به گزارش ایسنا، سردار سرتیپ دوم پاسدار حقطلب که در اولین دوره توانمندسازی دبیران یادواره شهدای سراسر کشور در مجتمع فرهنگی امام رضا (ع) مشهد سخن میگفت توضیح داد: این اولین کارگاهی است که از سوی سازمان برگزار میشود و امیدواریم شروع خوبی برای ادامه کار باشد. ما از بهترین افراد که در این حوزه تخصص داشته و عالم و عامل در برگزاری یادواره داشتند دعوت کردیم.
وی ادامه داد: در سال بین 15 تا 20 هزار یادواره در کشور برگزار میشود که طبق آمار 20 هزار و 300 یادواره در سال 96 برگزار شد که رکورد را شکست. اگر بطور متوسط مخاطبین را در یادواره 500 نفر در نظر بگیرید حدود 10 میلیون نفر در سال مخاطب در یادواره داریم در صورتی که در یادوارههای مهم 5000 مخاطب هم داشتیم.
مسئول سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای مقدس سپاه و بسیج ادامه داد: با برگزاری یادوارهها فرهنگ ایثار و شهادت به نسلهای بعدی منتقل میشود. بخش عمده حضور پرانگیزه جوانان برای نبرد با گروهکهای تروریستی عمده آنان به واسطه این است که فرهنگ دفاع مقدس را ترویج و توسعه دادند.
وی با بیان اینکه یادواره شهدا یک فرصت است افزود: یکی از اهداف ما در یادوارهها ادای دین به شهداست که این کمترین کار برای شهداست و هدف دیگر بزرگداشت مقام شامخ خانواده شهداست، ولی هدف اصلی ما در برگزاری این یادوارهها انتقال فرهنگ شهادت به نسل جوان و نوجوان است. دشمن از این فرهنگ شهادت و ایثار واهمه دارد و بیشتر از اینکه از امکانات نظامی ما بترسد از روحیه ملت ما ترس دارد.
سردار حق طلب ادامه داد: اگر این تشییع میلیونی برای سردار سلیمانی و همرزمانش برگزار نمیشد برخورد دشمن با انتقامی که از آنان گرفتیم شکل دیگری داشت و ممکن بود اقدام سنگینی علیه ما انجام دهند، ولی حضور میلیونی مردم وحشت را در دل دشمن ایجاد کرد.
مسئول سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سپاه و بسیج خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری معتقدند این یادوارهها نباید تبدیل به مجلس ختم باشکوهی شود بلکه بایستی جلسه بصیرت بخشی باشد و جوانان با انرژی بالا در راه نظام و انقلاب از جلسه خارج شود.