به گزارش ایسنا، طبق برنامه اعلام شده توسط روسکاسموس، "پروگرس- ام. اس10" در ساعت 21:14 (بوقت مسکو) و در تاریخ 16نوامبر (25 آبان) سکوی شماره یک مرکز فضایی بایکونور را ترک خواهد کرد و در ساعت 22:29 روز 18 نوامبر به واحد زوزدا در ایستگاه فضایی بین المللی خواهد پیوست.
حمل این ناو بر عهده موشک "سایوز اف-گ" خواهد بود که در 11 اکتبر حادثه آفرین شد و بکارگیری موشک نشان میدهد روسکاسموس کاملا به اشکال فنی موشک پی برده و آن را برطرف ساخته است.
در 11 اکتبر ناو سایوز ام. اس-10 که الکسی اووچینین و نیک هیگ بر عرشه آن حضور داشتند به دلیل نقص فنی موشک بالابرنده نتوانست به وظیفه خود عمل کند و به شکل اضطراری دو فضانورد را به زمین برگرداند. بررسیهای بعدی نشان داد حسگرهای یکی از موشکهای تقویتی جانبی در جریان پیکره بندی صدمه خورده بوده و به همین دلیل به موقع از بدنه اصلی جدا نشد و حادثه آفرید.
پروگرس- ام. اس10 - قرار است 2450 کیلوگرم بار را به ایستگاه فضایی بین المللی برساند که از جمله 705 کیلوگرم سوخت، 50 کیلوگرم اکسیژن و 420 کیلوگرم آب است.




