معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه در جشنواره ملی سمنها از 10 سمن برتر جوانان در سطح ملی قدردانی خواهد شد، گفت: تا پایان برنامه هفتم توسعه پیش بینی شده که به ازای هر 4 هزار جوان ایرانی، یک تشکل جوانان داشته باشیم.
به گزارش عصر ایران؛ علیرضا رحیمی معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان و دبیر شورایعالی جوانان و جوانان کشور در حاشیه برگزاری جشنواره ملی اتفاق در جمع خبرنگاران گفت: جشنواره اتفاق 4 چهارمین دورهای است که برگزار میشود. این جشنواره در 31 استان کشور و در مرحله استانی در هفته تشکلهای اجتماعی برگزار شد و بر اساس آن 400 تشکل استانی برگزیده شدند و در حاشیه این جشنواره هم نمایشگاه دستاوردهای سمنها گشایش یافته است.
رحیمی افزود: حدود 5 هزار سمن جوانان در این رویداد شرکت کردهاند که از 400 تشکلهای برتر در استانها قدردانی شده است. مرحله ملی این رویداد با حضور این تشکلها ارزیابی شده و در دو سطح جوانان برتر و جوانان شایسته تقدیر در شهر تبریز، در 3 روز از 25 بهمنماه تا 28 در حال برگزاری است.
وی مهمترین رویکرد سمنها و تشکلهای مردم نهاد را حوزههای کارافرینی، سلامت اجتماعی و... دانست.
![جشنواره ملی سمنها جشنواره ملی سمنها](https://cdn.asriran.com/files/fa/news/1403/11/26/2084140_867.jpg)
معاون امور جوانان و دبیر شورایعالی جوانان و جوانان کشور در ادامه از قدردانی از سمنهای برتر سخن گفت و ابراز کرد: در رویداد جشنواره ملی سمنها، از 10 سمن برتر جوانان در سطح ملی با حضور وزیر ورزش و سایر مقامات کشوری قدردانی خواهد شد که این سمنها اغلب در حوزههای محیط زیست، کارهای خلاقانه و نوآورانه، ازدواج و جوانی جمعیت و ... فعالیت میکنند.
رحیمی ادامه داد: در جشنواره ملی اتفاق از 34 سمن شایسته تقدیر هم قدردانی میشود. از هر استان یک سمن و حتی بعضا 2 سمن برتر برگزیده شدهاند.
معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در ادامه به شاخصهای ارزیابی سمنهای برتر کشور اشاره کرد و گفت: شاخصهایی که ما برای تشکل ها انتخاب کرده ایم شامل بحث مسؤلیت های اجتماعی، فعالیت های مالی و اعتباری، شاخص های مطالبه گری، رویدادهای بین المللی و... بوده است و براساس این محورها، سمنها در کمیته ارزیابی بررسی شده اند.
رحیمی با اشاره به میزان مجوزهای صادر شده از سوی وزارت ورزش و جوانان، خاطرنشان کرد: تا بهمن ماه امسال 5هزار مجوز فعالیت برای تشکلها حوزه جوانان صادر شده و تا پایان برنامه ششم توسعه به ازای هر 7 هزار جوان یک سمن جوانان خواهیم داشت؛ همچنین تا پایان برنامه هفتم توسعه پیش بینی شده که این میزان به ازای هر 4 هزار جوان یک تشکل جوانان برسد.