سخنگوی سازمان تعزیرات در نشست خبری:

۵ شرکت هواپیمایی به دلیل گران فروشی در ایام طرح نظارت بر مراسم اربعین جریمه شدند

رایگانی در نشست خبری با اشاره به مهمترین موارد تخلفات اربعین گفت: مهمترین آن درباره گران فروشی بلیط اربعین بود که ۵ شرکت هواپیمایی به دلیل گران فروشی جریمه شدند.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، سیدیاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات در نشست خبری که امروز در این سازمان برگزار شد گفت: در 7 ماه ابتدایی سال جاری 49879 فقره پرونده در شعب تعزیرات تشکیل شده که به 49 هزار میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند.


وی با اشاره به گشت ویژه اربعین تصریح کرد: از آغاز  طرح نظارت 700 مورد بازرسی در سراسر کشور انجام شده که از این تعداد 224 واحد تخلف داشتند و 226 مورد تخلفی نداشتند.

رایگانی ادامه داد: مهمترین موارد تخلفات در باره گران فروشی بلیط اربعین بود که 5 شرکت هواپیمایی به دلیل گران فروشی جریمه شدند و متعاقبا اجازه فعالیت در صنف خود نخواهند داشت.

سخنگوی سازمان تعزیرات در ادامه افزود: از میزان 49 هزار و 879 فقره پرونده، 4 هزار و 17 فقره در حوزه کالا و خدمات است که متخلفین به پرداخت 17 میلیاردریال جزای نقدی محکوم شدند.


رایگانی اظهار کرد: در حوزه بهداشت و درمان 4 هزار و 387 فقره پرونده تشکیل شد که متخلفین به پرداخت 13 میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند.


وی در ادامه ارائه آمار هفت ماهه سال جاری کفت: در حوزه قاچاق کالا و ارز 5 هزار و 484 فقره پرونده تشکیل شد و متخلفین به پرداخت 30 هزار میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند.


سخنگوی سازمان تعزیرات در ادامه به اجرای احکام پرونده‌ها اشاره کرد و گفت: 56 هزار و 72 فقره پرونده وارده داشتیم که 2 هزار میلیارد ریال جریمه پرونده‌های اجرای حکم شده است و 461 میلیارد ریال محکومیت اعاده بوده که در حق شاکی خصوصی انجام شده است.


رایگانی در بیان مهم‌ترین احکام صادره طی یک ماه قبل گفت: فردی در شهرستان دیر از توابع استان بوشهر به دلیل مباشرت در قاچاق خودرو به 43 میلیارد ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شد.


وی ادامه داد: یک شرکت تولیدی لبنیاتی به پرداخت 300 میلیارد ریال جریمه در حق دولت محکوم شده است همچنین قاچاقچی سوخت در استان اصفهان به 11 میلیارد جریمه محکوم شده است.


سخنگوی سازمان تعزیرات ادامه داد: یک شرکت متخلف به دلیل عدم ارائه موجودی و اختفای پوشک در بروجرد به 7 میلیارد ریال جریمه محکوم شد.


رایگانی گفت: در موضوع گرانفروشی لبنیات 4 پرونده در تعزیرات حکومتی استان تهران تشکیل شده است که در حال رسیدگی قرار دارد و ارزش یک پرونده لبنیات از میزان ذکر شده در باب گرانفروشی 18 میلیارد ریال بوده که البته میزان جریمه آن بیشتر خواهد شد.


وی افزود: همچنین در حوزه پرونده‌های شیر و ماست و پنیر یک پرونده به مبلغ 9 میلیارد ریال تخلف داشت و دو پرونده دیگر در همین حوزه جمعا 8 میلیارد ریال تخلف گرانفروشی داشته‌اند.


سخنگوی سازمان تعزیرات گفت: یک شرکت به اتهام گرانفروشی موبایل به پرداخت 102 میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شد و در پرونده دیگر شرکت متخلفی به پرداخت 26 میلیارد ریال و شرکتی دیگر به پرداخت 19 میلیارد ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شدند.


رایگانی با اشاره به طرح نظارت اربعین به شرکت‌های هواپیمایی متخلف هشدار داد و گفت: این شرکت‌ها بدانند ما آن‌ها را به روز و لحظه به لحظه رصد می‌کنیم و از زم ان عرضه و فروش بلیط‌های اربعین گشت‌های تعزیرات نیز آغاز به کار کرده اند.


وی افزود: در همین رابطه در یکی از پایانه‌های مسافربری شهر تهران سه شرکت اتوبوسرانی از عرضه بلیط تکی خودداری می‌کرد یا بعضا گران می‌فروختند که در این باره پرونده تشکیل شد و در مکان پایانه به 180 میلیون ریال جریمه محکوم شد.


سخنگوی سازمان تعزیرات تاکید کرد: از هموطنان و زائرین می‌خواهیم از خرید بلیط بالاتر از نرخ مصوب خودداری کنند و موارد گرانفروشی را به سامانه 135 تعزیرات اطلاع بدهند.


رایگانی با اشاره به اینکه هدف ما در تعزیرات بخصوص در پرونده‌های احتکار کاهش اثرات التهابی کالا احتکار کالا است گفت: بیش از 80 درصد پرونه‌های احتکار در سراسر کشور مختومه شده، اما کمتر از 8 درصد آن به بازار عرضه شده است و این به دلیل پروسه طولانی توزیع می‌باشد؛ و مشکل این است که استعلام‌ها و روند رسیدگی طولانی می‌شود.


وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه پرونده‌های گرانفروشی موبایل در چه مرحله‌ای قرار دارند گفت: از 26 پرونده گرانفروشی گوشی‌های تلفن همراه، 14 پرونده مختومه شده و حکم قطعی آن‌ها صادر شده است و 12 پرونده دیگر به دلیل انجام روند طولانی برخی استعلام‌ها هنوز به نتیجه نرسیده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر