ماهان شبکه ایرانیان

سرلشکر صفوی: سردار علی فضلی مصداق شهید زنده است

دستیار و مشاورعالی فرمانده معظم کل قوا در مراسم تجلیل از یک دهه تلاش سردار علی فضلی در راهیان نور کشور در سخنانی بیان کرد: ۴۰ سال است که من سردار علی فضلی را می‌شناسم

سرلشکر صفوی: سردار علی فضلی مصداق شهید زنده است

به گزارش ایسنا، سرلشکر سیدیحیی صفوی یادآور شد: سردار فضلی انسانی است که در اندیشه و تفکر ویژگی‌هایی همچون خدامحوری، ولایت محوری، دین‌ورزی، مردمداری و خوش‌اخلاقی را دارد. همواره نخبگان و دانشمندان یک کشور منشأ خدمت و پیشرفته جامعه هستند. عناصر نظامی نیز آنجایی که سیاست‌مداران به نتیجه نمی‌رسند کشور و انقلاب را نجات می‌دهند و موجب برقراری ثبات و آرامش خواهند شد.

وی گفت: خداوند سردار فضلی را حفظ کند. او الگو و اسوه‌ای برای جوانان ما است.

در ادامه این مراسم سردار علی فضلی که به تازگی به فرماندهی دانشگاه افسری امام حسین (ع) منصوب شده است، در سخنانی بیان کرد: در این مراسم یاد عملیات والفجر 8 افتادم. آن زمان من در لشکر 10 سیدالشهدا (ع) بودم. برای این عملیات از فرماندهان خواسته شد تا 14 فرمانده را پس از خودشان معرفی کنند. هنگامی که جراحت من بهبود یافت من هفدهمین فرماندهی بودم که پس از شهادت یا مجروحیت سایر فرماندهان در لشکر حضور یافتم. فرماندهان ما 70 شبانه‌روز در این عملیات حضور یافتند و با دشمن مقابله کردند.

وی با اشاره به فعالیت‌های ستاد مرکزی راهیان نور توضیح داد: 10 سال پیش که عزیزان ما در مناطق عملیاتی حضور می‌یافتند حدود 400 هزار نفر بودند اما هم اندیشی صورت گرفت که ببینیم انتظارات مقام معظم رهبری چیست. ما متوجه شدیم که در نزد ایشان کار برای شهدا و کار در راهیان نور برجسته است. به همین دلیل ستادهای مختلفی در ارکان و نهادهای مختلف نظام شکل گرفت که توانستند قریب به هفت میلیون نفر را راهی مناطق عملیاتی کنیم که 90 درصد آن‌ها را بار اولی‌ها تشکیل می‌دهند.

سردار فضلی گفت: در 6 و 7 اردیبهشت‌ماه نیز مراسم افتتاحیه راهیان نور در بازی‌دراز برگزار خواهد شد. سال گذشته 30 هزار نفر در این رویداد حضور یافتند. امسال نیز به صورت هدفمند نسبت به سال گذشته حضور پرشماری را شاهد خواهیم بود.

در بخش دیگر این مراسم سردار بهمن کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس یادآور شد: من از سردار فضلی درس‌های مختلفی آموخته‌ام. نیت الهی، اخلاص، تبعیت محض، دلسوزی، مقدم دانستن منافع سازمانی و مأموریت به منافع شخصی، تواضع، پرهیز از ورود مسائل جناحی به موضوعات دفاع مقدس و دغدغه‌مندی در زمینه انقلاب و دفاع مقدس از جمله این آموخته‌ها هستند.

وی گفت: اکنون هفت استان کشور درگیر راهیان نور هستند که بیش از 6 میلیون نفر در این استان‌ها حضور می یابند و از یادمان های دفاع مقدس بازدید می‌کنند. سند ملی راهیان نور نیز که رونمایی خواهد شد حاصل تلاش سردار فضلی است. سردار فضلی یک نماد است و باید از او درس بگیریم.

همچنین علی‌اصغر جعفری مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در این مراسم خاطر نشان کرد: دفاع مقدس دوران مشعشعی از تاریخ ما را تشکیل داده است. اگر دفاع مقدس را نداشتیم ممکن بود جمهوری اسلامی ایران استواری امروز را نداشت. بنابراین باید تجربه و ارزش‌های آن زمان را به نسل‌های مختلف منتقل کنیم. یکی از ابزارهای انتقال تجربه‌ها و آموزه‌های دفاع مقدس راهیان نور است که سردار فضلی یکی از خادمان آن بود.

به گزارش ایسنا، در مراسم تجلیل از تلاش‌های سردار علی فضلی که در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد فرماندهانی همچون محسن رضایی، سیدیحیی صفوی، امیرسرتیپ سیفی، محسن رفیق دوست و مرتضی قربانی حضور داشتند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان