حسن رسولی فاصله ایجاد شده میان اصلاح طلبان و بدنه رای آنها بعد از ناآرامی های اخیر و راه افتادن کمپین هایی مثل پشیمانم و بر اندازم را جدی نمی داند و گفت: ابتکار عمل اصلاح طلبان در انتخابات های آتی موثر خواهد بود.
رسولی با تاکید بر اینکه «جریان اصلاحات هیچوقت مدعی داشتن اکثریت مطلق نبوده است» گفت: «عبور از اصلاحات از منظر دیگری هم ممکن است که اتفاق بیفتد. عبور از دو جریان اصلاحطلب و اصولگرا به معنای تلاش برای تغییر سیستم سیاسی کشور، از جمهوری اسلامی به یک سیستم جایگزین خواهد بود. با این حال مرجعی و مجموعهای تعریف نشده که بتواند جایگزین سیستم قبلی شود ».
این فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به اینکه «عبور از اصلاحطلبی به معنای عبور از نظام است» گفت: «من به عنوان اصلاحطلب براندازی نظام را به معنای انقلاب و دگرگونی و تغییر به سیستم سیاسی دیگر را امری خطرناک میدانم. آن را یک خطای تاریخی و استراتژیک میبینم. نه وضع موجود مورد قبول دلسوزان و همه پایبندان به انقلاب است و نه فروپاشی. تلاش برای کاهش مشکلات و افزایش کارآمدی از طریق اصلاحات روش کمهزینهتر و پرفایدهتری است چرا که ممکن است شاهد تکرار دوران پس از مشروطیت باشیم».
به گفته رسولی، اگر حاکمیت جمهوری اسلامی ایران به معنای عام متناسب با تحولاتی که در عرصههای مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی رخ میدهد و از طریق اعمال روشهای اصلاحی ایرادات خود را برطرف نکند، لطمه جدی به انقلاب عظیم و ارزشمند اسلامی زده میشود. لذا جریان اصلاحات به دنبال حفظ انقلاب به عنوان استراتژی و رفع ایرادات و بهسازی روشها و ایجاد تحول شیوه حکومتداری با حفظ چارچوبهای نظام است .
27214