طرز تهیه نان پیتزایی که یک نان محبوب بوده را در این قسمت مطالعه می کنید. این نان را می توانید برای آماده کردن انواع فست فودهای خود داشته و نوش جان نمایید.

نحوه تهیه نان پیتزایی:
این نان یک وعده مناسب برای عصرانه و ناهار بوده و می تواند یک میان وعده مناسب برای شما باشد. این نان را میتوان یک فست فود خانگی سالم دانست. طرز تهیه نان سبزیجات و نان کتوژنیک با دستورهای جذاب را در لینک مطالعه کنید.
مواد اولیه:
- تخم مرغ: 2 عدد
آرد گندم: 450 گرم
آب گرم: 300 میلی لیتر
سوسیس: 3 عدد
شیر گرم: 300 میلی گرم
نمک: 1 قاشق غذاخوری
شکر: 1 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: 1 لیوان
فلفل دلمه: 1 عدد
روغن: به میزان لازم
پیازچه: 3 عدد
طرز تهیه نان پیتزایی جدید:
آماده کردن این نان بسیار ساده بوده و میت وانید در این قسمت با نحوه آماده سازی آن آشنا شوید. ابتدا تخم مرغ ها را درون یک ظرف بشکنید مقداری شکر، نمک، پودر خمیر مایع، آب گرم و شیر ولرم را به مواد خود افزوده و خوب ترکیب کنید. حالا با استفاده از همزن دستی مواد را به خوبی ترکیب کرده تا مواد شما یکدست شود.

آرد را به مواد خود مخلوط کرده و مجدد ورز دهید تا خمیر شما آماده شده حالا روی خمیر را پوشانده و کنار بگذارید تا خمیر شما حجیم و دو برابر شود. فلفل دلمه ای را نگینی کرده و سوسیس های نگینی شده و پیازچه های خرد شده را نیز به مواد خود اضافه نمایید.
به مواد خود مقداری پنیر پیتزا رنده شده نیز اضافه کرده و مجدد مواد را ورز دهید تا مخلوط یا خمیر شما آماده شود. در قسمت بعدی باید یک تابه را روی حرارت گذاشته درون آن مقداری روغن بریزید و خمیر را کف تابه را پهن کنید.
حالا زیر حرارت را کم کرده و درب قابلمه را قرار دهید تا با حرارت ملایم مواد نان شما حجیم و پخته شود. طرز تهیه نان پیتزایی به همین سادگی بوده و شما می توانید یک نان مناسب برای میان وعده خود داشته باشید. این نان را میتوانید در کنار انواع نوشیدنی ها و به عنوان یک فینگر فود محبوب سرو کنید.

خمیر این پیتزا را به روش های دلخواه تهیه کرده و نوش جان کنید. برای اینکه خمیر لطیف تری داشته باشید. باید در چند مرتبه آن را استراحت دهید. این نان سالم و مقوی بوده و به جای سوسیس می توانید از گوشت مرغ ریشه شده یا نگینی شده نیز در آن استفاده کنید و یا برای سالم تر شدن می توانید سوسیس را در آن حذف کرده و به جای آن سیب زمینی نگینی شده را بریزید.
برای ورز دادن خمیر باید از یک سطح آردپاشی شده استفاده کرده تا خمیر شما به دست نچسبد. برای سطح روی مواد میتوانید از مقداری دانه کنجد استفاده کنید. این نان ویژه رسپی خوشمزه ای داشته و یک گزینه مناسب برای میان وعده های شما نیز خواهد بود.