به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، محمدباقر اسلامی در جلسه تعامل با قضات رسیدگی کننده به پروندههای دعاوی خانوادگی، اظهار کرد: در سال 96 معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان کرمان با برگزاری جلسات متعدد و هماهنگی با سایر دستگاهها موفق به راه اندازی سه مرکز ملاقات فرزندان طلاق (مرکز مهر خانواده) شده است که با توجه به گذشت حدود 6 ماه از شروع به کار این مراکز، نیاز به ارزیابی و بررسی مشکلات و موانع کار و همچنین استفاده از منابع و ظرفیتهای موجود برای موفقیت بیشتر طرح میباشد.
وی بیان کرد: این مرکز دارای فضایی باز و بانشاط و مجهز به وسایل بازی بوده و درمجموع محیط مناسبی برای فرزندان طلاق و تحویل آنها به والدین محسوب میشود.
اسلامی ضمن تشکر از اداره بهزیستی استان جهت همکاری مناسب در راه اندازی این مراکز افزود: اینکه تحویل طفل در یک مرکز و ملاقات در مرکزی دیگر انجام شود مشکلاتی در پی خواهد داشت به همین جهت ما سعی خواهیم کرد اداره بهزیستی را همراه کنیم تا این برنامهها بدون حاشیه اجرا شوند.
در ادامه این نشست محبوبه میرزابیگی مدیر پیشگیری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان نیز با اشاره به حل شدن مشکل حضور مامور نیروی انتظامی در مرکز مهر بهزیستی و حضور روان شناس کودک و نوجوان در این مرکز، تصریح کرد: با توجه به حضور روان شناس، مددکار و مشاوره در مراکز، انتظار میرود قضات محاکم خانواده و اجرای احکام همکاری بیشتری در این زمینه داشته باشند.
همچنین حجت الاسلام ابراهیمی رییس دادگاههای عمومی و انقلاب کرمان که در این نشست تخصصی حضور داشت به اهمیت توجه به روحیه کودکان اشاره کرد و گفت: نباید کودک خردسال در سنین پایین با پلیس و دادگاه آشنا شود و چنانچه ملاقاتهای فرزندان با والدین در محیطی مناسب اتفاق نیفتد ممکن است باعث درگیری خانوادهها شود، از این رو ضروری است این ملاقاتها در ساعت و مراکز معینی صورت گیرد.
گفتنی است در پایان جلسه قضات محاکم خانواده نیز نقطه نظرات خود را پیرامون افزایش سطح کیفیت خدمات اعلام و تبادل نظر کردند.