خبرگزاری فارس: حمید رسایی شامگاه دوشنبه در جمع دانشجویان دانشگاه فرهنگیان یاسوج با تبریک فرا ر. رسیدن 16 آذر روز دانشجو با بیان این که شخصا به دنبال مناظره با آقای حمیدرضا جلاییپور در این نشست بودم اظهار کرد:، اما در دقیقه 90 میهمان دیگر این برنامه اعلام کرد که نمیآید.
رسایی در ادامه به موضوع سخنرانی اشاره کرد و گفت: مذاکره و مقاومت در برابر یکدیگر قرار ندارند و تقابلی هم میان این دو نیست، بلکه واژه سازش در مقابل مقاومت است در این میان واژه نرمش قهرمانانه را هم داریم که همانند سازش و مقاومت و مذاکره ایدئولوژی نیست بلکه یک تاکتیک است.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی افزود: سازش هرگز قهرمانانه نیست چرا که سازش در برابر ظلم و ستم بسیار بد است و به همین خاطر مقام معظم رهبری از واژه نرمش قهرمانانه استفاده کردند که متاسفانه برخیها خواستند نرمش را سازش معرفی کنند، اما نرمش قهرمانانه یک تاکتیک هوشمندانه توسط رهبری برای مذاکرات هستهای بود.
وی با اشاره به حضور دیپلماتهای ایرانی حاضر در برجام در برخی دیگر از مذاکرات گفت: آقایان ظریف و روحانی در مذاکرات سعدآباد هم حضور داشتند و در مذاکرات و قطعنامه 598 هم حضور داشتند آن جایی که امام راحل فرمودند: جام زهر را سر کشیدم و در قرارداد الجزایر هم بودند.
رسایی با بیان این که مذاکره به هیچ وجه بد نیست و مذاکره از این دولت آغاز نشد و سابقه آن به سال 82 برمیگردد اضافه کرد: برخی به دنبال القا این موضوع هستند که ما با مذاکره مخالفیم، اما معتقدیم باید به گونهای مذاکره کرد که خروجی آن به ضرر ملت نباشد.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در مذاکره باید با رویکرد مقاومت گونه وارد شد خاطرنشان کرد: مذاکراتی که رویکرد مقاومت نداشته باشد خروجی درستی ندارد و به قول سیف رئیسکل قبلی بانک مرکزی هیچ چیز عاید نمیشود.
وی به خاطرات وندی شرمن و جان کری در خصوص مذاکرات برجام اشاره کرد و گفت: این مقام آمریکایی میگوید امتیازات بیارزشی را برای دقیقه 90 میگذاشتیم.
رسایی در ادامه به دستاوردهای تحریم اشاره کرد و با بیان این که تحریم هم خسارتهای زیادی به بار میآورد اظهار کرد:، اما دستاورد آن به آب انداختن زیردریایی و پرواز جنگنده ایرانی در آسمان است و در نانو و سلولهای بنیادی دستاوردهای زیادی حاصل شد.
وی در ادامه تنها بخش کوچکی از مشکلات کشور را در دوره تحریم مربوط به تحریمها دانست و گفت: بخش بزرگی از مشکلات به نالایقی و بیعرضگی مسؤولان برمیگردد.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با تاکید به اینکه لازم است در انتخابهایمان دقت کنیم خاطرنشان کرد: وقتی افرادی با خانه 100 میلیارد تومانی را برمیگزینیم و وزیری انتخاب میشود که سرمایه 1000 میلیارد تومانی دارد و در مصاحبهها از خودروی یک میلیارد تومانی حرف میزند باید اوضاع به همین قرار باشد.
رسایی به جملهای از امام راحل اشاره کرد که وقتی کسی مزه فقر را نچشد نمیتواند به فکر فقرا باشد افزود: هر کس اهل رفاه باشد اهل مبارزه نمیشود و اهل سازش هم فقط در جریان اصلاحطلب نیستند بلکه در جریان اصولگرا هم چنین افرادی هستند و مشکلات به مدیران شکمسیر برمیگردد.
وی در ادامه با بیان این که نباید مسیری که در برجام رفتیم در FATF هم برویم افزود: تاکنون به بندهای زیادی از آن عمل کردهایم و باید دید خروجی آن چه بوده است.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مسؤولان قبل از این که مقام معظم رهبری نظری در خصوص موضوعاتی مثل برجام و FATF بدهند خودشان بصیرتمندانه عمل کنند تصریح کرد: رهبری اعتقاد به مردمسالاری دارند و برای نظر مردم حرمت قائل هستند.
وی در ادامه در پاسخ به سؤال یک دانشجو که پرسید چرا شما رد صلاحیت شدید اظهار کرد: در آن دوره مدارکی را ارائه کرده بودند که ما تخلف کردهایم و من هم در زمان اندک نتوانستم سند ارائه دهم، ولی سال بعد سند ارائه دادم و تایید صلاحیت شدم، اما مهم این است که وقتی رد صلاحیت شدم شیشه نشکستم و دست از نظام نکشیدم و از حاکمیت و شورای نگهبان دفاع کردم.
رسایی در پاسخ به سؤالی در خصوص حمایتهایی که از احمدینژاد داشته تصریح کرد: در دورهای که احمدینژاد در مسیر خدمت بود حمایت کردم و منتقد دو سال آخر او هستم و این مسیر انتقاد همچنان ادامه دارد و معتقدم احمدی نژاد خوبیها و خطاهایی دارد که باید از خطاها درس بگیریم و خوبیهایش را ادامه دهیم.