به گزارش ایسنا و به نقل از مدگجت، در گذشته نانوسوزنهای سیلیکونی ساخته شده بودند که میتوانند این کار را انجام دهند، اما آنها سفت و سخت و دردناک هستند، علاوه بر این سرعت کارایی آنها کم و پایین است و دلیل آن موضوع، این است که آرایههای سوزنهای نانو معمولا روی بخش سفت و محکم "قرص سیلیکون"(silicon wafers) قرار میگیرند.
قرص سیلیسیم یا قرص سیلیکون یک برش نازک از یک نیمهرسانا مانند بلورهای سیلیسیم است که در ساخت تراشههای الکترونیکی و دیگر ریزابزارها کاربرد دارد. این قرصهای سیلیسیمی در ریزابزارهای الکترونیکی به صورت یک لایه کار میکنند به گونهای که این ریزابزارها درون و روی قرصها کار میشوند یا بسیاری فرایندهای زیرساختی مانند آلایش، کاشت یون، لیتوگرافی نوری و… بر روی آنها انجام میشود.
"چی هووان لی"(Chi Hwan Lee)، استادیار دانشگاه پوردیو گفت: برای مقابله با این مشکل، ما یک روش را ایجاد کردیم که انتقال فیزیکی نانوذرات سیلیکونی را از قرص اصلی سیلیکون به یک "پچ زیستی"(bio-patch) انجام میداد. پچ این نانوسوزن نه تنها انعطاف پذیر، بلکه شفاف است و به همین دلیل پژوهشگران را قادر میسازد تا به طور همزمان تعامل بین سلولها و نانوسوزن را مشاهده کنند.
اکنون دانشمندان "دانشگاه پوردیو"(Purdue University) و "دانشگاه هانیانگ"(Hanyang University) کره جنوبی موفق به توسعه یک پلتفرم انعطاف پذیر و شفاف برای پچهای نانوسوزنی سیلیکونی شدهاند و افراد را قادر میسازد تا دارو دقیقا به سلولهای زنده ارسال شود.
نانوپچها نه تنها بر روی پوست، بلکه بین عضلات و درون بافتها نیز به مدت طولانی قرار میگیرند. از آنجا که پچها شفاف هستند، اگر بر روی پوست قرار گیرند، بهبود بافت زیر آن را میتوان نسبتا خوب مشاهده کرد.