به گزارش ایرنا از شرکت فاضلاب تهران، «اصغر ریاضتی» افزود: این شرکت برای بهرهگیری از انرژی خورشیدی، طرحهای مطالعاتی ساخت این نیروگاه را از سال ١٣٩٣ آغاز کرده و دو مرحله مطالعات اولیه و یک مرحله مطالعات تکمیلی آن در سال ١٣٩٥ انجام شد.
ریاضتی گفت: نیروگاه مزبور با نصب١٦٠٠ پنل فتوولتائیک ٢٥٠ واتی و ٢٠ دستگاه اینورتر با سرمایهگذاری افزون بر 20 میلیارد ریال در زمینی به مساحت 6 هزار مترمربع در محوطه مرکز تحقیقات تصفیهخانه فاضلاب جنوب تهران ایجاد میشود.
وی اضافه کرد: راهاندازی این نیروگاه موجب می شود سالیانه ٦٤٨ مگاوات ساعت انرژی برق تولید شود که این میزان با حمایت سازمان انرژیهای نو (سانا) فروخته و درآمدی معادل سه میلیارد و 175 میلیون ریال در سال عاید این شرکت خواهد کرد.
ساخت نیروگاه فتوولتاییک اکنون در مرحله برگزاری مناقصه انتخاب پیمانکار قرار دارد و مدت زمان احداث آن 6 ماه و بهرهبرداری آن ٢٠ سال پیشبینی شده است.
ریاضتی کاهش آلایندههای زیستی، فروش برق تولیدی و تامین بخشی از نیاز الکتریکی ساختمان سبز مرکز تحقیقات تصفیهخانه فاضلاب را از اهداف ساخت این نیروگاه برشمرد.
به گزارش ایرنا، سیستمهای فتوولتائیک برای مصارف عمومی و کشاورزی، بصورت نیروگاه های مستقل از شبکه سراسری یا سیستم های متصل به شبکه سراسری با ساختار نصب ثابت و یا متحرک در واحدهای کوچک باتوان پایین برای تامین انرژی الکتریکی مورد نیاز ماشین حسابهای کوچک تا سیستمهای بزرگ نیروگاهی، به کار می رود.
برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با کانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
https://t.me/irnaeco
اقتصام** 1070** خبرنگار: فریبا بابائی ** انتشار: حسین عضدی فسا