ماهان شبکه ایرانیان

لوازم آشپزخانه هم به فناوری شارژ وایرلس مجهز می شوند

تصور کنید در یک پلوپز برنج بریزید و چند دقیقه بعد بدون آن که کابلی را به برق بزنید، غذایتان آماده شود. کنسرسیوم Wireless Power یا WPC چنین بینشی در تولید محصولات خود به کار برده و قصد دارد شارژر وایرلس بسازد که بتواند تجهیزات آشپزخانه را شارژ کند. این شارژر قادر خواهد بود که ۲۴۰۰ وات نیروی برق را به این تجهیزات آشپزخانه‌ای بفرستد.

لوازم آشپزخانه هم به فناوری شارژ وایرلس مجهز می شوند

تصور کنید در یک پلوپز برنج بریزید و چند دقیقه بعد بدون آن که کابلی را به برق بزنید، غذایتان آماده شود. کنسرسیوم Wireless Power یا WPC چنین بینشی در تولید محصولات خود به کار برده و قصد دارد شارژر وایرلس بسازد که بتواند تجهیزات آشپزخانه را شارژ کند. این شارژر قادر خواهد بود که 2400 وات نیروی برق را به این تجهیزات آشپزخانه‌ای بفرستد.

WPC در واقع نام ارگانی است که ابداع روش «چی» یا Qi از فعالیت‌هایش بوده و پروتکلی است که شرکت‌های مختلفی مانند اپل، سامسونگ و ال جی از آن برای شارژ تلفن‌های هوشمندشان به کار می‌برد. با این وجود، کنسرسیوم Wireless Power قصد دارد گستره فعالیت خود را بالا برده و از تکنولوژی جدیدی برای شارژ لپتاپ، دستبند سلامتی و حتی وسایل آشپزخانه نیز بهره ببرد.

البته برای استفاده از چنین قابلیتی باید مسافت ارسال شارژ در روش جدید بیشتر شود و به 4 الی 9 متر برسد. این درحالیست که روش «چی» فعلا تنها گجت‌هایی در فاصله چند میلیمتری را پوشش می‌دهد اما با این حال روش «چی» به ادعای کنسرسیوم مربوطه‌ قوی‌ترین و امن‌ترین روش برای شارژ بی سیم است.

اما روش شارژ قوی بدون سیم WPC را نباید با روش «چی» اشتباه گرفت. تفاوت اساسی آنها این است که شارژر وایرلس جدید توانایی برقراری ارتباط مستقیم با گجت‌های مختلف را خواهد داشت.

برای مثال یک وسیله آشپزخانه قرار است به مدت سه ساعت روشن شده و غذایی را آماده کند. کاربران با استفاده از روش جدید شارژ وایرلس، می‌توانند به طور اتوماتیک به وسیله‌ی خود زمان داده تا در زمان مشخص دستگاه را روشن و خاموش کنند.

کنسرسیوم یاد شده امیدوار است که این استاندارد اولیه را تا پایان سال 2018 فراهم آورد تا شرکت‌های مختلف فعال در تولید وسایل آشپزخانه بتوانند محصولات خود را بر پایه ‌آن طراحی کرده و تولید کنند.

WPC علاوه بر این روش، در حال تحقیق و بررسی استاندارد جدید 200 واتی برای شارژ ابزار‌ها، پهپاد‌ها و روبات‌ها نیز بوده که برخلاف استاندارد‌های قبلی، قادر نخواهد بود به طور مستقیم با گجت های هوشمند ارتباط برقرار کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان