محمد حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره یاوه گویی های رئیس جمهور آمریکا در خصوص ایران اظهارداشت: دشمنی ایالات متحده آمریکا با جمهوری اسلامی مربوط به 40 سال قبل است و از همان ابتدا تحریم های ظالمانه ای علیه ملت ایران وضع شد.
وی ادامه داد: در چند سال گذشته هم با توجه به مذاکرات بسیار خوبی که انجام شد، برجام در مواردی توانست تحریم های ظالمانه را برای مدتی متوقف کند اما رئیس جمهور آمریکا در سخنان خود بر لزوم استمرار تحریم ها و بازگشت مجدد آنها تاکید کرد تا فشار های جدیدی بر اقتصاد ایران تحمیل شود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اظهارات رئیس جمهور آمریکا در خصوص سپاه پاسداران را وقیحانه و دور از انتظار خواند و گفت: آژانس بین المللی انرژی اتمی در گزارش های متعدد خود اعلام کرده است که ایران به تمام تعهدات عمل کرده است.
وی با بیان اینکه تنها ناقض برجام آمریکا بوده است، افزود: آمریکا تحریم های بانکی و بسیاری از تحریم های دیگری که قرار بود طبق برجام حذف شود، ابطال نکرد تا فشار اقتصادی بر ایران ادامه داشته باشد.
تنها راهکار، اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی است
حسینی با تاکید بر لزوم برنامه ریزی ایران برای مقابله با مصوبات کنگره و دستورهای نابخردانه ترامپ در زمینه فشار اقتصادی بر ایران، گفت: با توجه به فضای اقتصادی کشور و تمایل اتحادیه اروپا به ادامه ارتباطات اقتصادی با ایران، به نوعی تحریم های جدید آمریکا شکننده است.
وی اظهار داشت: درست است ما با آمریکا رابطه اقتصادی مستقیمی نداریم اما آمریکا با دخالت های خود در همه کشورهای دنیا مشکلاتی را برای کشورهایی که با ما رابطه اقتصادی دارند به وجود آورده است. امروز تنها راهکار برون رفت ایران از بحران های اقتصادی که مشکلاتی را در معیشت مردم ایجاد کرده است، اجرای دقیق سیاست های اقتصاد مقاومتی است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه تصریح کرد: ما باید دوباره به دنیا ثابت کنیم در حوزه اقتصاد می توانیم، با وجود همه محدودیت ها و تحریم ها بالندگی و پیشرفت تولیدات و صنایع را می توانیم ایجاد کنیم و تحقق این مهم به جز حرکت دولت، مجلس و سایر قوا در مسیری واحد سیاست های اقتصاد مقاومتی امکان پذیر نیست.
وقت را تلف نکنیم/ستاد تدابیر ویژه اقتصادی برنامه ریزی دقیقی برای مقابله با تحریم ها انجام دهد
حسینی تاکید کرد: جمهوری اسلامی باید برای مقابله با تحریم های جدید آمریکا نسخه واحدی داشته باشد، نباید مثل گذشته زمان را تلف کنیم و بعد از اقدامات آمریکا استراتژی خود را تدوین کنیم. با تشکیل ستاد ویژه تدابیر اقتصادی می توان برنامه ریزی دقیقی برای مقابله با تحریم های جدید آمریکا کرد.
وی گفت: اجرای مصوبات ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی باید به صورت دقیق و جدی پیگیری شود، باید ستاد تدابیر ویژه، مصوباتی داشته باشد که در میدان عمل قابل اجرا باشد تا تحریم های جدید آمریکا همانند گذشته تاثیری در اقتصاد کشور و مسیر پیشرفت ایران نداشته باشد.
استفاده از ظریفیت جوانان در مدیریت اقتصاد و شناسایی بازار های جدید راهکار مقابله با تحریم ها
عضو کمیسیون برنامه و بودجه تاکید کرد: کشور ما دارای ذخایر غنی و توان تولیدی قوی است. امروز ما سرمایه نیروی انسانی جوان و تحصیلکرده داریم که هر کدام می توانند در حوزه اقتصاد مغز متفکری برای نجات کشور باشند، لذا نیاز داریم مسئولان کشور از این نیروی جوان به عنوان فرصت استفاده کنند تا در حوزه اقتصاد تحولی شگرف اتفاق افتد.
وی تاکید کرد: علاوه بر این امروز باید بازارهای اقتصادی جدیدی را در سراسر دنیا و حتی در همسایگان مان شناسایی کنیم. کشور هایی مثل ازبکستان، قرقیزستان و تاجیکستان با توجه به مشترکاتی فرهنگی که از گذشته با ما داشته اند، می توانند به عنوان بازار جدید در اقتصاد ایران شناسایی شوند.
حسینی تاکید کرد: دولت باید موانع تجارت تجار ما با این کشورها را کاهش دهد و به جوانان و بخش خصوصی اجازه حضور در این بخش را دهد.