ماهان شبکه ایرانیان

لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ به صحن علنی می‌رود

خبرگزاری فارس: حجت الاسلام علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست امروز هیئت رئیسه مجلس گفت: در این جلسه سه نفر دیگر از نمایندگان راه‌یافته به مجلس یازدهم در دور دوم انتخابات جانمایی شدند و کمیسیون های آنها مشخص شد.

وی افزود: بر این اساس شبیب جویجری نماینده مردم اهواز به عضویت کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درآمد. اصغر سلیمی به کمیسیون اقتصادی رفت و عزیزآبادی به کمیسیون کشاورزی می‌رود.

عضو هیئت رئیسه مجلس اظهار داشت: همچنین بر اساس تصمیم متخذه در جلسه امروز هیئت رئیسه مجلس، مجلس این هفته و هفته آینده جلسه علنی خواهد داشت.

تسلیمی اضافه کرد: بر اساس این تصمیم، پس از برگزاری جلسات علنی مجلس در هفته جاری و هفته آینده، مجلس یک هفته جلسه علنی نخواهد داشت و نمایندگان در این یک هفته فرصت دارند تا پیشنهادات خود را در ارتباط با لایحه بودجه سال 1400 برای رسیدگی در صحن علنی مجلس ارائه کنند.

وی افزود: بر این اساس کار رسیدگی به لایحه بودجه سال 1400 در صحن علنی مجلس از روز یکشنبه دوازدهم بهمن ماه آغاز خواهد شد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان