به گزارش ایسنا، احمد مسجدجامعی در جلسه صبح امروز شورای شهر تهران در جریان تغییر نام خیابان «شنگرف» به نام استاد «عبدالله انوار» با اشاره به جایگاه علمی و پژوهشی وی گفت: مهمترین ویژگی انوار این است که جامع الاطراف و عمیق است و تنها شخصیتی است که کل آثار ابن سینا در همه حوزههای مختلف از جمله حکمت، پزشکی، موسیقی را تصحیح و متن شناسی کرده است.
وی در ادامه ضمن اشاره به کار سخت استاد انوار گفت: استاد انوار نت نویسی قدیم با جدید را انجام داده و پاورقیهای متعددی را در مورد موسیقی امروز نوشته است.
به گفته مسجدجامعی، در مورد نامگذاری تجربههایی در شورای سوم داشتهایم که خانواده آن فرد موافق نبوده است. مثلا خیابان ری که منزل مرحوم فلسفی واعظ در آن واقع است قبول نکردند که نام تاریخی ری به نام فلسفی تغییر کند. یا مثلا مرحوم ابوترابی که از چهرههای شناخته شده انقلاب هستند نیز خانوادهاش نپذیرفتند که خیابانشان به نام وی تغییر کند. خداوند عمر و عزت به استاد انوار بدهد اما بحث من این است که اگر ایشان هم تاکید کرده باشند که جایی را به نام وی نگذاریم تکلیف چه میشود؟ هر چند که در زمان حیات قیصر امین پور وی با نامگذاری خیابانی به نامش مخالف بود اما بعد از مرگش این اتفاق افتاد.
وی با بیان اینکه انوار اولین کسی است که فهرست نسخ خطی کتابخانه ملی را نوشت، گفت: فهرست نسخ خطی کار بسیار سختی است و کمتر کسی را داریم که این اقدام را انجام هد. به هر حال این تغییر نام مربوط به پیشنهاد دوستان کتابخانه ملی است. چرا که انوار بزرگترین فهرست نویس زنده جهان اسلام است.
به گزارش ایسنا، در نهایت اعضای شورای شهر به تغییر نام خیابان شنگرف به نام استاد انوار رای مثبت دادند.