![برگزاری همایش روحانیون و ائمه جماعات در دادگستری استان تهران برگزاری همایش روحانیون و ائمه جماعات در دادگستری استان تهران](/Upload/Public/Content/Images/1397/03/02/1239530291c.jpeg)
به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، غلامحسین اسماعیلی در همایش روحانیون و ائمه جماعات که در سالن اجتماعات دادگستری استان تهران برگزار شد، خطاب به حاضرین گفت: روحانیون به عنوان هادیان و پرچمداران امور فرهنگی دادگستری هستند و میبایست مبلغ و مروج دیدگاههای دادگستری باشند.
وی با اشاره به فیوضات ماه مبارک رمضان اظهارکرد: ماه رمضان ماه خدا و وعدههای بیشمارالهی است و هرآنچه که از فضائل این ماه سخن بگوییم کم گفته ایم.
این مقام قضایی اظهارکرد: روزه داری عبور از خود و توجه به دیگران برای رسیدن به خدا است. اگر میخواهیم به خدا برسیم باید از خودمان عبور کرده و به دیگران توجه کنیم، عبور از خودمان به این معنا است که درماه رمضان از حلال اجتناب کنید، حرام را هیچ وقت نباید خورد، یک ماه تمرین کنید که حلال نخورید تا بتوانید از حرام اجتناب کنید، اجتناب از حرام همیشگی است.
اسماعیلی تصریح کرد: شما باید هادی و دستگیر افراد باشید، گاهی اوقات حرام اینگونه نیست که ما دست در جیب مردم کنیم. اگر ما برای کار نکرده حقوق و دستمزد بگیریم آیا این حرام نیست؟ باید مراقبت کنیم و از حلال اجتناب کنید تا از شبهه و حرام بر حذر باشید.
وی اضافه کرد: برخی از افراد عبور از خود را اینگونه تلقی میکنند که در ماه رمضان وعده غذایی نخوریم و کمک به نیازمندان کنیم، اما مهمتر آن است که در جیب نیازمندان دست نکنیم.
رئیس کل دادگستری استان تهران همچنین گفت: یکی از ویژگیهای روزه داری که میبایست تمرین کنیم، نظم و انضباط است، روزه به ما آموزش میدهد که قاعده زمان در برنامههای زمان بندی باید مراعات شود.
وی در پایان تاکید کرد: امروز نیازمند این هستیم که به این موضوعات توجه کنیم اگر میخواهیم روزه دار واقعی باشیم باید الزامات روزه داری را رعایت کنیم، اگر میخواهیم از برکات نعمات رمضان استفاده کنیم باید درسهای رمضان، روزه و روزه داری را فرا بگیریم و به دیگران منتقل کنیم.