به گزارش ایسنا ، سیدحسن رسولی در جریان بررسی لایحه کمک شهرداری تهران برای مراسم اربعین حسینی، گفت: برخی از دوستان از من میخواهند که با لایحه مجوز انجام هزینه برای مراسم اربعین حسینی مخالفت نکنم زیرا در سطح جامعه مناسب نیست که عنوان شود عضو شورا برای هزینهکرد برگزاری مراسم اربعین توسط شهرداری مخالف است.
وی افزود: قطعا براساس تشخیص و وظیفه دینی و اخلاقی و سوگندی که برای مردم یاد کردیم که مدافع حقوق آنها باشیم و از بیتالمال صیانت کنیم مخالف این لایحه هستم.
وی ادامه داد: این لایحه در چهارم شهریور ماه سال جاری تقدیم شورا شد و در قالب این لایحه 10 میلیارد تومان به منظور تامین خدمات مطلوب و مناسب و فراهم کردن امکانات و تجهیزات ضروری، رفاهی، بهداشتی و کمک به ایجاد پایگاههای مورد نیاز برای زائرین ایرانی عتبات عالیات در ایام اربعین حسینی تقاضا شده است.
نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران تاکید کرد: این لایحه در جلسه مشترک سه کمیسیون برنامه و بودجه، سلامت و خدمات شهری مورد بررسی قرار گرفت وخروجی این جلسه این بود که با توجه به هزینهکرد اعلام شده در این لایحه از محل ردیف بودجههای مصوب سال 97 شهرداری تهران تحت عنوان "اعتبار پیشبینی نشده"، هزینهای در اختیار شهردار تهران تعیین شده و با توجه به اینکه هزینهکرد ردیف پیشنهاد شده در اختیار شهردار است، از این رو تایید لایحه مورد بحث و موضوعیت تشخیص داده شده است.
رسولی ادامه داد: در دو ردیف هزینهای و سرمایهای در بودجه سال جاری 67 میلیارد تومان در اختیار شهردار تهران قرار گرفته تا براساس تشخیص خود هزینه کند. همچنین در یک ردیف بودجه سال جاری تحت عنوان کمک به اجرای برنامههای آئیینی، عاشورایی و اربعین حسینی نیز دو میلیارد و 360 میلیون تومان به شهرداری اجازه پرداخت کمک داده شده است به عبارتی در مجموع 69 میلیارد و 360 میلیون تومان به صورت جاری و تملک دارایی به اختیار شهردار تهران گذاشته شده تا در هر موضوعی از جمله برنامه اربعین به لحاظ مدیریتی تشخیص دهد و هزینه کند.
وی با بیان اینکه چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است، افزود: امروز عده کثیری از طلبکاران شهرداری بلاتکلیف هستند. خانوادهای که سالها قبل ملک خود را برای اجرای پروژههای عمرانی شهری به قیمت کارشناسی قبل از گران شدن دلار در اختیار شهرداری گذاشته و هنوز پولش را دریافت نکرده و امروز خانه به دوش است. همچنین پیمانکارانی که در زندان هستند و خانوادههایی که به طلاق کشیده شده است لذا خواهش میکنم اعضای شورای شهر روزهای دوشنبه به معاونت مالی و اداری شهرداری سری بزنند و ببینند شهرداری با چه وضعیتی مواجه است
وی ادامه داد: ما نمایندگان مردم هستیم و باید انتخاب کنیم و هزینه نکردن در این باره به نفع ما است، ما وکیل مردم هستیم و باید منافع شهروندان را انتخاب کنیم. گردگویی مناسب جایگاه وکلای مردم نیست. قطعا براساس تشخیصم و وظیفه دینی و اخلاقی و سوگندی که برای مردم یاد کردیم که مدافع حقوق آنها باشیم مخالف این لایحه هستم.
این عضو کمیسیون بودجه شورا ادامه داد: شهردار تهران اختیار دارد که از ردیف اعتباری که حدود 70 میلیارد تومان است برای کمک به برگزاری مراسم اربعین هزینه کند. اینکه این کمک به صورت لایحه یا طرح باشد فرقی نمیکند، اما از اعضای شورای شهر تهران میخواهم که با مردم رو راست باشند و گرفتار سیاسیکاری نشوند.
رسولی درباره پیشنهاد برای جذب کمکهای مردمی برای تامین مالی و خدماتی مراسم اربعین نیز گفت: شهرداری تهران فاقد اعتبار است. خواهش میکنم همکارانم با مردم در کف خیابان صحبت کنند. این که فراخوان داده شود، خیرین برای کمک صف بکشند باید بگویم که طلبکاران و کسانی که میخواهند خود را به آتش بکشند مقابل شهرداری صف خواهند کشید. لذا از همکارانم میخواهم آنچه باور مردم است را در این لایحه ببینند.