خبرگزاری تسنیم:در روزهای اخیر خبر تخریب تپهای باستانی در شهرستان سلسله توسط پیمانکاران طرحهای آبخیزداری منابع طبیعی، فضای مجازی شهرستان را تحت تأثیر شایعات و ابهاماتی قرارداد که سبب شد خبرگزاری پیگیر صحتوسقم این موضوع و حواشی پیرامون آن شود و با انتشار گزارشی تحت عنوان، " تخریب تپهای باستانی از ادعا تا واقعیت " این موضوع را بررسی کند.
سید امین قاسمی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری لرستان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در سلسله اظهار داشت: تپه مذکور برخلاف تصور عدهای که آن را به نام ربیع آباد میشناسند تپهای موسوم به چیا ریخل بوده که در حاشیه این تپه، اداره منابع طبیعی و آبخیزداری به اجرای یکی از طرحهای آبخیزداری خود در این منطقه مشغول بوده است.
واکنش میراث فرهنگی به تخریب تپه باستانی سلسله؛ آسیبی به تپه وارد نشده است
وی افزود: به دلیل اینکه در آغاز عملیات اجرایی، اداره منابع طبیعی استعلام موردنیاز را از اداره میراث فرهنگی درخواست نکرده بود، همکاران یگان حفاظت مانع ادامه عملیات پیمانکاران طرح شدند.
مدیرکل میراث فرهنگی لرستان با اشاره به انجام بررسیهای کارشناسی در حوزه باستانشناسی در ارتباط با تخریب تپه موردنظر، عنوان کرد: خوشبختانه هیچگونه آسیبی به تپه موردنظر وارد نشده است.
وی با اشاره به ادعای پیدا شدن تکه سفالهای باستانی در حریم تپه، بیان کرد: پیدا شدن تکههای سفالی در تمامی تپههای تاریخی کشور امری عادی است و دلیل بر پیدا شدن گنج نیست.
واکنش میراث فرهنگی به تخریب تپه باستانی سلسله؛ آسیبی به تپه وارد نشده است
وی با رد ادعای طرح شکایت از منابع طبیعی در ارتباط با تخریب تپه، تصریح کرد: تا این لحظه هیچ شکایتی از منابع طبیعی دال بر تخریب تپه به دادگستری ندادهایم هرچند ممکن است اگر براثر فعالیتهای آبخیزداری به حریم تپه آسیب وارد شود طرح شکایت صورت گیرد.
مدیرکل میراث فرهنگی لرستان خاطرنشان کرد: به اداره منابع طبیعی برای ادامه عملیات آبخیزداری در منطقه موردنظر هم مجوز دادهایم.