ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه لواشک در فر خوش رنگ و خوش طعم برای انواع میوه ها

لواشک جزو تنقلات بسیار خوشمزه و محبوب است که به راحتی در منزل می توانید لواشک مورد نظرتان را تهیه کنید. در این مقاله طرز تهیه لواشک در فر را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه لواشک در فر خوش رنگ و خوش طعم برای انواع میوه ها

همانطور که می دانید با یادگیری روش تهیه لواشک در فر، می توانید انواع لواشک های خانگی مثل لواشک آلو، انار یا هلو را به راحتی و با سرعت آماده کنید. از این رو، اگر شما نیز تمایل به تهیه لواشک خانگی دارید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه لواشک در فر همراه ما باشید.

طرز تهیه لواشک در فر با طعم بی نظیر

لواشک های خانگی طعم های بی نظیری دارند و به راحتی و در مدت زمان کمی می توانید آن ها را تهیه کنید و لواشک داخل فر مانند لواشک تمشک و لواشک آلبالو و زردآلو طرفداران زیادی دارند. در ادامه تهیه آن را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

آموزش تهیه لواشک در فر

مواد مورد نیاز :

  • آلو رسیده: یک کیلوگرم
  • آب: یک پیمانه
  • نمک: به مقدار دلخواه

نحوه تهیه :

ابتدا آلوها را با دقت بشویید و از وسط برش دهید تا هسته ها راحت تر جدا شوند.سپس آلوهای برش خورده را در یک قابلمه مناسب بریزید و آب را به آن اضافه کنید.

حالا قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید آلوها کاملاً پخته و له شوند و پس از اینکه آلوها نرم شدند، حرارت را خاموش کرده و بگذارید کمی خنک شوند.

حالا آلوها را از طریق یک صافی نرم عبور دهید تا هسته ها و پوست آلو جدا شود. اگر دوست دارید لواشک شما ترش تر باشد، می توانید پوست آلوها را نیز به مواد اضافه کنید.

در مرحله بعدی پوره آلو را در مخلوط کن بریزید تا کاملاً یکدست شود سپس، پوره به دست آمده را مجدداً در قابلمه بریزید و مقداری نمک به آن بیفزایید. دقت کنید که نمک زیاد نریزید چون مواد هنوز رقیق هستند.

حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود و مایه به غلظت مناسب برسد. در طول این مدت گاهی آن را هم بزنید تا ته نگیرد.

در این مرحله یک کاغذ روغنی را در سینی فر پهن کنید و روی آن پارچه مخصوص فر قرار دهید. سپس لواشک را به ضخامت نیم سانتی متر روی پارچه بریزید.

حالا فر را روشن کرده و دمای آن را روی کمترین درجه تنظیم کنید و سینی را در طبقه بالای فر قرار دهید و اجازه دهید لواشک به مدت دو تا سه ساعت در فر خشک شود.

حالا اگر دیدید که لواشک از کناره ها شروع به سوختن کرده ولی هنوز نرم است، فر را خاموش کرده و سینی را بیرون بیاورید. پس از یک تا دو ساعت دوباره فر را روشن کنید.

در مرحله بعدی پس از اینکه لواشک کاملاً خشک و سفت شد، آن را از فر بیرون آورده و اجازه دهید تا خنک شود.

نحوه تهیه لواشک در فر

در مرحله پایانی از دستور تهیه لواشک در فر، حالا لواشک شما آماده است و با استفاده از یک چاقو یا کاتر می توانید آن را به قطعات کوچک برش دهید.می توانید لواشک ها را در یخچال نگهداری کنید تا ماندگاری بیشتری داشته باشند. نوش جان.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان