ماهان شبکه ایرانیان

کاهش تولید مواد مخدر در افغانستان به ضرر ایران است!

به دلیل توقف تولید مواد مخدر در افغانستان، اعتیادشان را ترک نمی‌کنند بلکه دچار تغییر الگوی مصرف می‌شوند و تحلیل بازار نشان می‌دهد که این تغییر الگو از سمت مخدر به سمت روانگردان خواهد بود.

اعتماد: سعید صفاتیان رییس کارگروه کاهش تقاضای مواد مخدر مجمع تشخیص گفت: تحلیل من این است که فعالیت‌های نیروی انتظامی و امنیتی و توان دفاعی و انتظامی ما در مرز‌های شرقی بیشتر شده، تعداد پاسگاه‌های مرزی بیشتر شده، کانال‌کشی و دیوارچینی و سدزنی در شرق کشور بیشتر شده و امکاناتی همچون دوربین‌های دید در شب که بعد از رفع تحریم‌ها از اروپا گرفتیم و البته، پیمان‌های دوجانبه و چندجانبه با پاکستان و افغانستان باعث شده که ورود مواد مخدر از افغانستان به ایران از 50 به 25 درصد کاهش پیدا کند. اما سوال اساسی این است که آیا باید به دنبال این باشیم که کشت مواد مخدر را در افغانستان منهدم کنیم یا خیر؟ و این اتفاق برای منافع ملی ما تا چه حد ارزشمند یا مضر است؟ اگر تولید مواد مخدر در افغانستان کاهش پیدا کند، به ضرر ما خواهد شد.
 
چرا؟ چون آن افرادی که در کشور ما مصرف‌کننده مواد مخدر هستند، به دلیل توقف تولید مواد مخدر در افغانستان، اعتیادشان را ترک نمی‌کنند بلکه دچار تغییر الگوی مصرف می‌شوند و تحلیل بازار نشان می‌دهد و تشخیص ما متخصصان هم این است که این تغییر الگو از سمت مخدر به سمت روانگردان خواهد بود. سوال دوم این است که آیا مواد مخدر، جامعه را بیشتر تحت فشار قرار می‌دهد و تاثیرگذار است یا مواد روانگردان؟ از نظر من مواد روانگردان بدتر است. پس اگر ما تا این حد به دنبال کاهش تولید مواد مخدر در افغانستان هستیم آگاه باشیم که در شرایط بد و بدتر، وضعیت ما بدتر خواهد شد و بهتر نخواهد شد.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان