ماهان شبکه ایرانیان

سفیر سابق آمریکا در عراق و افغانستان:

پناهگاه‌های امن تروریست‌ها در "پاکستان" دلیل اصلی مشکلات افغانستان است

دیپلمات ارشد آمریکایی اعلام کرد که دولت ترامپ باید پاکستان را تحت فشار قرار دهد زیرا پناهگاه‌های امن تروریست‌ها در این کشور مادر همه مشکلات در افغانستان هستند.

پناهگاه‌های امن تروریست‌ها در به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری میزان به نقل از روزنامه دهندو، زلمی‌خلیل‌زاد سفیر سابق آمریکا در افغانستان و عراق در موسسه مطالعاتی هدسن در واشنگتن گفت که پاکستان پناهگاه‌های امن برای تروریست‌ها مهیا کرده است.
 
این دیپلمات ارشد آمریکایی تصریح کرد که دولت پاکستان باید تحت فشار شدید قرار گیرد تا دست از حمایت گروه‌های تروریستی و مخالفان مسلح دولت افغانستان بردارد.
 
وی تاکید کرد که آمریکا نمی‌تواند افغانستان را به حال خودش رها کند زیرا داعش پس از شکست در عراق و سوریه حالا برای استقرار در افغانستان تلاش می‌کند.
 
زلمی خلیل‌زاد گفت: «مادر تمامی مشکلات افغانستان موضوع لانه‌های تروریسم است که درپاکستان موقعیت دارد».
 
سفیر سابق آمریکا در افغانستان و عراق با اصرار بر ادامه حمایت واشنگتن از دولت کابل تاکید کرد که موفقیت آمریکا در افغانستان، این کشور را در موقعیت بهتری در مواجه با چالش‌ها قرار خواهد داد.
 
وی اظهارداشت که ژنرال «مک مستر» مشاور امنیت ملی آمریکا در دیدار از افغانستان، پاکستان و هند نباید وجود پناهگاه‌های امن تروریست‌ها در پاکستان را به عنوان امری طبیعی قبول کند و این موضوع را با صراحت به دولت اسلام‌آباد برساند.
 
خلیل‌زاد تاکید که در دوران ماموریت خود به عنوان سفیر آمریکا در کابل با پرویز مشرف رئیس جمهور وقت پاکستان از وجود پناهگاه‌های امن تروریست‌ها و شورای رهبری مخالفان مسلح دولت در خاک پاکستان انتقاد کردم، اما وی با زرنگی تمام رد کرد.
 
دیپلمات آمریکایی ادامه داد که به دلیل برخی از مسائل و همکاری‌های پاکستان، آمریکا در آن دوران نمی‌توانست این کشور را تحت فشار قرار دهد اما حالا وضعیت فرق می‌کند.
 
به هرحال پاکستان همواره از سوی مقامات افغان و نظامیان آمریکایی به حمایت از گروه‌های تروریستی متهم شده است که اسلام‌آباد همواره این اتهامات را رد کرده است، اخیرا روابط اسلام‌آباد-واشنگتن به دلیل عدم اقدام دولت اسلام‌آباد علیه شبکه حقانی و همکاری سازمان اطلاعاتی ارتش این کشور با مخالفان مسلح دولت افغانستان دچار تنش شده و به سردی گرائیده است.
 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان