محمد رحیمیان روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار علمی ایرنا، با اشاره به برگزاری مسابقه دانشآموزی نور گفت: هر فعالیتی که دانشآموزان را به پژوهش حساستر و آنها را با یکدیگر هماهنگ کند، منجر به تشکیل تیمها و هستههای پژوهشی در دانشآموزان میشود.
وی ادامه داد: این عمل باعث تشکیل فضای همکاری در رشتههایی نظیر زیست، ریاضی، نجوم، شیمی و فیزیک می شود که رشتههای مورد نیاز تعالی و توسعه فناوری است. همچنین موفقیتهای بسیاری در زمینه پژوهش به وجود میآورد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران ادامه داد: تاکنون فعالیتهای پژوهشی بسیاری به شکل انفرادی انجام شده ولی در پژوهش گروهی ضعف داریم. برگزاری مسابقه دانشآموزی نور میتواند کمک بسیاری به بالا بردن روحیه پژوهشی دانشآموزان کند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: طرح این مسابقه، اگر در مسیر درست قرار بگیرد و دانشآموزان را به سمت پژوهش سوق دهد و مفید باشد.
به گزارش ایرنا دبیرخانه جایزه مصطفی (ص) پس از برگزاری مسابقه دانشآموزی نور گرامیداشت ابن هیثم در سال گذشته و استقبال بیش از 10 هزار نفر از دانشآموزان کشور، دور دوم این مسابقه را با گرامیداشت پروفسور جکی یینگ برگزیده جایزه مصطفی (ص) 2015 در حوزه علم و فناوری نانوزیستی در سال جاری و در سطح کشورهای فارسی زبان منطقه برگزار میکند.
علمی**9157**1440
خبرنگار: منصوره شوشتری** انتشار: گلشن
برای اطلاع از اخبار متنوع علمی و فناوری، با کانال علمی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
irnaelm@
https://telegram.me