به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی وزارت کشورسید سلمان سامانی اظهار داشت: فعالیت مطلوب و تاثیرگذار در این عرصه نیازمند ارتقای سطح دانش و آمادگی جسمانی آتشنشانان، همکاری متقابل با دستگاههای ذیربط، مشارکت شهروندان و استفاده از تجهیزات و ماشین آلات مناسب است. همچنین مسئولان و مردم باید بیش از پیش با ابعاد مختلف موضوع ایمنی در شهرها و روستاها آشنا شوند.
وی با گرامیداشت این روز و با اشاره به اقدامات دولت تدبیر و امید در این عرصه تصریح کرد: وزارت کشور در دولت تدبیر و امید از ابتدای کار خود کوشید تا با ارزیابی تخصصی حوزه کاری آتش نشانی ها زمینه ارتقای سطح فعالیت های این بخش را فراهم آورد در این راستا این وزارتخانه لایحه مدیریت یکپارچه آتش نشانی و خدمات ایمنی کشور را با هدف پاسخ به نیازها، خلاءها و کمبودهای قانونی در حوزه آتشنشانی و خدمات ایمنی در سطح شهرها و روستاها و محیطهای فی مابین شهر و روستا تهیه و به دولت ارائه کرده است.
سامانی با تاکید بر حمایت از آتش نشانان در لایحه مذکور گفت: از جمله اهداف لایحه یادشده هماهنگی بین بخشی در تمامی دستگاههای مرتبط با موضوع با رویکرد مدیریت یکپارچه ایمنی و همچنین اتخاذ رویکرد پیشگیرانه در مواجهه با حوادث است.
وی بیان کرد: با استقرار دولت تدبیر و امید برای احداث 500 باب ایستگاه آتش نشانی استاندارد، اعتبار تخصیص یافته است لذا تعداد ایستگاه آتش نشانی از 1487 به 1987 افزایش یافت.
سخنگوی وزارت کشور افزود: همچنین 470 دستگاه خودرو آتش نشانی سنگین و تعداد 5 هزار دستگاه شیر هیدرانت و نیمه سنگین با 435 دستگاه ست هیدرولیک امداد و نجات به شهرها واگذار شده است، همچنین تعداد 464 دستگاه خودرو آتش نشانی نیمه سنگین و سبک به دهیاری های سراسر کشور واگذار شده است.