شناسه : ۱۲۱۳۹۸ - یکشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۱۱
شهید صیاد شیرازی نماد فرماندهی بصیر بود
یکی از فرماندهان ارتش در دوران دفاع مقدس و فرمانده سابق ارشد نظامی ارتش در استانهای فارس و کهگیلویه و بویراحمد گفت: شهید امیر سپهبد صیاد شیرازی، نمادی بارز از فرماندهی بصیر و تحت امر ولایت و یک استراتژیست نظامی نابغه بود.
به گزارش ایسنا، امیر سرتیپ دکتر حسین محمدی یکشنبه 20 فروردین و در آستانه سالروز شهادت امیرسپهبد صیاد شیرازی، در جمع خبرنگاران گفت: شهید سپهبد علی صیاد شیرازی نامی پر افتخار و جاودانه محسوب میشود که با هشت سال دفاع مقدس و دلاوریها و از خودگذشتیهای رزمندگان اسلام عجین شده است.
او شهید صیاد شیرازی را عارفی عاشق و نمونه بارز شرف و غیرت ایرانی توصیف کرد که با تواضع و فروتنی خاص خود بر دلهای افراد حکومت میکرد و به عبارتی صیاد دلها بود .
محمدی افزود: فرماندهی صیاد شیرازی تلفیقی از شخصیت مذهبی ایشان و اجرای تعاریف دقیق نظامی بود؛ آن شهید در ردیف اولین فرماندهانی بود که وارد کردستان شد و شهید دکتر چمران را در حل بحران پدید آمده در غرب کشور یاری کرد.
این فرمانده ارتش در دوران دفاع مقدس گفت: طرحهایی که باعث شکستن محاصره شهرهای سنندج، پادگان مریوان، بانه و سقز شد، از ایدههایی محسوب میشد که آن شهید بزرگوار در طرحریزی و پردازش آنها نقشی تاثیرگذار داشت.
وی با یادآوری اینکه شهید صیاد شیرازی بعد از پایان قائله کردستان و موفقیت رزمندگان اسلام با ارتقای درجهاش به سرهنگی به فرماندهی عملیات غرب کشور منصوب شد، از آن شهید به عنوان نابغه در مسائل استراتژیک نام برد و گفت: آن امیر سرافراز ارتش اسلام با توان شگفت و روحیهای کم نظیر در سلسله عملیاتهای پیروزمندانه ثامن الائمه، طریق القدس، بیت المقدس، رمضان، بدر و ... فرماندهی نیروی زمینی ارتش را بر عهده داشت و همیشه در سازماندهی و مدیریت و انتخاب فرماندهان و مدیران به سه اصل تعهد، تخصص و تجربه توجه ویژهای داشت .
این رزمنده دوران دفاع مقدس گفت: شهید صیاد شیرازی تعهد را در چهره خدمت، توکل را در خطرپذیری، شایستگی را در مسئولیتپذیری و ایثار را در عمل میدید به نحوی که سال 67 در عملیات مرصاد، زمانی که مرزهای غرب ایران مورد هجوم منافقین و ارتش عراق قرار گرفته بود، با هدایت نیروهای رزمی منطقه خصوصا نیروی هوایی و هوانیروز ارتش، منافقین را در گردنه مرصاد تار و مار کرد و آخرین برگ تاریخ پر افتخار دفاع مقدس را به نام خود رقم زد.
محمدی با یادآوری اینکه پس ماندههای زخم خورده مرصاد در صبح روز21 فروردین سال 1378 فاتح بزرگ فتح المبین و بیت المقدس و یکی از بزرگترین سرمایههای کشور را به شهادت رساندند، گفت: باید امیدوار بود که با نشر هر چه بیشتر و بهتر آثار به جا مانده از این شهید عزیز و سایرقهرمانان میهن عزیزمان و تدریس دستآوردها و اندیشههای تخصصی آنان در دانشگاهها بتوان جوانان نسل امروز را با اسطورههای این مرز و بوم بیشتر آشنا کرد تا آنان نیز بتوانند ادامه دهندگان راه این عزیزان باشند .