شبکه خبری ان اچ کی گزارش کرد مسئولان هیات مدیره پس از نشست برکناری وی خاطر نشان کردند این اقدام برای حفاظت از منافع شرکت و بازگرداندن اعتبار آن نزد مشتریان بسیار با اهمیت بوده است.
نیسان پیشتر نیز گفته بود که برای حل مشکلات باقیمانده پس از برکناری رییس تلاش خواهد کرد و اجازه نخواهد داد تا این رسوایی منافع شرکت را به مخاطره بیندازد.
گون ریاست شرکت رنو فرانسه را نیز برعهده داشت و هم او بود که توانست اتحاد بین نیسان و رنو را شکل دهد و برای همین برکناری رسمی وی می تواند باعث بروز اختلالاتی در این اتحاد شود.
گزارش حاکی است که گری کلی از مسئولان ارشد و رییس نمایندگی نیسان نیز به دلیل اتهامات مشابه و فساد و رسوایی مالی از مقامش کنار گذاشته شده است.
هر دو نفر از مقام های یاد شده پیشتر به دلیل اتهاماتی که به آنها وارد شده بود، بازداشت شدند و پس از آن نیسان در بیانیه ای از مشتریان عذرخواهی کرد.
قرار است وزیر صنعت ژاپن و وزیر دارایی فرانسه بزودی با یکدیگر در پاریس دیدار کرده و درباره وضعیت موجود و برکناری گون و تاثیرات آن بر اتحاد دو شرکت گفت و گو کنند.
رسوایی فساد مالی باعث شد ارزش سهام رنو که 34 درصد از سهم نیسان را در اختیار دارد 8 درصد در فرانسه کاهش یابد و بازار بورس ژاپن هم به طور کلی برای مدتی به دلیل این مساله تعطیل شد و خرید و فروش سهام متوقف گردید.
آمارهای خبرگزاری کیودو و تلویزیون 'ان اچ کی' نشان می دهد که نیسان در 5 سال گذشته حقوق و مزایایی به میزان 89 میلیون دلار به گون داده اما او فقط نیمی از این دریافتی را تایید و گزارش کرده است.
او در سال 2011 میلادی رییس نیسان شد و از سال 2016 میلادی نیز ریاست میتسوبیشی را در اختیار داشته است.