ماهان شبکه ایرانیان

یادبود عجیب اهدایی حصین به معاون رئیس جمهور

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در بازدید از دستاوردهای گروه حصین با اشاره به اهمیت بازارسازی برای کسب و کارهای استارتاپی و دانش‌بنیان گفت: رشد کسب و کارهای دانش‌بنیان فناوری مهم‌ترین لازمه تحقق حمایت از کالای ایرانی است و این امر با رشد و رونق استارتاپ‌های حوزه خدمات اتفاق می‌افتد.

یادبود عجیب اهدایی حصین به معاون رئیس جمهور

به گزارش الف، دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری از دستاوردهای گروه حصین بازدید کرده و به اهمیت بازارسازی برای کسب و کارهای استارتاپی و دانش‌بنیان اشاره کرده و گفت: رشد کسب و کارهای دانش‌بنیان فناوری مهم‌ترین لازمه تحقق حمایت از کالای ایرانی است و این امر با رشد و رونق استارتاپ‌های حوزه خدمات اتفاق می‌افتد.

به اعتقاد معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، توسعه کسب وکارهای دانش‌بنیان که مهم‌ترین لازمه حمایت از کالای ایرانی است با رونق و توسعه کسب و کارهای دانش‌بنیان حوزه خدمات اتفاق می‌افتد.

ستاری، با اشاره به رشد فزاینده کسب و کارهای استارتاپی حوزه خدمات گفت: تا زمانی‌که کسب و کارهای استارتاپی وجود نداشته باشد، شرکت‌های دانش‌بنیانی که در مرزهای دانش‌ و فناوری حرکت کنند پا نمی‌گیرد و بر همین اساس، حمایت از این استارتاپ‌ها که هماهنگ و به موازات یکدیگر رشد می‌کنند، باید توسط بخش خصوصی محقق شود.

 

فرهنگ‌سازی و استاندارد مهم‌ترین لازمه عرض اندام کالای ایرانی در عرصه بین‌المللی

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری، مهم‌ترین گلوگاه بر سر راه توسعه فناوری ایرانی را فرهنگی دانست و افزود: ماهیت فناوری تا پیش از این در کشور ما واردات بنا نهاده شده بود که مهم‌ترین منشا این چالش، تکیه اقتصاد کشور بر پایه منابع نفتی است. بر همین اساس همان گونه که در صادرات فناوری با مشکلات جدی مواجه هستیم در ترویج استفاده از کالا و خدمات ایرانی نیز مشکل داریم.

وی افزود: این مشکل در حوزه دانش‌بنیان پیچیده‌تر می‌شود چرا که تاییدیه‌ها، آزمایش‌ها و رسیدن کالاهای دانش‌بنیان تولید داخلی به معیارهای استاندارد جهانی، به دلیل وارداتی بودن ساختارهای تاییدکننده و عدم همخوانی با استانداردهای جهانی، صادرات و رقابت کالاهای دانش‌بنیان ایرانی را با چالش‌های جدی روبرو می‌سازد.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با بیان این‌ که در سال‌های اخیر پیشرفت‌های قابل توجهی در حوزه اخذ استانداردها و تاییدیه کالاهای دانش‌بنیان ساخت ایران اتفاق افتاده است، افزود: اگرچه ساختارهای فرهنگی و اقتصادی دچار تعارضاتی با اقتصاد دانش‌بنیان هستند، اما باید با یک حرکت مستمر و جدی مشکلات فرا روی شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها برطرف شود.

 

نقش کلیدی استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان در توجه به کالای ایران‌ساخت

ستاری، نقش کلیدی استارتاپ‌ها در اصلاح فرهنگ عمومی به نفع کالا و خدمات ایران‌ساخت را یادآور شد و گفت: استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان نمونه‌های موفقی از کالای ساخت ایران با کیفیت و رقابتی هستند و همه جامعه از جمله نهادهای حمایتی اجرایی و سیاست‌گذار باید تلاش خود را به کار ببندیم، تا با کمک به رونق استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی تولیدکننده کالا یا ارائه دهنده خدمات، این کسب و کارها در داخل کشور و نیز در عرصه بین‌المللی معرفی و حمایت شوند.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری، شفافیت در ارائه خدمات و محصولات کیفی را مهم‌ترین ویژگی این‌دست کسب و کارها دانست و افزود: مهم‌ترین مزیت، شفافیت بالا در ارائه خدمات استارتاپ‌ها است و علاوه بر کاهش قیمت خدماتی که در گذشته ارائه می‌شد را با کیفیتی به مراتب بالاتر ارائه می‌دهند.

 

 

 

بازدید از مجموعه فناور حصین

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری به همرا مسعود آراسته مدیر عامل گروه حصین با جمعی از معاونان و مدیران از بخش‌های گوناگون و دستاوردهای این مجموعه فناور دیدن کرد.

این مجموعه دانش‌بنیان با بهره‌مندی از توانمندی بالغ بر 400 نفر متخصص فارغ التحصیل کشورمان دستاوردهای مهمی کسب کند که از مهم‌ترین این دستاوردها می‌توان به ارائه انواع محصولات و خدمات سخت افزاری و نرم‌افزاری بومی بانکی شامل بانکداری الکترونیک، امنیت پرداخت، مدیریت مشتری و سامانه‌های هوشمند ارائه خدمات اشاره کرد.

همچنین، تولید، شخصی‌سازی و تامین بالغ بر 100 میلیون کارت هوشمند، سیم کارت و کارت شهری در پروژه‌های ملی و اپراتورهای تلفن همراه بخشی از دستاوردهای گروه حصین به شمار می‌رود.

فروشگاه اندروید مایکت با بیش از 11 میلیون کاربر، 35.000 نرم‌افزار ایرانی و ایجاد اشتغال برای 10.000 توسعه‌دهنده ایرانی و همچنین فروشگاه کتاب الکترونیک طاقچه با بیش از 1.6 میلیون کاربر، 10٫000 کتاب دیجیتال و بیش از 500 ناشر، که توسط این شرکت به نسخه الکترونیکی تبدیل شده،‌ از دیگر دستاوردهای این مجموعه فناور است.

پلتفرم تبلیغاتی مگنت با بیش از 35 میلیون نمایش روزانه تبلیغات در موبایل و وب، تولید نرم افزار بومی مدیریت فرایندهای دولت الکترونیک، فروشگاه آنلاین کالا و خدمات گوشی شاپ، ارائه خدمات پرداخت الکترونیک (PSP)،  اولین بازارگاه حمل و نقل آنلاین کالا "ترابرنت" و اولین تولید کننده HSM کاملا سخت افزاری و بومی نصب شده در شرکت‌های پرداخت و اپراتورهای تلفن همراه کشور توسط متخصصان و فناوران گروه حصین محقق شده است.

 

 

یادبود عجیب اهدایی حصین به دکتر ستاری

در پایان آقای آراسته مدیر عامل گروه حصین به پاس زحمت‌های دکتر ستاری و رشادت ها و تلاش های ایشان در راه اعتلای کسب و کارهای دانش بنیان کلاه‌خود عتیقه‌ای که هنر دست استادکاران ایرانی است به همراه لوح تقدیری به عنوان یادبود به دکتر ستاری اهدا کردند. در انتهای متن این لوح یاد بود:

امروز خرسندیم که پس از سالیان، کسب و کارهای اینچنینی صاحب فرمانده‌ای شده‌اند از جنس خودشان، مبارز، پرتلاش، جانفشان و عاشق که بتواند به همت فعالان این حوزه، کارها را سامان دهد، دل‌ها را همسو کند، منابع را جهت بخشد و موانع را مرتفع سازد. این شروع اگرچه دشوار اما روشن و سرنوشت ساز دل‌های اهالی کسب و کار‌های دانش بنیان را محکم‌تر کرده است و به شما به عنوان یکی از فرماندهان کسب و کارهای دانش بنیان اطمینان می‌دهیم که در کنار هم می‌توانیم بسازیم، خودمان را، ایران‌مان را.

زبان داد دستان که تا رستخیز                       نبیند نیام مرا تیغ تیز

چمان چرمه در زیر تخت منست                     سنان‌دار نیزه درخت منست

رکابست پای مرا جایگاه                             یکی ترگ تیره سرم را کلاه

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان