ماهان شبکه ایرانیان

طراحی داخلی سالن های ورزشی، ۵ نکته که نباید اجرا کنید!

فضاهای ورزشی: همانطور که می بینید امروزه یکی از فضاهای که افراد زمان زیادی را در آن سپری می کنند، سالن های ورزشی است و نکته ای که برای بیشتر افراد اهمیت پیدا می کند، بعد از مسیر و امکانات ورزشی، طراحی و دکوراسیون داخلی آن است

فضاهای ورزشی: همانطور که می بینید امروزه یکی از فضاهای که افراد زمان زیادی را در آن سپری می کنند، سالن های ورزشی است و نکته ای که برای بیشتر افراد اهمیت پیدا می کند، بعد از مسیر و امکانات ورزشی، طراحی و دکوراسیون داخلی آن است. مسلما اهمیت این موضوع صاحبان ملک را به وجد می آورد تا حرفه ای تر دکوراسیون داخلی باشگاه شان را طراحی کنند و محیطی ایجاد کنند که آرامش روانی برای ورزشکاران مهیا شود؛ بنابراین اگر شما نیز به دنبال ایده های معمارانه برای فضای ورزشی هستید بهتر است از متخصصین کمک بگیرید، اما بد نیست 5 نکته ای که نباید در دکور های ورزشی انجام بدهید را در این مطلب از چیدانه بخوانید و آگاه شوید.

برای طراحی و یا تهیه محصولات مرتبط با مطلب کافی است بر روی عکس مورد نظر کلیک کرده و به اطلاعات تماس مجری و یا فروشنده دسترسی پیدا کنید و یا درخواست تان را در بخش سفارش کالا و خدمات ثبت کنید.

1- رنگ تیره در دیوار داخلی باشگاه به کار نبرید!

در فضاهای ورزشی اولین چیزی که اهمیت دارد، انرژی فضای داخلی آن است پس با تیره کردن رنگ دیوار این انرژی را سرکوب نکنید؛ خصوصا اگر فضا کوچک است. پس بهتر است از رنگ های گرم که تولید انرژی می کند، استفاده کنید؛ برای مثال: رنگ نارنجی، قرمز، آبی نفتی و .... البته گاهی رنگ تیره برای تضاد و ایجاد هارمونی استفاده می شود که مشکلی ایجاد نمی کند.

2- ارتفاع دیوارهای داخلی باشگاه کوتاه نباشد!

اگر برای فضای ورزشی قرار است تهویه طبیعی استفاده نشود هرگز ساختمانی که دیوار کوتاه دارد انتخاب نکنید؛ چراکه باعث گرفتگی هوا و به مرور نمور شدن هوای محیط می شود و به دنبال آن تنگی نفس برای ورزشکاران را خواهد داشت؛ البته اگر در حال حاضر از چنین فضایی استفاده می کتید بهتر است بازشو های طبیعی را بیشتر کنید و افراد کمتری از محیط استفاده کنند.

3- وسایل ورزشی را درهم و زیاد نچینید!

برای چیدن وسایل ورزشی بهتر است سری به ضوابط و استاندارهای طراحی ورزشگاه بزنید، چراکه شما باید حداقل رفت آمد را برای ورزشکاران مهیا کنید؛ پس هرگز وسایل ورزشی خصوصا  لوازم بدن سازی را برای فضاهای با متراژ کوچک تهیه نکنید. حداقل فضا برای داشتن یک باشگاه کوچک محلی را بین 60 تا 70 متر مربع در نظر داشته باشید. 

4- نورخیره کننده در باشگاه استفاده نکنید!

نور در فضا را دست کم نگیرید، خصوصا اگر تصمیم دارید محیط را مملو از انرژی کنید؛ چراکه نور می تواند تشدید کننده رنگ ها باشد و یا اینکه از لحاظ بصری در نمایش کوچک و یا بزرگ بودن محیط تاثیر گذار است. پس از این ویژگی ها برای طراحی باشگاه و سالن های ورزشی می توانید استفاده کنید؛ اما حواستان باشد برای آرامش روانی ورزشکاران از نور های خیره کنند در باشگاه استفاده نکنید، البته امروزه با وجود لامپ های LED این موضوع کمتر در طراحی ها به چشم می خورد.

5- کفپوش های سفت در باشگاه بکار نبرید!

معمولا انتخاب کفپوش در سالن های ورزشی متناسب با ورزش است؛ در هر صورت حین طراحی و یا خرید تجهیزات، بهترین حالت، خرید کفپوش های استاندارد سالن های ورزشی است. اما حتما توجه کنید که از کفپوش های سفت و خشک استفاده نکنید چراکه علاوه بر این که معمولا جنس خوبی ندارند و حالت شکنندگی دارند، برای ورزشکاران مناسب نیستند.

5 نمونه کار طراحی دکوراسیون سالن های ورزشی!

از قدیم گفته اند کار را باید به کاردان سپرد؛ پس بهترین حالت این است که طراحی اجرای دکوراسیون سالن های ورزشی را نیز به متخصص و کاردان بسپارید، اما حتما نمونه کار اجرایی و سابقه کاریشان بررسی کنید و از آنها عکس واقعی بخواهید و یا اگر برای شما با نرم افزارها طراحی کرده بودند؛ حین قرار داد ذکر کنید که مشابه طرح ارائه شده اجرا شود. به هرحال ممکن است شما نیز سری به اینترنت بزنید و به دنبال طرحی باشید تا ذهن خودتان نیز درگیر شود، به همین دلیل برای شما 5 نمونه کار طراحی دکوراسیون سالن های ورزشی را در انتها درج کرده ایم.

در صورتی که به دنبال مجری و طراح برای فضای ورزشی و باشگاه هستید؛ می توانید از طریق سفارش آنلاین خدمات و کالا در چیدانه اقدام نمایید!


نویسنده: زهرا سادات حسینی ؛ تحریریه چیدانه

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان