ماهان شبکه ایرانیان

دستور تهیه چند غذای لذیذ با استفاده از باقی مانده های مرغ [قسمت اول]

خرید مرغ و سایر پرندگانی که گوشت آن‌ها قابل‌خوردن است، مانند بوقلمون معمولاً ارزان‌ترین گزینه برای خرید هستند

خرید مرغ و سایر پرندگانی که گوشت آن‌ها قابل‌خوردن است، مانند بوقلمون معمولاً ارزان‌ترین گزینه برای خرید هستند. درست کردن جوجه‌کباب در روزهای تعطیل و خوردن غذایی ترد و خوش‌طعم در کنار خانواده، بسیار لذت‌بخش است؛ اما حتماً باقیمانده‌های جوجه‌کباب برای شما دغدغه بوده است. در این مطلب ما به شما یاد می‌دهیم که چگونه باقیمانده‌ی مرغ یا جوجه‌کباب خود را هدر ندهید. با استفاده از این دستورالعمل‌های ساده، از باقیمانده‌ی مرغ در سوپ، ساندویچ، کنار سیب‌زمینی سرخ‌کرده و یا در تهیه‌ی ماکارونی استفاده کنید. در ادامه با بنیتا همراه باشید.

دستور پخت غذا

مرغ پخته‌شده را می‌توانید بسته‌بندی کرده و به مدت دو یا سه روز در یخچال و در مدت زمان بیشتری در فریزر نگهداری کنید. قبل از این‌که مواد غذایی گرم را در فریزر قرار دهید، تا جایی که امکان دارد سرد کنید. برای خنک کردن مرغ، بهترین روش این است که آن را به قطعات کوچک و نازک تقسیم کنید. سپس آن را در یک پیاله یا سینی ریخته و اجازه دهید سرد شود. برای بسته‌بندی، بهترین روش، استفاده از کیسهٰ‌ی فریز یا ظرف‌های دردار است. مرغ را به این روش بسته‌بندی کرده و در کیسه‌ی فریز قرار دهید. با این روش می‌توانید مرغ پخته را  برای مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید، اما درباره‌ی مرغ خام در نظر داشته باشید که نباید مرغ یخ‌زده را به‌دفعات زیاد یخ‌زدائی کرده و مجدداً باقیمانده آن را در فریزر قرار دهید، بهتر است مرغ را به قطعات کوچک‌تر تقسیم‌بندی کنید. مرغ پخته را نیز فقط یک‌بار گرم کرده و استفاده کنید.

و اما ایده‌های پیشنهادی ما به شما برای تهیه غذاهای دل‌چسب از باقیمانده‌ی مرغ در ادامه آمده است. با ما همراه شوید تا دستور تهیه‌ی چندین نوع غذا را به شما آموزش دهیم:

1- سوپر سوپ

سوپر سوپ

یک سوپ مغذی که می‌تواند در هوای پاییز و سرمای زمستان، بسیار دلپذیر باشد. برای صرفه‌جویی بیشتر، باقیمانده‌ی مرغ را به‌عنوان ماده اصلی سوپ استفاده کنید و از انواع طعم‌دهنده‌ها مانند رز ماری تازه، آویشن برای طعم مطبوع، مریم‌گلی، گوجه‌فرنگی سرخ‌شده و فلفل تند، برای طعم دار کردن سوپتان استفاده کنید.

2- سالاد خوشمزه

سالاد

رنگین‌کمانی از رنگ‌ها و طعم‌های مختلف با تکه‌های مرغ، سیب‌زمینی، هلوی خرد شده، سبزی‌های تازه و سس گوجه‌فرنگی می‌توان ساخت. این سالاد خوش‌رنگ را می‌توانید به‌جای شام استفاده کنید.

3- یک شام دل‌چسب

دستور پخت برای شام

باقیمانده‌ی مرغ را با حبوبات، گوجه‌فرنگی، سرکه‌ی موزارلا (هر ترشی طعم‌دهنده‌ای که خودتان تمایل دارید، مثلاً آب‌لیمو) بپزید و برای تشویق کودکانتان به خوردن آن، چند عدد قارچ نیز اضافه کنید و از یک شام گرم و دل‌چسب در کنار خانواده لذت ببرید.

4- مرغ جوجه‌گردان

مرغ جوجه گردان

برای تهیه‌ی این غذا، مرغ پخته‌شده‌ی آماده را با چیپس ذرت، آووکادو، تکه‌های پنیر، سبزی‌های معطر و ترشی مخلوط‌ کنید و در فر قرار دهید. فلفل، گوجه‌فرنگی، کاهو و سس سالسا نیز می‌تواند به غذای شما طعم بهتری بدهد.

 

5- یک نوع خوراک مرغ دیگر

خوراک مرغ

تکه‌های مرغ را با گندم، سس سالسا، زیره و پنیر چدار مخلوط‌کنید و در فر قرار دهید.

 

6- پاستا لیمویی و خامه‌ای با مرغ

پاستا لیمویی با مرغ

ماکارونی از گندم کامل تهیه می‌شود و منبعی غنی از فیبر و ویتامین است. اگرچه رشته‌فرنگی تقریبا بیشتر از ماکارونی طرفدار دارد. ابتدا مرغ را با خامه، نخودفرنگی، پنیر، سیر، آب‌لیمو و نمک و فلفل مخلوط کرده و با روغن‌زیتون تفت دهید و سپس به ماکارونی اضافه کنید.

 

7- نودل با کنجد

نودل با کنجد

مرغ را با سس سویا، سیر، کره‌ی بادام‌زمینی، زنجبیل تازه، هویج، فلفل‌دلمه‌ای قرمز و کلم بروکلی مخلوط کرده و در روغن گیاهی تفت دهید و سپس به ماکارونی اضافه کنید.

 

8- سالاد مرغ پیچیده شده در کاهو

سالاد مرغ و کاهو

مرغ را با پیازچه، پودر‌کاری، سس‌مایونز، پاپریکا، نمک و فلفل و در صورت تمایل کشمش مخلوط‌کنید و سپس در برگ کاهو بپیچید.

9- مرغ پیچیده

مرغ پیچیده

تکه‌های مرغ را با پیازچه، سس، زنجبیل تازه، کاهو، هویج، سیر و سرکه مخلوط کرده و در وسط نان قرار داده و به‌صورت قیف بپیچید.

10- ساندویچ چندلایه‌ی مرغ

ساندویچ چند لایه مرغ

تکه‌های مرغ را با کاهو، گوجه‌فرنگی، شوید، آب‌لیمو، سس‌مایونز‌ کم‌چرب، نمک و فلفل در وسط نان ساندویچی قرار دهید و نوش جان‌کنید.

می‌توانید سری هم به «برای پیشگیری از ابتلا به دیابت از این مواد غذایی استفاده کنید» بزنید.

 


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان