رابطهی جنسی را به عنوان یکی از کارهای عادی روزمره تلقی نکنید
حتما در مورد ورزش کگل شنیدهاید که مربوط به عضلات کف لگن هستند اما چرا باید این تمرین را انجام دهید؟ عوامل گوناگونی چون بارداری و بالا رفتن سن، این عضلات را به مرور زمان ضعیف میکنند. تقویت عضلات کف لگن نه تنها ریسک بیاختیاری ادرار را پایین میآورد بلکه زندگی جنسیتان را نیز به طرز شگفت آوری تحت تاثیر قرار میدهد.
رابطهی جنسی را به عنوان یکی از کارهای عادی روزمره تلقی نکنید
هرچند اغلب سخت است که لا به لای تمام مشغلهها و کارهای خسته کنند، وقت آزاد پیدا کنید اما اگر نگاهتان به رابطه جنسی مانند یکی از کارهای روزمره باشد که احساس کنید فقط باید انجامش دهید، فعالیت جنسیتان هیچ شور و هیجانی نخواهد داشت و این شما را به زودی دلزده خواهد کرد.
طبق مطالعات انجام شده، داشتن فعالیتهای جنسی بیشتر بین زوجها لزوما به این معنی نیست که رابطهای شادتر دارند. چرا؟ چون رابطهی جنسی زیاد باعث میشود آن را مانند یکی از کارهای عادیتان تلقی کنید. برای فعالیت جنسیتان مکررا وقت بگذارید اما باید خودجوش و بدون برنامه باشد.
اگر به مشاوره نیاز دارید غفلت نکنید
برای مطرح کردن تمایل جنسی پیش همسرتان مشکل دارید؟ نگران این هستید که تمایل جنسی همسرتان بیشتر از شماست؟ آیا در روابط خود مشکلی دارید که روی زندگی جنسیتان اثر گذاشته؟ در مورد کمک خواستن از مشاور تردید نداشته باشید.مطمئن باشید سکس تراپی یا زوج درمانی به نفع هر دوی شما خواهد بود.
به پیشنوازی بیشتر اهمیت بدهید
رابطهی جنسی ناگهانی و بدون مقدمه هیچ ایرادی ندارد اما خانمها معمولا به زمان بیشتری برای تحریک شدن نیاز دارند. کاملا تحریک و آماده شدن برای رابطهجنسی باعث میشود تجربهی بسیار خوشایندتر و لذتبحشتری از فعالیت جنسی خود داشته باشید که هر دوی شما از آن سود خواهید برد. پس پیشنوازی و معاشقه را دست کم نگیرید چون سبب میشود جریان خون به سمت اندامهای جنسی بیشتر شده و ارگاسمهای قویتری داشته باشید و کلا راضیتر باشید.
هرگونه مشکل جنسی را جدی بگیرید
بیماریهای جنسی فقط شامل بیماریهای منتقله از راه جنسی نمیشوند. تستهای منظم پزشکی میتوانند هر گونه بیماری یا اختلال پنهانی را که ممکن است موجب ناخوشایند شدن فعالیتهای جنسیتان بشوند شناسایی کنند. مثلا اختلال نعوظ ممکن است شاخصی از مشکلات قلبی و عروقی باشد و روابط جنسی مکررا دردناک نیز میتوانند دلالت بر مشکلات زنانگی داشته باشند. پس معاینات سالیانهی پزشکی را جدی بگیرید.
اگر چیزی اذیتتان میکند آن را با پزشک متخصص زنانتان در میان بگذارید
آیا حین رابطه جنسی، ترشحات یا گرفتگیهای غیرعادی دارید؟ این موضوع را از پزشکتان پنهان نکنید. پزشک متخصص زنان آموزش دیده و میداند چگونه کمکتان کند پس خجالت را کنار بگذارید و درمورد مشکلی که روابط جنسیتان را تحت تاثیر قرار داده و ممکن است نشاندهندهی عارضهای جدیتر باشد با او حرف بزنید.
ورزش میتواند روی فعالیتهای جنسیتان اثر مثبت بگذارد
ورزش نه تنها به سلامت جسمیتان کمک میکند بلکه میتواند موجب روابط جنسی بهتر نیز بشود. ضمنا اگر با همسرتان برای دویدن، والیبال بازی کردن، دوچرخه سواری یا هر فعالیت بدنی دیگری برنامه ریزی کنید و با هم باشید، ارتباط خود را در خارج از اتاق خواب نیز تقویت خواهید کرد. ورزش اعتماد بنفستان را بالا میبرد و این برای هر دوی شما خوب است.
داروهایی را که مصرف میکنید چک کنید
آیا شما یا همسرتان اخیرا میل جنسیتان کم شده؟ بعضی از داروها مانند داروهای ضد افسردگی، قرصهای جلوگیری از بارداری و حتی آنتی هیستامینها میتوانند میل جنسی را کاهش بدهند. همیشه در مورد عوارض داروهایی که پزشک برایتان تجویز میکند از او سوال کنید. ممکن است داروی جایگزینی با عوارض کمتر وجود داشته باشد.
به تغذیه اهمیت دهید
رژیم غذاییتان نیز روی زندگی جنسیتان تاثیر دارد. انتخاب غذاهای ناسالم میتواند میل جنسیتان را ضعیف کند، انرژیتان را پایین بیاورد، موجب التهاب شود و حتی اختلال نعوظ ایجاد کند. افزایش وزن ِ ناشی از تغذیهی نادرست نیز میتواند روابط جنسیتان را تحت تاثیر قرار دهد. اضافه وزن ن تنها برای قلب ضرر دارد بلکه اعتماد بنفستان را هم کم میکند. میوهها و سبزیهای تازه، غلات کامل، پروتئین (مانند سالمون) و گوشت قرمز با کیفیت غذاهای سالمی هستند که به افزایش میل جنسیتان کمک میکنند. شکلات تلخ، پلی فنول فراوانی دارد و برای میل جنسی عالیست.
شما پیشنهاد دهندهی رابطه جنسی به همسرتان باشید
اگر تمایل به رابطه جنسی دارید منتظر نمانید. چه اشکالی دارد شما شروع کنید. این طرز فکر اشتباه را کنار بگذارید که مرد باید شروع کننده باشد.
ارتباط با همسرتان را تقویت کنید
شما باید با همسرتان ارتباط موثر داشته باشید. ارتباط ضعیف و بی کیفیت میتواند موجب نارضایتی شود و در نتیجه خشم و لطمه به احساسات را به دنبال داشته باشد.
سلامت قلبی و عروقیتان مهم است
بیشتر وقتها اختلال نعوظ به دلیل جریان خون نامناسب است که علتش میتواند وجود مشکلی در سلامت قلب باشد. فعالیت جنسی یک راه خوب برای حفظ سلامت قلب است، اما اگر تمایل جنسیتان افت کرده خوب است وضعیت سلامت قلبتان را بررسی کنید.
شور و هیجانتان را بیشتر کنید
کمی هم برای خوشگذارنی با هم وقت بگذارید. شاید سالها از آخرین باری که با هم یک شام رمانتیک خورده بودید گذشته باشد. پس دست به کار شوید و دوباره عاشقی کنید. هر کاری که به شما حس خوب میدهد و شما را به هم نزدیکتر میکند انجام دهید.
اعتماد بنفس خودتان را تقویت کنید
چیزهای زیادی هستند که میتوانند در طول زندگی اعتماد بنفستان را تضعیف کنند. افزایش وزن و بهم خوردن تناسب اندام، علائم فیزیکی افزایش سن و یا بحرانی در زندگی همه و همه میتوانند اعتماد بنفستان را پایین بیاورند و شور و هیجانتان را نابود کنند. ببینید چه چیزی باعث کاهش اعتماد بنفس شما شده و تغییراتی در زندگی خود ایجاد کنید. رژیم غذایی سالم و متعادلی داشته باشید و حتما به طور منظم ورزش کنید. فعالیتهایی که به شما لذت میدهند انجام دهید، مهارتی جدید یاد بگیرید و یا اصلا مدل مو و تیپتان را عوض کنید. خلاصه هر کاری که برای خارج کردن شما از یکنواختی لازم است انجام دهید.
کار و استرس و مسائل مالی و بچهها و ... را پشت در اتاق خواب بگذارید
مسائل کاری و مالی میتوانند شور جنسی را بکُشند. اما باید تلاشتان را بکنید تا هیجان جنسیتان را زنده نگه دارید. در اتاق خواب در مورد مشکلاتتان حرف نزنید. برای اتاق خوابتان حریم خاصی قائل باشید و آن را مکانی مخصوص برای خلوت بیدغدغهی دو نفرهتان بدانید، همین و بس!
استرستان را کنترل کنید
تغییرات زندگی، چه کوچک و چه بزرگ، میتوانند تاثیر منفی بر زندگی جنسیتان بگذارند، حتی اگر این تغییرات مثبت باشند. خانهی جدید، کار جدید، بچه دار شدن و هر تغییر دیگری میتواند استرس برانگیز باشد و جسما و روحا، آرامشتان را بهم بزند. در این مورد با همسرتان گفتگو کنید و بدانید که ناآرامیها و استرسها همیشگی نیستند اما باید کنترل شوند.
وضعیت هورمونهایتان را چک کنید
ضعف میل جنسی میتواند ناشی از اختلال هورمونها باشد. کورتیزول زیاد ِ ناشی از استرس میتواند فورا میل جنسی را خاموش کند. برای برخی از خانمها افت استروژن در اثر یائسگی میتواند موجب خشکی واژینال شده و دخول را دردناک کند و کلا میل جنسی را کاهش بدهد. در عدهای از خانمها نیز عدم تعادل تستوسترون به دلیل سندرم تخمدان پلی کیستیک یا استرس میتواند میل جنسی را کاهش بدهد. در این مورد با پزشکتان مشورت کنید.
فقط شما دو نفر!
وظایف خانوادگی و مسئولیتهای جورواجور نیز اغلب وقتی برای خلوت کردن همسران باقی نمیگذارند. اختلافات خانوادگی نیز فشار و استرس در درون رابطه ایجاد میکنند. برای خودتان وقت بگذارید و به طور منظم این کار را انجام دهید و درک کنید که شما دو نفر نیاز دارید پیش از هر چیزی به نیازهای همدیگر رسیدگی کنید. مشکلات خود با سایر اعضای خانواده را وارد رابطهی دو نفرهی خود نکنید.
به خواستههای دل خودتان اهمیت دهید
خودتان را چقدر میشناسید؟ نسبت به علاقه مندیهای خودتان چقدر آگاهید؟ کمی عمیقتر به خودتان نگاه کنید. کشف کنید چه چیزی به شما هیجان میدهد و فانتریهایتان چه هستند. در موردشان با همسرتان حرف بزنید.
منبع: bartarinha.ir