به گزارش مشرق، گفتگوی آرش خوشخو و مسعود فراستی در قسمت سوم از فصل دوم برنامه کات تلویزیون اینترنتی همشهری درباره سریال تاسیان ساخته تینا پاکروان، منتشر شد.
فراستی در بخشی از انتقاداتش اشاره کرد سریال تاسیان از قسمت پنجم و ششم سریال از نفس میافتد و خوشخو در مقدمه این گفتوگو اشاره کرد:تصویر ساواک در این سریال وهن ساواک است و فراستی در ادامه در پاسخ به این جمله خوشخو اشاره کرد: ساواک در تاسیان شوخی و بیشتر فانتزی است. تصویر ساواک به شدت غلط است آنهم برای کسی که به ساواک نرفته و این سازمان را نمیشناسد، این سازمان در سریال تاسیان ناز و ملوس است. خوشخو در ادامه این بحث اشاره میکند که سمپاتی نسبت به ساواک وجود دارد و ما نمیتوانیم با این سریال اطلاعاتی از قبل انقلاب بگیریم و خیلی فانتزی و لوکس است.

خوشخو اشاره می کند حتی در مورد خاص دستگیری تیمسار مقربی کارگردان نمیخواهد همچنان ساواک را منفور نشان دهد من با این تصویر مشکلی ندارم چون نگاه سازنده به ایران ساواک قبل از انقلاب در همین زاویه مانده است و من تا حالا چنین ساواکی را ندیده بودم.
سردبیر سابق روزنامه هفت صبح در ادامه اشاره میکند که هوتن شکیبا در این سریال بسیار بازیگر بدی است و فراستی در ادامه اشاره میکند باور نمیشود بازیگر خوب تئاتر را نمیفهمم، حتی آرایش موهایش شباهتی به کارگر چاپخانه ندارد و بیشتر شبیه یک پسربچه 16 ساله است. البته بخشی از بد بازی کردنش را مدیون فیلمنامه است. شخصیت فیلمنامه بد درآمده و قصه عاشقانه متعلق به آن دهه نیست چون من در آن دهه زندگی کردم و بیشتر شبیه عشق یک پسربچه 16 ساله است.
خوشخو در ادامه این گفت وگو اشاره میکند: ایران خوشگلتر و تمیز و بخشی بسیار کوچیکی از جامعه ایرانی بوده است و یادم میآید از خیابان انقلاب پایین میرفتیم من دچار غم میشدم چون اینقدر ازدحام و فقر بود که اذیت می شدم و وقتی هم که میخواهد طبقه سنتی را در سریال نشان بدهد پدر خانواده تاجر فرش است و تاجر فرش برای این فیلم کلیشه است.
فراستی در ادامه اشاره می کند ارتباط تاجر فرش هم با بازار درنیامده خارجی های فیلم خیلی حس شیکی درون سریال ایجاد میکند و من از طریق صحنه های خارجی با فیلم تهران تر و تمیزی مواجه بودم.