فرداد دلیری در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران علاوه بر فاز 17 و 18 پارس جنوبی متولی فاز 14 آن نیز هست، اظهار کرد: سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران راهبر کنسرسیومی است که انجام این پروژه را مدنظر قرار داده و تفاوتی که با فاز 17 و 18 پارس جنوبی دارد این است که عملیات حفاری چاهها برعهده این کنسرسیوم گذاشته شده است تا 44 حلقه چاه برای تولید گاز برعهده تیم مشارکتی باشد.
وی ادامه داد: این پروژه از اولویت ویژهای برای وزارت نفت برخوردار است و اگر منابع مالی آن از طرف این وزارتخانه در موقعیت زمانی مناسب تامین شود، بنابر تعهدات ما طی 21 تا 24 ماه به مرحله بهرهبرداری خواهد رسید.
معاون توسعه سرمایهگذاریهای صنعتی ایدرو در مورد آخرین وضعیت فیزیکی پروژه فاز 14 پارس جنوبی اعلام کرد: در حال حاضر نزدیک به 60 درصد پروژه با پیشرفت همراه بوده و برخی سکوها ساخته و در حال نصب است. علاوه بر این حفاری نیمی از چاهها به مرحله پایانی رسیده است.
دلیری با اشاره به اینکه پروژه فاز 14 پارس جنوبی دو میلیارد فوت مکعب در روز به ظرفیت کشور اضافه میکند، بیان کرد: علاوه بر این پروژه فاز 14 پارس جنوبی یک میلیون تن اتان برای پتروشیمی، یک میلیون تن گاز مایع برای صادرات و 80 هزار بشکه در روز نفت سبک یا میعانات به ظرفیت کشور اضافه خواهد کرد.
به گفته وی، هزینههای انجام شده برای پروژه فاز 14 پارس جنوبی ظرف دو سال پس از بهرهبرداری آن بازگشت داده خواهد شد و میزان قابل توجهی به درآمد ناخالص ملی کشور اضافه میکند.