به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی موزه سینمای ایران، در پایان آخرین کلاس دوره تابستانه «اسطوره شناسی و سینمای ایران» بهمن نامورمطلق عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و از استادان دوره اسطورهشناسی ضمن تشکر از علیرضا قاسمخان مدیرعامل موزه سینمای ایران برای برگزاری دورههای علمی و پژوهشی بیان کرد: خداراشکر که موزه سینما به یک نهاد مولف تبدیل شدهاست چراکه مدیریت جدید تلاش کرده برنامهها را به سمت پژوهش سوق دهد و با ساختن یک سالن سینمای دیگر در موزه و تبدیل آن به جایگاه فعالیتهای فرهنگی به ویژه علمی-پژوهشی، این امر را جدیتر دنبال کند.
وی افزود: به نمایندگی از حلقه نشانهشناسی تهران و تمام استادانی که در دوره اسطورهشناسی و سینمای ایران همراه ما بودند، از این رویدادها استقبال و بسیار قدردانی میکنم.
علیرضا قاسمخان مدیرعامل موزه سینما نیز در سخنانی کوتاه با ابراز امیدواری از برپار بودن دورههای آموزشی و پژوهشی موزه سینما برای دانشجویان و پژوهشگران تاکید کرد: سلسله نشستهای علمی و پژوهشی و همچنین دورههای آموزشی و تخصصی سینما در موزه سینما به طور جدی استمرار خواهد داشت که به زودی جزییات آنها اعلام خواهد شد.
براساس این گزارش، این دوره از دانشگاه تابستانه موزه سینما با استقبال بسیار خوب دانشجویان و پژوهشگران روبرو شد و بهمن نامور مطلق، حمیدرضا شعیری، علی عباسی، بهروز عوضپور و شروین وکیلی از استادان نشانه و اسطورهشناسی، موضوع «اسطوره و سینمای ایران» را تدریس کردند.
گونهشناسی سینمای اسطورهای، نشانه - اسطورهشناسی سینمای کیارستمی، روایت شناسی سینمای اسطورهای ایران، اسطورهکاوی در سینمای کیمیایی، مهرجویی و فرهادی؛ اسطوره شناسی سینمای ایران، سرفصلهای این دوره آموزشی بود.
فیلمهای طعم گیلاس، خانه دوست کجاست، جادهها، هامون و قیصر از جمله فیلمهایی بودند که در این کلاسها مورد تحلیل و بررسی قرار گرفتند.