوق کوچک (Sub Compact Sedan) که اولین بار در سال 1999 میلادی توسط شرکت رنو تولید شد و نسل دوم آن توسط بخش رومانی شرکت رنو، شرکت داچیا (Dacia) و با نام داچیا لوگان (Dacia Logan) تولید می شود. این خودرو یک نمونه بسیار ارزان و اقتصادی با امکانات و توانایی های محدود و در رده محصولات درجه دو شرکت رنو بوده که برای فروش در بازار کشورهای در حال توسعه تولید شده اما از حداقل امکانات لازم برای تردد در خیابان‌های کشورهای پیشرفته اروپایی نیز برخوردار است.

مقایسه رنو سیمبل با رنو ساندرو

نسل اول رنو سیمبل از سال 1999 میلادی تا سال 2008 میلادی تولید و با نام‌هایی مانند کلیو سیمبل (Clio Symbol)، کلیو سدان (Clio Sedan) و کلیو 4 پوئرتاس (Clio 4 Puertas) به فروش رسید. نسل دوم این خودرو نیز مابین سال های 2008 میلادی تا 2012 میلادی تولید شد که نسبت به نسل قبیل از کیفیت و امکانات بالاتری برخوردار بود. نسل سوم رنو سیمبل یا رنو تالیا نیز از سال 2012 در خط تولید این شرکت قرار داشته که نمونه موجود در ایران متلق به این نسل است.

رنو ساندرو

رنو ساندرو نیز مانند رنو سیمبل یک نمونه در کلا بدنده خودروهای هاچ بک کوچک شهری (Hatchback) شهری بوده که محصولی شرکت داچیا رومانی است. این خودرو اولین بار در سال 2007 میلادی راهی بازارهای جهانی شد و تا سال 2012 میلادی در خط تولید این شرکت قرار داشت. یک نمونه از این خودرو نیز با نام رنو ساندرو استپ وی طراحی شد که تنها تفاوت آن با نمونه عادی استفاده از تایرهای بزرگ‌تر، نصب قطعات برجسته بر روی گلیگیرها، گارد و باربند، نمایی عضلانی تر و قامتی بلندتر به خود گرفته بود. رنو ساندروی موجود در ایران متعقل به این نسل بوده و در هر دوگونه استاندارد و رنو ساندرو استپ وی به مشتریان عرضه می گردد.

مقایسه رنو سیمبل با رنو ساندرو

رنو ساندرو نسل دوم

نسل دوم این خودرو با توجه به موفقیت رنو ساندرو در بازارهای هدف و کشورهای در حال توسعه در سال 2012 راهی بازارهای جهانی شد و توانست عنوان یکی از ارزان ترین خودروهای تولیدی با قیمتی در حدود 8.000 دلار (معادل 33.5 دلار با احتساب دلار 4.200 تومانی در زمان نگارش) به خود اختصاص دهد.

مقایسه رنو سیمبل با رنو ساندرو

رنو سیمبل موجود در بازار ایران تنها از یک جعبه دنده 4 سرعته اتوماتیک استفاده می کند. به همین دلیل در مقایسه رنو سیمبل با رنو ساندرو ، نمونه اتوماتیک رنو ساندرو در نظر گرفته شده که از قیمت بالاتر و عملکرد ضعیف تری نسبت به مدل مجهز به جعبه دنده دستی برخوردار است. در ضمن امکانات و تجهیزات بالاترین تیپ هر دو خودرو در مقایسه رنو ساندرو با رنو سیمبل لحاظ شده است.

مقایسه رنو سیمبل با رنو ساندرو : طراحی خارجی و بدنه

رنو سیمبل 2017 موجود در ایران طولی برابر با 4.348 میلیمتر، پهنایی برابر با 1.733 میلیمتر، ارتفاعی برابر با 1.517 میلیمتر و فاصله دو محور عقب و جلویی برابر با 2.634 میلیمتر است. رنو سیمبل 2017 با وزنی در حدود 1.080 کیلوگرم، یکی از سبک وزن ترین نمونه های موجود در بازار ایران به حساب می آید. رنو ساندرو استاندارد که با نام رنو ساندرو B90 نیز شناخته می‌شود، یک نمونه هاچ بک بوده و با طولی برابر با 4.020 میلیمتر، پهنایی برابر با 1.746 میلیمتر، ارتفاعی برابر با 1.534 میلیمتر و فاصله دو محور عقبی و جلویی در حدود 2.588 میلیمتر، فضایی به مراتب محدودتر را در اختیار سرنشینان قرار می‌دهد. این ابعاد در رنو ساندرو استپ وی اندکی متفاوت بوده و این خودرو طولی برابر با 4.024 میلیمتر، پهنایی برابر با 1.753 میلیمتر، ارتفاعی برابر با 1.584 میلیمتر داشته و فاصله دو محور عقب و جلوی آن نیز با توجه به استفاده از شاسی یکسان با مدل استاندارد برابر با 2.588 میلیمتر است.

طراحی رنو سیمبل 2017 با چراغ های جلویی نسبت کوچک و پهن و جلوپنجره بلند، نمایی ساده و شبیه به خودروهای دهه های گذشته کشورهای پیشرفته داشته که این فرم طراحی در بخش های جانبی و عقبی نیز تکرار شده و به خصوص در بخش عقبی و استفاده از چراغ های کوچک و در صندوق عقب با یک انحنای کوچک در انتها که نقش یک باله عقبی (Spoiler) کوچک را بازی می کند، ظاهری شبیه به خودروهای چند سال گذشته ارزانقیمت شرکت خودروسازی کیا (Kia Motors) به خصوص کیا ریو (Kia Rio) دارد.

ظاهر رنو ساندرو ساده تر و قدیمی تر از رنو سیمبل بوده و با چراغ های جلویی نسبتا کشیده و جلوپنجره با نوارهای افقی، نمایی از یک رنو 5 به روز شده را برای ناظران فراهم می کند. در بخش جانبی و عقبی نیز طراحی بسیار ساده و کاربردی بوده ولی بخش عقبی به دلیل استفاده از چراغ های با آرایش عمودی، نمایی بهتر به خود گرفته است. رنو ساندرو استپ وی نیز ظاهری مشابه با نمونه استاندارد داشته ولی به دلیل استفاده از سپرهای برجسته، پوشش های پلاستیکی گلیگیرها، رکاب های جانبی و باربند، سعی در القای حس قدرت داشته که هرچند نسبت به نمونه استاندارد از جذابیت بیشتری برخوردار است، اما به نوعی رنو PK را در ذهن بیننده تداعی می کند.

در مجموع و در مقایسه رنو سیمبل و رنو ساندرو می توان گفت که رنو سیمبل از ظاهری مدرن‌تر و امروزی تر برخوردار بوده و از این لحاظ نمونه ای به نسبت زیباتر و جذاب تر از رقیب خود به حساب می آید که با توجه به تفاوت قیمت نسبتا بالای این دو امری طبیعی به حساب می آید. هرچند که هر دو خودرو از لحاظ علم زیباشناسی مدرن امروزی خودروهایی بسیار ساده و عادی به حساب می آیند ؛ اما رنو ساندرو استپ وی ظاهری بهتر و جالب تر نسبت به نمونه استاندارد خود دارد. اما در صورت عرضه نسل دوم رنو ساندرو این تعادل برهم خورده و در مقایسه رنو سیمبل و رنو ساندرو هیچکدام برتری خاصی نسبت به همدیگر نداشته و هردو نمونه هایی بسیار ساده، با کیفیت پایین و ارزانقیمت به حساب می آیند.

نتیجه مقایسه رنو سیمبل و رنو ساندرو : رنو سیمبل

طراحی داخلی و کابین

هم رنو سیمبل 2017 و هم رنو ساندرو در زمره خودروهای ارزانقیمت بوده و در ساخت ابزار و ادوات داخلی آنها از مواد اولیه از جنس پلاستیک سخت و پایین ترین کیفیت ممکن استفاده شده که با توجه به هدف هرچه کمتر شدن قیمت تمام شده، امری بدیهی به حساب می آید. طراحی داخلی رنو سیمبل 2017 هرچند ساده بوده اما با استفاده از مواد اولیه با کیفیت بالاتر نسبت به رقیب و چینش مناسب، نمایی زیبا و در حد قیمت 10.000 دلاری (معادل 42 میلیون تومانی) را برای آن رقم می زند. صفحه نمایش رنگی لمسی در بخش میانی داشبورد دو رنگ و زیبای رنو سیمبل 2017 قرار گرفته و دو خروجی هوای چهار ضلعی در بالا به همراه دکمه های کنترلی مدور سیستم تهویه مطبوع، نمایی زیبا و امروزی به آن بخشیده اند.

مقایسه رنو سیمبل با رنو ساندرو

فرمان سه شاخه مجهز به ادوات کنترلی سیستم صوتی بوده و طراحی زیبایی دارد. عقربه های پشت آمپر نیز که از سه دایره بزرگ تشکیل شده، گرافیک و چیدمان قابل قبولی داشته و حس یک خودروی امروزی را به راننده القا می کند. صندلی ها کیفیت قابل قبولی برای یک خودروی کوچک و ارزانقیمت شهری داشته ولی با توجه به فضای محدود، به خصوص سرنشینان عقبی در طی مسافت های طولانی، سفر راحتی را تجربه نخواهند کرد.

طرحی داخلی رنو ساندرو بر خلاف رنو سیمبل 2017 بسیار قدیمی، خشک و ساده بوده و نمایی شبیه به خودروهای دهه 1980 و 1990 میلادی را در اختیار سرنشینان قرار می دهد. مواد اولیه استفاده شده در ساخت داشبورد از جنس پلاستیک سخت با کیفیت پایین بوده و به سرعت و پس از اندکی حرکت در چاله های شبه خیابان های شهری ایران به صدا می افتد. صفحه نمایش مرکزی در رنو ساندرو در هر دو گونه استاندارد و استپ وی وجود نداشته و حس سواری با تند 90 به سرنشینان القا می شود. صندلی های نیز کیفیت پایینی داشته و فضای سرنشینان با توجه به فاصله کمتر دو محور عقبی و جلویی و طول خودرو، نسبت به رنو سیمبل بسیار محدود تر بوده و در مقایسه رنو سیمبل و رنو ساندرو ، رنو سیمبل آسایش بسیار بیشتری را در اختیار راننده و سرنشینان قرار می دهد.

مقایسه رنو سیمبل با رنو ساندرو

فرمان رنو ساندرو نیز سه شاخه اما بسیار ساده و از مد افتاده بوده و هیچ ابزاری برای کنترل سیستم های سرگرمی و رفاهی خودرو بر روی آن تعبیه نشده است. پشت آمگر نیز ساده و مانند ال 90 و پراید بوده و با رنگ روشن از دو دایره مخصوص نمایش سرعت و دور موتور به همراه یک بخش میانی برای نمایش اطلاعات کامپیوتر سفری استفاده می کند.

در مجموع و در مقایسه رنو سیمبل با رنوساندرو در بخش طراحی داخلی و کابین می توان گفت که رنو سیمبل بدون هیچ شکی نمونه ای برتر و مناسب تر بوده و رنو ساندرو هیچ حرفی در مقابل رنو سیمبل در این بخش نداشته که البته با توجه به سال ساخت و قیمت تمام شده امری طبیعی به حساب می آید.

نتیجه مقایسه رنو سیمبل با رنو ساندرو در بخش طراحی داخلی و کابین : رنو سیمبل

موتور و پیشرانه

رنو سیمبل 2017 موجود در بازار ایران از یک موتور 4 سیلندر خطی 16 سوپاپه سود می برد. این موتور با حجم دقیق 1.598 سی سی توانایی تولید نیرویی برابر با 105 اسب بخار را در دور موتور 5.750 دور در دقیقه داشته و در دور موتور 3.750 دور در دقیقه حداکثر گشتاوری برابر با 145 نیوتون متر را در اختیار راننده قرار می دهد. این نیرو نیز توسط یک جعبه دنده 4 سرعته اتوماتیک تیپ ترونیک (با قابلیت تعویض به صورت دستی) به چرخ های جلوی منتقل می گردد. با استفاده از این موتور رنو سیمبل 2017 در زمانی در حدود 10.1 ثانیه از حالت سکون به سرعت 100 کیلومتر در ساعت رسیدن و توانایی رسیدن به حداکثر سرعت 175 کیلومتر در ساعت را دارد. مصرف سوخت نیز در حدود 8 لیتر در هر 100 کیلومتر مسیر سیکلی ترکیبی اعلام شده که با توجه به تفاوت میزان واقعی مصرف و کیفیت پایین سوخت، رقم مناسبی برای یک خودروی مدرن به حساب نیامده اما در مقایسه با خودروهای موجود در بازار ایران عددی قابل قبول است.

مقایسه رنو سیمبل با رنو ساندرو

رنو ساندرو موجود در ایران نیز مانند رنو سیمبل 2017 از یک موتور 4 سیلندر خطی 16 سوپاپه 1.6 لیتری استفاده می کند. این موتور با حجم دقیق 1.598 سی سی توانایی تولید نیرویی معادل 105 اسب بخار در دور موتور 5.750 RPM را داشته و حداکثر گشتاور تولیدی آن نیز برابر با 140 نیوتون متر بوده که از دور موتور 3.750 RPM در اختیار راننده قرار می گیرد. این نیرو توسط یک جعبه دنده بسیار قدیمی 4 سرعته اتوماتیک یا 5 سرعته دستی به چرخ های جلویی منتقل می گردد. عملکرد رنو ساندرو اندکی پایین تر از رقیب خود بوده و برای رسیدن به سرعت 100 کیلومتر در ساعت از حالت سکون به زمانی در حدود 10.5 ثانیه در گونه مجهز به جعبه دنده دستی و 11.5 ثانیه در گونه مجهز به جعبه دنده اتوماتیک نیاز دارد و قادر به رسیدن به حداکثر سرعت 175 کیلومتر در ساعت در گونه دستی و 170 کیلومتر در ساعت در گونه اتوماتیک را دارد. مصرف سوخت نیز در گونه دستی در حدود 6.7 لیتر در هر 100 کیلومتر به صورت میانگین و 8.3 لیتر در گونه اتوماتیک اعلام شده است.

مقایسه رنو سیمبل با رنو ساندرو

در مجموع و در مقایسه رنو سیمبل با رنو ساندرو در بخش توانایی موتور می توان گفت که این دو خودرو به دلیل استفاده از یک موتور نسبتا مشابه توانایی های مشابهی را از خود به نمایش می گذارند. اما در مقایسه رنو سیمبل و رنو ساندرو از لحاظ سرعت و شتاب به دلیل وزن پایین تر رنو سیمبل 2017 این خودرو عملکرد بهتری را از خود به نمایش گذاشته و در این بخش نیز نمونه برتر در مقایسه رنو سیمبل با رنو ساندرو خواهد بود.

نتیجه مقایسه رنو سیمبل با رنو ساندرو در بخش موتور، پیشرانه و عملکرد : رنو سیمبل

تجهیزات و امکانات

رنو سیمبل 2017 و رنو ساندرو با توجه به قرار گرفتن در رسته خودروهای ارزانقیت شهری، از پایین ترین سطح امکانات استاندارد روز دنیا برخوردار هستند. از تجهیزات رفاهی و سرگرمی موجود در رنو سیمبل در ایران در بالاترین  و مجهزترین تیپ می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک نسل قدیم (Air Conditioning)
  • سیستم روشنایی در روز (DRL یا Daytime Running Lights)
  • ابزار کنترلی سیستم صوتی بر روی غربیلک فرمان
  • شیشه بالابرهای الکتریکی برای تمامی شیشه ها
  • دوربین کمکی دنده عقب
  • سنسور کمکی پارک در بخش عقبی خودرو
  • رینگ آلومینیومی 15 اینچی
  • تایرها سایز 185/65/15
  • سیستم صوتی چند رسانه ای مجهز به صفحه نمایش 7 اینچی لمسی رنگی مجهز به 4 بلندگوی مجزا
  • ورودی USB با قابلیت پخش فایل های MP3
  • اتصال به تلفن های همراه از طریق فناوری بدون سیم بلوتوث
  • نشان دهنده درجه هوای محیط خارج خودرو
  • سیستم مدیریت پیمایش (کامپیوتر سفری)

مقایسه رنو سیمبل با رنو ساندرو

از تجهیزات رفاهی و سرگرمی رنو ساندرو در بالاترین تیپ می توان از موارد زیر یاد نمود:

  • سیستم تهویه مطبوع دستی نسل قدیم
  • سیستم صوتی با قابلیت پخش رادیو، سی دی مجهز به 4 بلندگوی مجزا
  • ورودی USB و قابلیت پخش فایلهای MP3
  • کامپیوتر سفری
  • ریل و باربند سقف
  • رکاب های جانبی
  • رینگ های 15 اینچی آلومینیومی
  • تایرهای سایز 185/65/15
  • شیشه بالابرهای الکتریکی برای تمامی شیشه ها

مقایسه رنو سیمبل با رنو ساندرو

در مجموع و در مقایسه رنو سیمبل با رنو ساندرو در بالاترین تیپ و سطح تجهیزات می توان گفت که رنو سیمبل به حداقل تجهیزات سرگرمی و رفاهی استاندارد موجود در بازار مجهز بوده و بدون هیچ شکی و با توجه به قیمت بسیار بالاتر و عدم تجهیز رنو ساندرو به کف امکاناتی مانند صفحه نمایش رنگی و دوربین دید عقب، در مقایسه رنو سیمبل و رنو ساندرو ، رنو سیمبل رتبه بالاتر را به خود اختصاص خواهد داد.

نتیجه مقایسه رنو سیمبل و رنو ساندرو در بخش امکانات و تجهیزات رفاعی و سرگرمی : رنو سیمبل 2017

تجهیزات و امکاناتی ایمنی و کمکی رانندگی

هرچند رنو سیمل هم مانند رنو ساندرو یک خودروی اقتصادی ارزانقیمت به حساب می آید، اما سطح تجهیزات ایمنی و کمکی رانندگی آن در سطح بالاتری از رقیب خود قرار دارد. از تجیزات ایمنی و کمکی رانندگی نسبتا محدود موجود در رنو سیمبل 2017 می توان به نمونه های فهرست زیر اشاره کرد:

  • سیستم ترمز ضد قفل (ABS)
  • سیستم کمکی ترمز (EBA)
  • سیستم توزیع الکتریکی نیروی ترمز (EBD)
  • 2 کیسه هوای ایمنی (راننده و سرنشین جلویی)
  • سیستم کنترل سرعت (Cruise Control)
  • سیستم محدود کننده سرعت (Speed Limiter)
  • آیینه های جانبی با قابلیت تنظیم به صورت الکتریکی مجهز به چراغ راهنما
  • چراغ مه شکن در دو بخش عقبی و جلویی
  • سیستم هشدار فشار باد تایرها
  • سیستم ضد سرقت (ایموبیلایزر)

از تجهیزات ایمنی و کمکی رانندگی رنو ساندرو در بالاترین تیپ می توان از نمونه های فهرست زیر یاد نمود:

  • سیستم کنترل پایداری خودرو
  • 2 کیسه هوا (راننده و سرنشین جلویی)
  • سیستم ترمز ضد قفل
  • سیستم توزیع الکتریکی نیروی ترمز
  • آیینه های جانبی با قابلیت تنظیم به صورت الکتریکی مجهز به گرمکن
  • سیستم ضد سرقت (ایموبیلایزر)

به این ترتیب و در بخش مقایسه رنو سیمبل با رنو ساندرو در بخش تجهیزات ایمنی و کمکی رانندگی نیز می توان مانند سایر بخش ها برتری را به رنو سیمبل 2017 داد.

نتیجه مقایسه رنو سیمبل و رنو ساندرو در بخش امکانات و تجهیزات ایمنی و کمکی رانندگی : رنو سیمبل 2017

قیمت در بازارهای جهانی

رنو سیمبل در حال حاضر در بازارهای جهانی حاضر بوده و با قیمتی در حدود 48 میلیون تومان (معادل 11.500 دلار) در بالاترین تیپ و سطح تجهیزات به فروش رسیده و یکی از ارزان ترین خودروهای سواری موجود در بازار به حساب می آید. رنو ساندرو نسل قدیم در حال حاضر در بازارهای جهانی حاضر نبوده ولی در زمان تولید با قیمتی در حدود 8.000 دلار (معادل 33.5 میلیون تومان) در بالاترین سطح تجهیزات به فروش می رسید.

مقایسه قیمت رنو سیمبل و رنو ساندرو در ایران

در حال حاضر رنو سیمبل با قیمتی مابین 75 میلیون تومان تا 80 میلیون تومان در تیپ های مختلف توسط نمایندگی فروش محصولات رنو در ایران ، شرکت نگین خودرو، به فروش می رسد که با توجه به اعمال تعرفه های بالا به بهانه حمایت از صنایع خودروسازی داخلی و پشتیبانی از خودروسازان حکومتی ایران خودرو و سایپا تفاوت زیادی با قیمت آن در سطح جهانی دارد. رنو ساندرو نیز با قیمتی در حدود 47 میلیون تومان در مدل پایه مجهز به گیربکس دستی تا 60 میلیون تومان در گونه استپ وی مجهز به گیربکس اتوماتیک به فروش رفته که با توجه به عرضه توسط شرکت سایپا و عدم اعمال تعرفه های عجیب ، تفاوت فاحشی با قیمت این خودرو در بازارهای جهانی کشورهای در حال توسعه دارد.

مقایسه رنو سیمبل با رنو ساندرو

در مجموع و در مقایسه رنو سیمبل با رنو ساندرو از لحاظ قیمت می توان برتری را با اختلافی 15 تا 20 میلیون تومان به رنو ساندرو داد.

نتیجه مقایسه رنو سیمبل با رنو ساندرو از لحاظ قیمت : رنو ساندرو

ارزش در مقابل مبلغ پرداختی

رنو سیمبل از لحاظ طراحی ظاهری، کابین و تجهیزات و امکانات رفاهی و سرگرمی موجود خودرویی به مراتب مناسب تر از رنو ساندرو در بالاترین تیپ بوده و حس سواری با یک خودروی مدرن را به راننده و سرنشینان القا می کند. به همین دلیل از لحاظ ارزش در مقابل مبلغ پرداختی در مقایسه رنو سیمبل با رنو ساندرو می توان برتری را به رنو سیمبل داد.

رقبا در بازارهای جهانی

رنو سیمبل و رنو ساندرو در دو کلاس مختلف بدنه بوده و رقبای متفاوتی را پیش رو دارند. از رقبای رنو سیمبل در بازارهای جهانی می توان به اتومبیل های زیر اشاره کرد:

  • نیسان ورسا (Nissan Versa) با قیمت پابه 12.900 دلار (معادل 55 میلیون تومان)
  • فولکس واگن پولو (Volkswagen Polo) با قیمت پایه 17.000 دلار (معادل 71 میلیون تومان)
  • سیتروئن C3 با قیمت پایه 14.500 دلار (معادل 61 میلیون تومان)
  • فورد فیستا با قیمت پایه 12.500 دلار (معادل 52.5)

 

از رقبای رنو ساندرو در کلاس هاچ بک در بازارهای جهانی نیز می توان به موارد زیر اشاره کرد که همگی از همه لحاظ برتری محسوسی نسبت به آن دارند:

  • میتسوبیشی میراژ (Mitsubishi Mirage) با قیمت پایه‌ای در حدود 14.000 دلار (معادل 59 میلیون تومان)
  • شورولت اسپارک (Chevrolet Spark) با قیمت پایه ای در حدود 14.000 دلار (معادل 59 میلیون تومان)
  • فورد فیستا (Ford Fiesta) با قیمت پایه‌ای در حدود 14.500 دلار (معادل 61 میلیون تومان)
  • کیا ریو (Kia Rio) با قیمت پایه ای در حدود 15.000 دلار (معادل 63 میلیون تومان)

 

رقبا در بازار ایران

از رقبای رنو ساندرو در بازار ایران می توان به نمونه های زیر اشاره کرد:

از رقبای رنو سیمبل نیز می توان از نمونه هایی مانند اتومبیل های فهرست زیر یاد نمود:

  • میتسوبیشی میراژ (Mitsubishi Mirage) با قیمت 80 میلیون تومان
  • برلیانس H330 با قیمت 57 میلیون تومان
  • جک J5 با قیمت 65 میلیون تومان
  • چری آریزو با قیمت 77 میلیون تومان

 

نتیجه نهایی مقایسه رنو سیمبل با رنو ساندرو

در مقایسه رنو ساندرو با رنو سیمبل به طور کلی می توان گفت که رنو سیمبل خودرویی به مراتب زیباتر، مجهزتر، مدرن تر و امروزی تر بوده و بدون توجه به تفاوت قیمت 15 تا 20 میلیون تومانی، بدون شک گزینه بهتری نسبت به رنو ساندرو خواهد بود. اما اگر محدودیت بودجه وجود داشته باشد، گزینه هایی مانند پژو 207 ظاهر و عملکردی بهتر نسبت به رنو ساندرو فعلی موجود در بازار ایران خواهند داشت.

مقایسه رنو سیمبل با رنو ساندرو

نتیجه کلی مقایسه رنو سیمبل با رنو ساندرو : رنو سیمبل

مقایسه رنو سیمبل با رنو ساندرو در یک نگاه

سیمبل ساندرو استپ وی
حجم موتور (سی سی) 1.598 1.598
تعداد سیلندر 4 4
قدرت موتور (اسب بخار) 105 105
گشتاور (نیوتون. متر.) 145 140
تعداد سوپاپ 16 16
گیربکس 4 اتوماتیک 4 اتوماتیک
سیستم انتقال قدرت چرخ‌های جلو چرخ‌های جلو
مصرف سوخت  (شهر)
مصرف سوخت (بزرگراه)
مصرف سوخت (ترکیبی) 8 8.3
تولید CO2 در هرکیلومتر (گرم.)
ظرفیت باک (لیتر.) 50 50
شتاب 0 تا 100 کیلومتر در ساعت 10.1 11.5
حداکثر سرعت (کیلومتر در ساعت) 175 170
طول ﴿میلیمتر﴾ 4.348 4.024
پهنا ﴿میلیمتر﴾ 1.733 1.753
ارتفاع ﴿میلیمتر﴾ 1.517 1.584
فاصله دو محور ﴿میلیمتر﴾ 2.634 2.588
ارتفاع از زمین ﴿میلیمتر﴾ 185 180
وزن ﴿کیلوگرم﴾ 1.081 1.193
ابعاد تایر (جلو) 185/65/15 185/65/15
ابعاد تایر (عقب) 185/65/15 185/65/15
حجم محفظه بار (لیتر.)
ظرفیت سرنشین (نفر.) 4 4
قیمت پایه (میلیون تومان) 75 60

 

گالری تصاویر مقایسه رنو ساندرو با رنو سیمبل

منبع : Renault

 

 

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان