به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ فاطمه رهبر، معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد در این جلسه با بیان اینکه طبق اساس نامه کمیته امداد، بررسی و شناخت محرومیتهای مادی و معنوی محرومان در اقصی نقاط کشور از وظایف این نهاد است، گفت : سال گذشته سیاستهای احسان و نیکوکاری به تصویب هیات امناء کمیته امداد رسیده است.
وی با بیان اینکه استفاده حداکثری از ظرفیتهای قوای سه گانه و تعامل با آنها درزمینه شناسایی و رسیدگی به وضعیت محرومان کشور در دستور کار کمیته امداد قرار دارد گفت: خوشبختانه تاکنون دولت، مجلس و قوه قضائیه همکاری خوبی با این نهاد داشتهاند.
رهبر افزود: شاخصهای شناسایی و تبیین شده در مورد ضرایب محرومیت در کشور مربوط به سال 1388 است که باید ضمن بررسی و شناسایی مجدد این آمارها، ضریب محرومیت مناطق کشور به روز رسانی شود تا بتوان تصمیمات درستی در مورد هر منطقه از کشور گرفته شود.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد درباره خدمات فعلی این نهاد به دانشآموزان تحت حمایت گفت: ارائه مشاورههای تحصیلی به دانش آموزان، اجرای طرح اکرام ایتام و محسنین و حمایت از 320 هزار نفر از دانش آموزان محروم کشور بخشی از خدمات این نهاد است.
وی با تاکید بر لزوم شناسایی و استخراج نیازها و اولویتهای اصلی دانش آموزان محروم کشور گفت : تعداد 13 میلیون و 500 هزار دانش آموز در کشور مشغول تحصیل هستند که از این تعداد بیش از یک میلیون نفر دچار فقر و محرومیت هستند.
رهبر از عضویت کمیته امداد در سامانه «نماد» خبر داد و گفت: با توجه به اینکه این سامانه، نظام مراقبتهای اجتماعی از دانشآموزان محروم کشور را رصد می کند، عضویت کمیته امداد در این سامانه علاوه بر این که امکان دسترسی این نهاد به اطلاعات دانشآموزان نیازمند را فراهم میکند، موجب سرعت در کمکرسانی به این بخش از جامعه میشود.
وی با اعلام اینکه با ارسال طرح نماد برای سایر دستگاه های اجرایی مرتبط، اطلاعات موجود برای تعامل و همکاری بیشتر در رفع محرومیت از این دانشآموزان آغاز شده است،گفت: این امر باعث ایجاد موج جدیدی در کشور برای حل و فصل مشکلات دانشآموزان محروم کشور میشود.
رهبر در پایان خواستار مشارکت فعال همه سازمان ها و دستگاه های مرتبط با طرح سامانه نماد و رسیدگی فوری به وضعیت دانش اموزآن مناطق محروم کشور شد.