ماهان شبکه ایرانیان

خواص آلبالو، آناناس و انار

خواص آلبالو:   آلبالو مسکن تشنگی و شربت آلبالو بهترین دارو برای افرادی است که عطش فراوان دارند

خواص آلبالو، آناناس و انار

خواص آلبالو:
 

آلبالو مسکن تشنگی و شربت آلبالو بهترین دارو برای افرادی است که عطش فراوان دارند. هسته آلبالو ضد اسهال و قابض خوبی است و ضد فشار خون نیز می باشد. آلبالو ضد مواد صفراوی، ضد سنگ کلیه است. این میوه اشتهاآور بسیار خوبی است. ضماد و مرهم آلبالو برای باز شدن رنگ رخسار و چهره مؤثر و مفید است. مصرف آلبالو برای گرم مزاجان و مبتلایان به فشار خون و افرادی که چربی زیادی در شکم دارند، سودمند است. مصرف آلبالو برای برای افرادی که خارش پوستی دارند، مؤثر و مفید است. آلبالو خواص گیلاس را دارد و مصرف آن اعصاب را آرامش می دهد، ولی در هر حال نباید در مصرف آن زیاده روی کرد. آلبالو برای سوء هاضمه های لجوج بسیار مفید و میوه ای نرم کننده (ملین) است. مصرف چند روز متوالی شربت یا مربای آلبالو برای معالجه نارسایی کبد مفید است. شربت یا مربای آلبالو در معالجه التهاب و ورم معده و روده مؤثر است.

خواص آناناس:
 

آناناس از آن دسته غذاهایی است که خوردنش کمی مشکل است، اما به شما تضمین می دهیم همان لذتی را که از خوردن یک قطعه شکلات می برید، بتوانید از خوردن یک لیوان آب آناناس هم ببرید. آناناس سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی مثل کلسیم، پتاسیم، فیبر و ویتامین C است. علاوه بر اینها بسیار کم چربی و کم کلسترول است. این خواص را می توانید از مصرف کمپوت آناناس، میوه تازه آن، میوه یخ زد ه یا حتی آب آناناس به دست آورید. یکی از خواص مهم آناناس کمک به ساخت استخوان های سالم و استحکام استخوان ها است. آناناس غنی از منیزیم می باشد. منیزیم ماده معدنی ای است که وجودش برای ساخت استخوان ها و ارتباط بافت ها ضروری است. همچنین باعث رشد استخوان ها در بدن جوانان و استحکام استخوان ها در پسران می شود. این میوه 73 درصد منیزیم مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می کند. از دیگر خواص آناناس می توان به نقش آن در بهبود سرماخوردگی و کاهش میزان سرفه اشاره کرد. اکثر افراد هنگام سرماخوردگی ویتامین C یا آب پرتقال بیشتر می خورند، غافل از این که خواص آناناس نیز کمتر از آنها نیست. بروملین موجود در آناناس باعث کاهش شدید سرفه یا توقف سرفه های شدید می شود. پس هنگام سرماخوردگی خوردن آناناس را فراموش نکنید.

خواص انار:
 

میوه ای است سرشار از ویتامین و به علت داشتن آهن و سایر عناصر دیگر دیرهضم می باشد. خوردن دانه های انار به مراتب بهتر از نوشیدن آب انار می باشد. انار میوه ای است که به آن خون ساز می گویند و به همین علت بهترین موقع برای مصرف آن صبح و قبل از صبحانه است. انار مقوی قلب، مفرح، دفع کننده چربی، رفع کننده سموم اغلب عفونت های داخلی و دافع حرارت می باشد و خوردن انار با پرده های سفید آن شکم را دباغی می کند. رب و برگ انار در ضعف معده، کمی اشتها، تهوع، ضعف عمومی، تصفیه خون و رفع میگرن بسیار مفید است. دانه های میوه جنگلی انار که به «ناردان» شهرت دارد، در معالجه اسهال بسیار مؤثر است. آب انار شیرین با شکر و نشاسته برای درد سینه و سرفه توصیه می شود. رب انار نیز برای رفع خماری مؤثر است. در انتخاب انار انواع سنگین تر آن بهتر است و پوست آن باید صاف، شفاف، نازک و بدون ترک باشد.

ارزش غذایی:
 

در 100گرم دانه انار مواد زیر موجود می باشد:

انرژی

38 کالری

آب

82 گرم

پروتئین

4 گرم

چربی

3 گرم

مواد نشاسته ای

10 گرم

کلسیم

4 گرم

سدیم

3 میلی گرم

پتاسیم

260 میلی گرم

آهن

5میلی گرم

ویتامین B1

2 میلی گرم

ویتامین B2

3 میلی گرم

ویتامین B3

3 میلی گرم

ویتامین C

4میلی گرم

خاصیت ضد سرطانی آب انار:
 

پژوهش های جدید نشان می دهد آب انار خاصیت ضد سرطانی دارد. طبق تحقیقات سازمان کشاورزی ایالات متحده آمریکا انار منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها، پتاسیم و ویتامین C است پژوهشگران آکادمی علوم آمریکا دریافته اند که مصرف آب انار از ابتلا به سرطان پروستات جلوگیری می کند. ایران با داشتن 60 هزار هکتار سطح زیر کشت و 700 هزار تن تولید سالیانه به عنوان بزرگترین تولید کننده این محصول در جهان بوده و مقام اول را داراست.

خواص قسمت های دیگر درخت انار:
 

- جوشانده پوست انار برای گلو درد، زخم گلو و رفع بواسیر مفید می باشد.
- جوشانده گل انار برای از بین بردن زخم های دهان و اسهال مزمن و به همراه کنجد برای بهبود سوختگی مفید است.
- جوشانده ریشه انار برای دندان درد و تنظیم عادت ماهیانه در زنان مفید می باشد.
- جوشانده پوست درخت انار اثر ضد کرم دارد.

خواص انار:
 

از جمله خواص آن می توان به موارد زیر اشاره نمود:
1- انار خون را تصفیه کرده و تقویت کننده قلب و کلیه است.
2- انار اشتهاآور است و بهتر است قبل از غذا مصرف شود.
3- انار در رفع اوره و کلسترول، دفع سموم و تعادل مایعات بدن به خصوص خون نقش مهمی را ایفا می کند.
4- مصرف انار شیرین، ایجاد شادی نموده و رنگ رخسار را باز می کند.
5- مصرف انار شیرین تقویت کننده کبد می باشد و در معالجه یرقان (زردی) مفید است.
6- انار ترش و شیرین (ملس) باعث کاهش فشار خون می شود.
7- مصرف انار در معالجه راشیتیسم، کم خونی و ضعف اعصاب مؤثر است و به بدن نیرو می بخشد.

تذکرات:
 

1- انار برای اشخاصی که دچار یبوست هستند، مضر است.
2- انار میوه ای سرد است، بنابراین اشخاصی که سرد مزاج هستند، باید پس از خوردن آن، مقداری آب جوش با نبات بخورند.
3- انار برای کسانی که دچار نفخ معده هستند، ضرر دارد. زیاده روی در مصرف انار ترش، زخم معده می آورد.
منبع:کوچه ما شماره 13
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی