سیده فاطمه ذوالقدر در گفتوگو با ایسنا، اظهار داشت: در جلسه صبح امروز کمیسیون فرهنگی سوال خانمها سیده فاطمه حسینی و سیده حمیده زرآبادی نمایندگان تهران و قزوین از وزیر ورزش و جوان مطرح شد. در این سوال پرسیده شد «تاکنون جهت فراهم کردن شرایط مطابق با موازین اسلامی و در شأن بانوان کشور جهت حضور در ورزشگاهها برای تماشای رقابتهای ورزشی چه برنامهریزی و اقدامی صورت گرفته است؟»
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به توضیحات وزیر ورزش و جوانان، گفت: به گفته وزیر ورزش و جوانان بستر حضور بانوان در سالنهای سرپوشیده ورزشی تا حدود زیادی فراهم شده و برای رفع موانع و مشکلات موجود نیز از طریق شیوهنامه تدوین شده با نهادهای مسؤول مذاکره میشود. براساس تاکید ایشان موانع حضور بانوان برای حضور در ورزشگاهها و باشگاهها برای تماشای بازیهای ورزشی نیز بر اساس این شیوهنامه به تدریج رفع میشود.
وی افزود: وزارت ورزش و جوانان به دلیل ملاحظات فرهنگی و شرعی مذاکرات و جلسات مشترکی را با وزارت کشور داشته اما رفع همه موانع نیازمند مذاکره و رایزنی با سایر مراجع از جمله نیروی انتظامی است و وزارت کشور به تنهایی نمیتواند آنها را حل کند. ایشان تاکید کرد از طریق شیوهنامهای که در وزارتخانه در حال تدوین است نقشه راه رفع این موانع تهیه و به تدریج بستر رسیدن به اهداف مندرج در این شیوهنامه از طریق گفتوگو و رایزنی به وجود خواهد آمد.
ذوالقدر گفت: نمایندگان سوال کننده توضیحات وزیر را قانع کننده دانست و در عین حال بر پیگیری سوال تا تحقق همه ابعاد آن تاکید کردند.
این عضو هیات رییسه کمیسیون فرهنگی مجلس از بازدید جمعی از اعضای کمیسیون متبوعش از نمایشگاه کتاب تهران سخن گفت و افزود: به همراه خانم سیاوشی و آقایان جعفرپور، آزادیخواه، مسعودی، سعیدی، سالک از غرفههای کتاب نمایشگاه کتاب در مصلی تهران بازدید داشتیم. در این بازدید رییس نمایشگاه از نحوه برگزاری نمایشگاه و دلایل برگزار نشدن نمایشگاه کتاب در شهر آفتاب توضیحاتی ارائه شد.
نماینده مردم تهران در مجلس از خسارات 400 میلیون تومانی نمایشگاه کتاب در سال 1396 خبر داد و افزود: طبق توضیحات رییس نمایشگاه کتاب علت برگزار نشدن نمایشگاه امسال در شهر آفتاب، بارندگی شدید سال قبل و خسارت 400 میلیون تومانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، خطر برقگرفتی و خطر مرگ بازدیدکنندگان بود. نمایشگاه کتاب سال گذشته در شهر آفتاب خسارتهای زیادی را به غرفههای ناشران کتاب وارد کرد که وزارت ارشاد مجبور به پرداخت همه خسارتها شد.
ذوالقدر ادامه داد: در مذاکراتی که بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ناشران انجام شد، درخواست ناشران این بود که برای حضور بیشتر مردم در نمایشگاه، برگزاری اردوهای دانشآموزی و دانشجویی، سهولت دسترسی به مصلی و جلوگیری از حوادث مشابه سال گذشته، نمایشگاه کتاب سالجاری در مصلی برگزار شود که پس از مذکرات فراوان چند جانبه بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر دستگاههای ذیربط مصلی تهران برای برگزاری نمایشگاه سالجاری انتخاب شد.
وی خاطرنشان کرد: براساس برنامهریزیها و هماهنگیهای انجام شده مراجعان به نمایشگاه کتاب سالجاری باید از ناوگان حمل و نقل عمومی شامل مترو، اتوبوس و تاکسی برای مراجعه به مصلی استفاده کنند چرا که هیچ پارکینگی برای پاک خودرو به جز خودروی ناشران و عوامل نمایشگاه پیشبینی نشده است. طبق اعلام رییس نمایشگاه کتاب سالجاری، براساس پیشبینیهای ناوگان داخلی، جابهجایی مراجعان به نمایشگاه هر 4 دقیقه یک بار مراجعان را به غرفههای کتاب انتقال میدهند.