ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه بیسکوییت افرا خانگی فوق العاده عالی

طرز تهیه شیرینی افرا که یک شیرینی مخصوص و خوشمزه بوده را در این‌ قسمت مطالعه می کنید. این شیرینی طعم و خواص مهمی دارد.

طرز تهیه بیسکوییت افرا خانگی فوق العاده عالی

شما علاقه‌ مندان می‌ توانید آماده کردن بیسکویت با رسپی‌ های متنوع را در آرگا مطالعه کنید. در این بخش برای شما علاقه‌ مندان طرز تهیه بیسکویت افرا را قرار داده ایم.

روش تهیه بیسکوییت افرا

دستور پخت بیسکویت افرا:

بیسکویت دلچسب که با شیره افرا تهیه می‌ شود. یک بیسکویت مقوی بوده و می‌ توانید برای وعده‌ های مختلف تهیه کرده و نوش جان کنید. طرز تهیه انواع شیرینی و کیک مانند بیسکوییت گردویی و بیسکوییت کرم دار را در لینک مطالعه می کنید.

مواد اولیه:

  • آرد سفید: 1 دوم پیمانه
  • شیره افرا: 1 دوم پیمانه
  • کره: 1 پیمانه
  • شکر قهوه ای: 1 پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • دارچین: 1 قاشق چای خوری
  • جوش شیرین: 1 دوم قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
  • وانیل: 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه بیسکویت افرا

آماده سازی این بیسکویت بسیار ساده و آسان بوده و می‌ توانید در کمتر از چند دقیقه یک بیسکویت خوشمزه خانگی داشته باشید. اولین مرحله آماده سازی مواد می‌ باشد. این کار موجب شده تا در زمان پخت شیرینی بافت بهتری داشته باشد.

رسپی بیسکوییت افرا

فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. در ادامه مواد خشک شیرینی خود را ترکیب نمایید. درون کاسه بزرگ مقداری آرد سفید، جوش شیرین، بکینگ پودر، دارچین و نمک را با یکدیگر ترکیب کرده و مواد خشک را به خوبی هم بزنید. این قسمت برای پف‌ دار شدن بیسکویت‌ ها بسیار مهم بوده بعد از اینکه مواد خشک را با دیگر ترکیب کردید، مواد تر و مرطوب را به آن اضافه کنید.

کره را روی حرارت کتری قرار داده و بعد از اینکه ذوب شد، به مواد افزوده در ادامه با آن شکر قهوه‌ای اضافه کنید. حالا با استفاده از همزن برق مواد را ترکیب کرده تا یکدست شود.

دو تا سه دقیقه مواد را هم زده بعد از اینکه مواد شما حالت یک دست گرفت و به صورت خامه‌ ای در آمد؛ باید به آن شیره افرا را اضافه کنید. تخم مرغ را شکسته و به مواد افزوده و آنها را با همزن دستی هم بزنید. در این قسمت مقداری وانیل اضافه کنید تا بوی بد تخم مرغ را از بین ببرد.

طرز تهیه بیسکوییت افرا

برای ترکیب کردن مواد می‌ توانید از همزن برقی استفاده کنید. این کار موجب شده تا شیرینی‌ ها بافت بهتری داشته باشد. حالا خمیر شما آماده قالب زدن بوده و می‌ توانید آنها را درون سینی فر قرار دهید.

بهتر است، خمیر را به مدت 30 دقیقه درون کیسه فریزر و در یخچال نگهداری کنید. در مرحله بعدی استراحت دادن خمیر باید خمیر را روی یک سطح آردپاشی شده پهن کرده و با استفاده از قالب مخصوص آنها را قالب زنی کنید.

بیسکویت ها را با فاصله درون سینی فر قرار داده و درون فر بگذارید تا طلایی شود. در آخرین مرحله نیز بعد از پخت شیرینی‌ ها آنها را از فر خارج کرده و زمان دهید تا خنک شود. روی آن را با مواد دلخواه تزیین کرده و نوش جان کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان