به گزارش مشرق، رئیس سازمان انرژی اتمی کشور به همکاری متقابل و خوب این سازمان با رسانه ملی اشاره کرد و گفت: اکنون ما با صدا و سیما ارتباط بسیار خوبی داریم، در شبکه سحر مجموعهای تولید شده که بسیار زیباست. این مجموعه در ارتباط با فناوری هستهای و دستاوردهای آن است که از تاثیرگذاری و گیرایی فوق العادهای برخوردار است و خوشبختانه بزودی از شبکههای سراسری داخلی سیما هم پخش خواهد شد.
دکتر صالحی در پاسخ به این پرسش که آیا همکاری سازمان انرژی اتمی برای تولید آثاری همچون «بادیگارد»، «روباه» و یا سریال «تعبیر وارونه یک رویا» ادامه خواهد داشت، تاکید کرد: همان طورکه شما اشاره داشتید سازمان انرژی اتمی از این دست آثار حمایت کرده است. این کمک هم مالی بوده است، هم فنی و مکانی و این موضوع ادامه دارد، البته میزان و چگونگی آن بستگی به امکانات بودجهای ما دارد.
او ادامه داد: من معتقدم از طریق فیلم خیلی مطالب و موضوعات مرتبط با انرژی هستهای و دستاوردهای آن را راحت میتوان برای مردم بیان کرد و به قول معروف بهتر جا میافتد.
رئیس سازمان انرژی اتمی ابراز امیدوراری کرد که در آینده بتوان این حمایت را توسعه داد و افزود: البته در سازمان انرژی اتمی اولویتهای ما موضوعات دیگری است به عبارتی ما بودجه نمیگیریم تا فیلم تهیه کنیم و سریال بسازیم و اگر کمکی هم میکنیم باید توجیه مناسبی داشته باشد و الحمدالله تا به حال این حمایت به خوبی انجام شده است.
دکتر صالحی درباره این که تا چه اندازه میتوان به هنرمندان قول داد که درهای سازمان انرژی اتمی به رویشان برای تولید فیلم و اثر هنری باز است هم توضیح داد: به این صورت که شما پرسیدید در هیچ جای دنیا درهای سازمان انرزژی اتمی باز نیست، اتفاقا میخواهم بگویم در این موضوع خاص ما در ایران سهل گیرترین بوده ایم و حتی وقتی وسایل و چیدمان سانتریفیوژ ما برای اولین بار عکسش منتشر شد (که نباید میشد) غربیها خیلی خوشحال شدند، چون از همان عکس توانستند خیلی برداشتهای فنی بدست آورند، الان هم بعد از برجام، اجازه ورود بیشتری داده ایم ولی به این مفهوم نیست که این ورود هر موقع، هرجا و به هر میزان شکل بگیرد و زمان مشخص، محل مشخص و محدوده مشخصی قطعا دارد.