ماهان شبکه ایرانیان

جلیلی: برخی مسئولان تازه به شناخت ۷۰ سال پیش دانشجویان از آمریکا رسیدند/ حفظ برجام با جیب ملت ایران خوابی است که برای اروپا تعبیر نخواهد شد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: برخی امروز چیزی را درباره آمریکا فهمیدند که دانشجویان نزدیک به هفتاد سال پیش فهمیده بودند.

جلیلی: برخی مسئولان تازه به شناخت 70 سال پیش دانشجویان از آمریکا رسیدند/ حفظ برجام با جیب ملت ایران خوابی است که برای اروپا تعبیر نخواهد شد

سعید جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، عصر امروز (یکشنبه - 18 آذرماه)  در مراسم روز دانشجو که از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در دانشکده ادبیات این دانشگاه برگزار شد، با بیان اینکه دانشجو در سال 1332 فهم و درک سقوط اخلاقی و سیاسی آمریکا را درک کرده بود، گفت: گویا باید 65 سال از آن زمان بگذرد تا افرادی بگویند که آمریکا سقوط اخلاقی و سیاسی کرده است. 

وی افزود: کسانی می‌آیند و تجویز واقع‌بینی می‌کنند. بله؛ خیلی هم خوب است اما نباید به بهانه واقعیت‌بینی، از آرمان‌ها بگذریم. اتفاقا جالب این است که همان افراد با ژست واقع‌بینی، شعارهای رمانتیک و موهوم می‌دهند. مثلا می‌گویند اگر امروز برویم و با ترامپ مذاکره کنیم هیچکس مثل او به ایران امتیاز نمی‌دهد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام  با بیان اینکه برخی به نظریاتی استناد می‌کنند که وضع‌کنندگان این نظریه‌ها معتقد به زوال آنها هستند، اظهار کرد: برخی که صحبت از احیای آن نظریه‌ها می‌کنند، می‌خواهند با همان ایرادهای آن نظریه‌ها برای ما نسخه بپیچند. امروز که ناقوس زوال لیبرالیسم بیشتر به صدا درآمده است، کسانی که از آن حمایت می‌کردند و سخن از پایان تاریخ به میان می‌آوردند خودشان می‌گویند این مکتب لیبرال دموکراسی طناب پوسیده‌ای است که نمی‌توان به آن اعتماد کرد. 

جلیلی با بیان اینکه امروز مصداق حکومت‌های لیبرال دموکراسی در منطقه رژیم‌صهیونیستی است، گفت: ما اگر آگاه، پیشگام و پیشرو نباشیم و ندانیم قرار است در آینده چه رخ دهد، آن وقت حتما عقب خواهیم ماند. امروز اگر ندانیم باید دنبال چه باشیم و چگونه باید تحلیل کنیم، افرادی می‌آیند و می‌گویند طبق فلان نسخه منسوخ عمل کنید. 

وی با تاکید بر اینکه برخی امروز چیزی را درباره آمریکا فهمیدند که دانشجویان نزدیک به هفتاد سال پیش فهمیده بودند، اظهار داشت: قدرت انقلاب اسلامی این بود که تحلیل درست، تشخیص درست و راهکار درستی هم داشت و به همین دلیل موفق بوده است. جمهوری اسلامی به دولت‌ها و کشورهایی اعتماد نمی‌کند که امروز وضعیت شان از خیابان‌های پاریس مشخص است و جایگاهی در اتحادیه اروپایی هم ندارند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام  با تاکید بر اینکه رئیس رژیم مستقر در آمریکا کسی است که کشورش را در زمان انتخابات افلیج خوانده بود، اضافه کرد: البته معلوم است که آمریکای فلج با دیوانگی ترامپ درمان نمی‌شود. چرا آمریکا امروز دنبال جنگ نظامی با ایران نمی‌رود؟ دلیلش این است که الگوی مقاومت را در هشت سال دفاع مقدس دید و هر روز گزینه‌های آمریکا در قبال ایران در حال کمتر شدن است. 

جلیلی عنوان کرد: اینکه آنان می‌گفتند، می‌خواهیم فروش نفت ایران را به صفر برسانند، به کجا رسیدند؟ انشاءالله سر ترامپ هم در همین بن بست تحری‌ ها به سنگ خواهد خورد و برای همین است که امروز عربده‌کشی می‌کند. 

وی  تصریح کرد: امروز اقایان می‌گویند که انتخابات تمام شد. بله درست است، می‌گویند باید انسجام ملی داشته باشیم؛ بله حتما درست است اما قرار نیست که باز هم ما اشتباهات گذاشته را تکرار کنیم و از تحلیل‌های غلط پیروی داشته باشیم. چه وقت کشور می‌تواند مسیر خود را درست برود؟ زمانی که کسانی که تحلیل غلطی داشتند، بپذیرند که اشتباه کردند، بدانند که برجام بنای محکمی نیست که برخی ادعا می‌کردند، برجام توافقی نیست که بتواند منافع کشور را تامین کند.

دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی گفت: امروز اروپا حاضر نیست که بگوید در حالی که در مذاکرات برجام حضور داشته و در بطن ماجرا بوده، آمریکا دارد، اشتباه می‌کند و خروجش از برجام نقض آن بوده است. حاضر نیستند چنین حرفی را بزنند. فقط می‌گویند ما متاسفیم. تویی که متاسف هستی چگونه عمل کردی؟ اروپایی‌ها سه ساعت بعد از خروج آمریکا از برجام همان حرف‌های آمریکا را در اطلاعیه‌ای به شکل دیگری مطرح کردند. 

وی افزود: آنان می‌گویند برجام باید حفظ شود اما فقط هزینه‌اش را ایران بدهد. نه، این چیزی نیست که مورد قبول ما باشد، این خوابی که اروپایی‌ها برای برجام دیدند که آن را با هزینه از جیب ملت ایران حفظ کنند، تعبیر نخواهد شد. ملت ایران تحریم‌ها را انشاءالله با سرافرازی پشت سر خواهد گذاشت. 

جلیلی گفت: امروز قدرتی که به برکت انقلاب اسلامی شکل گرفته، تبدیل به درخت تنومندی شده که میوه‌اش در کشورهای منطقه نیز به بار نشسته است. 

جلیلی در پاسخ به سوالی درباره مفهوم دولت در سایه نیز گفت: دولت سایه تشکیلات نیست. یک گفتمان است که وظیفه هرکس که نظام را قبول دارد، مسائل کشور را باید دنبال کنیم. در حد خودمان و در چارچوب اخلاق و قانون به آنچه که در کشور جاری است و ناقص است برای تکمیلش کمک کنیم، یا اگر رویه‌ای درست است آن را کمک کنیم. اگر خدایی نکرده رویه‌ای در کشور غلط است در حد خودمان آن را اصلاح کنیم.

منبع:تسنیم

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان