خبرگزاری تسنیم: امروز رویدادهای مختلفی روی آنتن رادیو و تلویزیون میآید که در این بسته خبری مروری بر آنها داریم:
الناز حبیبی پس از 3 سال با «دلدار» به تلویزیون میآید
بعد از محمدرضا غفاری، الناز حبیبی هم جلوی دوربین برادران محمودی رفت.
«دلدار» که اوایل دی ماه 97 کلید خورد توسط آزیتا ایرایی و مهدی حمزه نوشته شده و در 30 قسمت 45 دقیقهای در ماه مبارک رمضان از شبکه دو سیما پخش خواهد شد. در خلاصه داستان این سریال آمده است: «دیریست که دلدار پیامی نفرستاد».
دلدار یک ملودرام عاشقانه است.
آثار نیکول کیدمن، این هفته در شبکه نمایش
این هفته در بخش مرور پرونده کاری بازیگران، فیلمهایی از "نیکول کیدمن" در جدول پخش صحنه گران (مرور آثار) این شبکه قرار گرفته است.
نیکول مری کیدمن بازیگر، تهیه کننده استرالیایی است. زمانی که شاگرد مدرسهای بود عضو یک گروه تئاتر محلی شد و با تشویق جین کمپیون کارگردان برای اولین بار در فیلم سینمایی "درختچۀ کریسمس" (1983) حضوری موفق را تجربه کرد. وی حرفه بازیگری خود را در سال 1983 در استرالیا و با فیلم کریسمس بوش آغاز کرد. پیشرفت او در سال 1989 با بازی در فیلم مهیج سکوت قبرستانی و مینیسریال تلویزیونی بانکوک هیلتون آغاز شد. اولین حضور او در هالیوود در سال 1990، در فیلم مسابقهای روزهای تندر بود که در نقش مقابل تام کروز قرار داشت. او در ادامه برای دستیابی به شناخت بیشتر به بازی در نقشهای اصلی فیلم پرداخت. کیدمن دو بار بهطور متوالی نامزد دریافت جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اول زن برای بازی کردن در فیلم "مولن روژ"2001 , و بازی کردن در نقش ویرجینیا وولف، نویسندهی مشهور، در فیلم ساعتها (2002) شد، و منتقدین و تماشاگران را شگفت زده کرد و همچنین نامزدی گلدن گلوب هر دو فیلم را دریافت کرد؛ و توانست در سال 2010 به واسطهی بازی خوبش در فیلم "لانه خرگوش" نامزدی اسکار دیگری را به دست آورد.
در سال 2015، کیدمن پس از سالها به صحنۀ تئاتر بازگشت و در وست اِند بریتانیا در نمایش "عکس 51" در نقش دانشمند انگلیسی رُزالیند فرانکلین بازی کرد. این تئاتر به کارگردانی مایکل گرندیج به نقش فرانکلین در کشف ساختار دی انای میپرداخت. نمایش نقدهای درخشان و کیدمن چندین جایزۀ بهترین بازیگر زن تئاتر را دریافت کردند.
در فیلم "شیر" 2016، کیدمن در نقش زنی استرالیایی که یک پسر گم شدۀ هندی را به فرزندی میپذیرد، عملکردی تکان دهنده داشت. او برای این نقش آفرینی نامزد دریافت جایزۀ گلدن گلوب و اسکار شد.
فیلمهای ” لانه خرگوش ”، ” پدینگتون ”، ” کوهستان سرد ”، ” زندگی من ”، ” استرالیا ”، ” مترجم ”و” تهاجم ” آثاری هستند که با بازی نیکول کیدمن، به ترتیب از شنبه 6 تا جمعه 12 بهمن، ساعت 21 از شبکه نمایش پخش میشوند.
«خیابان جام جم» امشب میزبان بازیگران سریال " بانوی عمارت"
«خیابان جام جم» عنوان ویژه برنامه زنده پنجمین جشنواره تلویزیونی جام جم است که امشب (6 بهمن ماه) ساعت 19 روانه آنتن شبکه پنج سیما میشود.
برنامه «خیابان جام جم» به تهیه کنندگی کیوان بخشی در چهل شب به اخبار کمیسیونهای مختلف پنجمین جشنواره تلویزیونی جام جم و معرفی تولیدات سیما میپردازد.
تهیه کننده برنامه «خیابان جام جم» در توضیح بیشتر افزود: «خیابان جام جم» شامل چهار بخش است. بخش اول شامل حضور هیأت داوران و بررسی آثار؛ بخش دوم بخش مردمی بوده که تمرکز اصلی «خیابان جام جم» روی این بخش است. مردم آثار را داوری و حق رأی و انتخاب بهترین برنامه را در این بخش دارند؛ و در پایان، جشن مردمی با حضور مخاطبان تلویزیون و منتخبان برنامههای برتر جشنواره در یکم اسفند ماه در فرهنگسرای بهمن شکل میگیرد و جوایز این بخش به منتخبین اهدا میشود.
وی ادامه داد: بخش چهل سالگی یکی دیگر از بخشهای مهم «خیابان جام جم» است که به دلیل تقارن با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به طور ویژه به این موضوع میپردازد و این بخش یکی از جذابترین بخشهای «خیابان جام جم» است.
وی افزود: حضور دوربین «خیابان جام جم» به صورت میدانی و گفتگو با مردم کوچه و بازار، رای بررسی نقاط قوت و ضعف برنامهها بخش چهارم را شامل میشود. به طوری که مردم برنامههای سیما را قضاوت میکنند و نقاط قوت آنها را در این بخش به اشتراک گذاشته میشود.
بخشی تاکید کرد: " خیابان جام جم" در شبکه پنج مختص بخش مردمی است که در این بخش به 4 گروه، بخش سریال ها، برنامههای ترکیبی، تیتراژها میپردازیم.
تهیه کننده «خیابان جام جم» گفت: «خیابان جام جم» از شنبه ششم بهمن ماه ساعت 19 از شبکه پنج سیما آغاز و ادامه این برنامه در ساعت 20 از شبکه آموزش پخش میشود. همچنین روزانه میان برنامههای پانزده دقیقهای که به زوایای دیگر جشنواره میپردازد از شبکههای سیما پخش میشود.
اولین برنامه " خیابان جام جم" به تهیه کنندگی کیوان بخشی و با اجرای امیر جوشقانی ساعت 19 روی آنتن میرود و عوامل سریال بانوی عمارت و خشایار اعتمادی مهمانان امشب برنامه این برنامه هستند.
مجری ارشد پرس تی وی به زودی وارد ایران میشود
مرضیه هاشمی، مجری، خبرنگار و مستندساز 59 ساله شبکه پرس تی وی که در روز یکشنبه 23 دی ماه و بدون هیچ گونه اتهامی در فرودگاه سنت لوییس آمریکا بازداشت و به زندانی در واشینگتن دی سی انتقال داده شده بود، پس از حضور در چند جلسه دادگاه به عنوان «شاهد کلیدی» و مشخص شدن بیگناهیاش از زندان آزاد شد و قرار است طی چند روز آینده به ایران بیاید.
این مجری برجسته پرس تی وی پس از آزادی از زندان، با انتشار ویدیویی زنده در فضای مجازی، ضمن
تشکر از همه مردم در سراسر جهان به خاطر دعاها و حمایت هایشان برای آزادی وی، عنوان کرد: قطعا این حمایتها و دعاها در کنار لطف خداوند به من برای تحمل این شرایط، و آزادیام بسیار کمک کرد.
وی در مصاحبهای اختصاصی با شبکه پرس تی وی در خصوص نحوه دستگیری و اتفاقاتی که برای وی در زندان آمریکا افتاده، این چنین توضیح داد:چند سال پیش مستندی را در رابطه با قتل مایکل براون، نوجوان سپاهپوستی که توسط نیروهای پلیس آمریکا در فرگوسن کشته شد، ساختم و در این سفر قصد داشتم تا باری دیگر به فرگوسن و همچنین سنت لوئیس بروم تا ببینم که بعد از آن اتفاق و اعتراضات مردم، اوضاع چه تغییری کرده است. همچنین، برخیها نیز به من گفته بودند که فعالان و افرادی که درگیری قتل مایکل براون بودند، کشته شدند. از این رو، قصد داشتم تا مستندی را در این رابطه تولید کنم. پس از اتمام مراحل تصویربرداری و در حالی که از فرودگاه سنت لوئیس قصد بازگشت به دنور را داشتم تا از فرزند و نوه خود دیدن کنم و پس از چند روز ماندن در دنور، به تهران برگردم نیروهای امنیتی فرودگاه و پلیس FBI به من گفتند دستور بازداشت من را دارند و ظرف چند ثانیه، به من دستبند زدند. در آن لحظه فقط گفتم که آیا پسرم هم بازداشت است؟ آنها گفتند نه؛ فورا به رضا گفتم که سوار هواپیما شو و به دنور برگرد. اما این اتفاق نیفتاد و پلیس FBI او را به واشنگتن منتقل کردند.
مرضیه هاشمی در ادامه افزود: من آن شب را در سنت لوئیس ماندم و روز بعد من را به مقر FBI در واشنگتن منتقل کردند. آنها به من میگفتند که متهم به هیچ جرمی نیستم، اما با این حال، آزمایش DNA از من گرفته شد وعلیرغم اعتراضم برای ممانعت از این کار، به من میگفتند که هرکسی که به این مرکز منتقل میشود، حتما میبایست آزمایش DNA دهد.
مجری شبکه پرس تی وی گفت: پس از آن به زندان مرکزی در واشنگتن دی سی منتقل شدم. البته باید این را هم بگویم که در تمامی این مراحل به من دستبند و پابند زده بودند. در زندان مرکزی، به من گفتند که باید مورد تفتیش بدنی قرار بگیرم و باید روسریام را بردارم، اما از آن جایی که یک زن مسلمان هستم و به حجاب پایبندم نسبت به این مساله اعتراض کردم و به آنها گفتم که این کار شما غیرقانونی است و باید پوشش مناسبی را با توجه به مذهب خود اتخاذ کنم. اما مامور زندان که یک زن هم بود، به من گفت: باید روسریام را از سرم بردارم و به زور روسری را از سرم برداشتند. پس از تفتیش بدنی، من را به یک سلول سرد و تاریک انتقال دادند. در این سلول، تشکی بر روی تخت وجود نداشت و تختی با میلههای آهنی بود. دستشویی و حمام نیز در وسط سلول تعبیه شده بود. خوشبختانه هیچ فرد دیگری به همراه من در آن سلول نبود.
هاشمی ادامه داد: بسیاری از نیروهای امنیتی زندان، مرد بودند و مدام در زندان در حال رفت و آمد بودند و از آن جایی که حمام در وسط سلول قرار داشت و زندانبانها نیز به راحتی میتوانستند داخل آن را ببیند، حتی امکان استفاده از حمام هم وجود نداشت. در زندان صداهای فریاد از مرد و زن شنیده میشد که به سلولهای مختلف برده میشدند. شرایطی که واقعا غیرقابل باور بود. صبح روز بعد، من را بیدار کردند و گفتند که باید به دادگاه برویم. من با دستبند و پابند با یک وَن به دادگاه منتقل شدم. در واقع، با من همانند یک مجرم رفتار شد. وقتی به دادگاه رسیدیم، به من گفتند که آسانسور خراب است و باید از پلهها بالابرویم تا به اتاق مورد نظر برسیم. این در حالی که بود که پاهای من با پابند بسته شده بود و وادارم کردند تا با همین وضعیت، پلهها را بالا بروم.
مرضیه هاشمی عنوان کرد: در جلسه دادگاه به من گفتند که هیچ جرمی مرتکب نشدم و به عنوان یک شاهد در این جا هستم. پس از پایان جلسه باری دیگر به زندان منتقل شدم و باری دیگر از آنها خواستم تا روسری ام را به من بدهند و نسبت به این مساله اعتراض کردم. اما آنها قبول نکردند و پس از چند ساعت، یکی از نیروهای امنیتی زندان گفت که میتوانی از این تیشرت برای پوشاندن موهای خود استفاده کنی. در داخل زندان نیز یک پیراهن آستین کوتاه به من دادند و خلاصه این که شرایط بسیار سختی برای یک زن مسلمان در این زندان بود.
هاشمی گفت: زمانی که میخواستند ا. به بخش زنان منتقلم کنند، نیروی امنیتی زندان به من گفت که باید آن تیشرت را از روی سر خود بردارم و علی رغم مخالفتم، نگهبان زندان که یک زن هم بود، تیشرت را از روی سرم برداشت و من
را به بخش زنان منتقل کرد. من اغلب اوقات در بخش انفرادی زندان بودم و از آن جایی که نمیتوانستتم هر غذایی را بخورم، به سختی میتوانستم با اندک مواد غذایی که میدانستم حلال هستند، سر کنم. در کل میتوانم بگویم که رفتار آنها با من رفتاری آکنده از اهانت و بیاحترامی بود. رفتاری که من اعتقاد دارم با هیچ فردی نباید این گونه عمل شود. با این حال، من یک شهروند آمریکایی هستم و هیچ کار اشتباهی انجام ندادم و علی رغم آن که به هیچ جرمی متهم نبودم، در یک سلول انفرادی در زندان نگهداری میشدم و به من دستبند و پابند زده بودند.
او افزود: پس از اتمام جلسه دوم دادگاه و وقتی که به زندان آمدم، من را به بخش عمومی زنان منتقل کردند. اما طوری از من نزد این افراد صحبت کرده بودند که آنها از من دوری میکردند و به من به چشم یک قاتل نگاه میکردند.
وی ادامه داد: نکته حائز اهمیت این است کهمن میگویم اگر من یک شاهد مطلع هستم، حکم آن را به من نشان بدهید و بگذارید با شما در خصوص آن موضوع صحبت کنم. تقریبا هفت سال است که هر بار هنگام ورود به ایران و بازگشت از ایران به آمریکا، مورد بازجویی FBI قرار میگیرم و من همیشه با نهایت همکاری، به سوالاتشان پاسخ دادم. اما سوالی که از آنها میپرسیدم این بود که چرا فکر میکنید که من دیگر به سوالاتتان پاسخ نمیدهم و قطعا در مورد این مساله از نماینده حقوقی سوال خواهم کرد، زیرا من یک شخص شناخته شده هستم و هیچ دلیلی نمیبینم که بخواهم فرار کنم.
مجری پرس تی وی ادامه داد: من در ایران زندگی و کار میکنم و آمریکا نیز خانه من است. این حق من است که هر زمانی که بخواهم به آمریکا بروم چرا که فرزندان و نوه هایم در آمریکا هستند. بنابراین، دلیلی ندارد که بخواهم فرار کنم و این در حالی است که هیچ جرمی مرتکب نشدم و تحت تعقیب نیز نیستم. واقعا چرا باید این کار را بکنم؟ من شخصی بودم که تاکنون مرتکب به هیچ جرمی نشده بودم و حتی یک بار هم دستگیر نشدم. همواره انتظار چنین رفتارهای مشابهی را داشتم، اما نه در این حد. من در این سال ها، سعی کردم تا آن چیزهایی را که به آنها معتقدم به زبان بیاورم و تلاش کردم تا برای حق و درستی بجنگم و در برابر سرکوب بایستم. افرادی همانند من، همواره باید بهای این رویکردشان را بپردازند. به نظر من، تکنیک تهدید همیشه برای تغییر دیدگاههای افراد مورد استفاده قرار میگیرد.
وی افزود: آنچه که برای من اتفاق افتاد ممکن است برای هر فرد دیگری نیز رخ دهد. این مساله تنها به شخص مرضیه هاشمی مربوط نمیشود. ما نباید این اجازه را بدهیم که این اقدامات غیرقانونی، بازداشت و زندانی کردن برای هر مدت زمانی که بخواهند، اتفاق بیفتد. من در این مدت دریافتم که آنها میتوانند به راحتی افراد را به طور کامل محو کنند. من با پسرم بودم و او شاهد تمامی ماجرا بود، اما اگر او کنارم نبود مطمئن نبودم چه اتفاقی ممکن بود به سرم بیاید. شک ندارم که این اتفاقات برای سایر افراد نیز رخ داده است؛ افرادی که صدایی برای شنیده شدن ندارند و یک شخص رسانهای نیستند. این افراد ممکن است به راحتی حذف شوند و هیچ کسی هم از سرنوشت آنها باخبر نشود. من اعتقاد دارم که مردم کشورهای جهان هرگز باور ندارند که این اتفاقات در کشورهای رخ میدهد که به حقوق بشر اعتقاد دارد.
هاشمی گفت: من از همه مردم میخواهم تا برای نشان دادن اعتراض خود به خیابانها بیایند. این قضیه صرفا به شخص مرضیه هاشمی محدود نمیشود، بلکه ممکن این اتفاق برای هر شخصی و در هر زمانی بیفتد. آنها (آمریکاییها) این اجازه را به خود میدهند تا افراد را به طور غیرقانونی و بدون هیچگونه اتهامی وتنها با این بهانه که این افراد شاهد مطلع هستند و یا به هر بهانه دیگری، زندانی کنند. در واقع، این مردم هستند که با اتحاد خود میتوانند زمینه ساز این تغییرات باشند. درخواستم این است که همه نسبت به پایان دادن به این سرکوبها در سیستم قضایی آمریکا اقدام کنند.
وی در خصوص نقش رسانهها و حمایت مردم در آزادی خود عنوان کرد: قطعا حمایتها وتوجه رسانهای به بازداشت من، تاثیر زیادی در تسریع فرآیند آزادی من داشته و من از همه سپاسگزارم. این مساله اهمیت کار ما را در رساندن صدای بیصدایان نشان میدهد. اتفاقات زیادی در سراسر جهان میافتند که توسط رسانههای جریان اصلی پوشش داده نمیشود و این بر اهمیت کار ما و نقش رسانههای آلترناتیو تاکید میکند که بتوانند به این رویدادها بپردازند.
مرضیه هاشمی در پایان بر لزوم ایستادگی و مقاومت در برابر چنین رفتارهایی تاکید کرد و گفت: ما باید در برابر بیعدالتی و سرکوب بیایستیم و از همه میخواهم که در تظاهرات اعتراضی روز جمعه به من ملحق شوند.
وی در پایان گفت: اکنون که با شما صحبت میکنم هر اتفاقی ممکن است برایم بیفتد.
حتی شاید بخاطر حرف هایم و یا هر بهانه دیگر دوباره بازداشتم کنند. میخواهم بگویم که ما نباید سکوت کنیم و میبایست با یکدیگر متحد شویم تا به این گونه اقدامات پایان دهیم. آنچه در طی این روزها برای من اتفاق افتاد، ممکن است در آینده برای شخص دیگری رخ دهد. اما من همیشه برای حق و حقیقت بپا میخیزم و صرفنظر از هر بهایی که باید برایش بپردازم، تا آخرین نفسم حرف هایم را صریح بیان میکنم.
در پی این دعوت، روز جمعه، گروههایی از مردم آمریکا و شهرهایی از دیگر کشورها، برای برگزاری تظاهرات اعتراضآمیز نسبت به چنین برخوردهایی، به خیابانها آمدند و با سر دادن شعارهایی همچون «ما با تو هستیم مرضیه هاشمی»، خواستار پایان دادن آمریکا به چنین رفتارهای غیرقانونی شدند.
آغاز پخش «فرکانس» به تهیهکنندگی محمدسلوکی
«فرکانس» یک مجله تصویری به تهیهکنندگی محمد سلوکی و کارگردانی افشین لیاقت است که با مخاطب قرار دادن جوانان در موضوعات مختلف از شبکه دو سیما پخش خواهد شد.
فرهنگ و هنر، اقتصاد، سبک زندگی، ورزش، جامعه و. عناوینی ست که «فرکانس» هرروز با محوریت یکی از آنها ساعت 13:15 به مدت 20 دقیقه و هرکدام با اجرای مجری و کنشگر خاص خود روى آنتن خواهد رفت.
سلوکى که این شبها او را در ردای مجری در برنامه «شبگشت» میبینیم در «فرکانس» به عنوان تهیهکننده حضور دارد و با یک گروه جوان مجلهای تصویری در قالبی نو را تولید کرده که به کارگردانی افشین لیاقت شنبه تا چهارشنبه ساعت 13:15 پخش خواهد شد.
هوشنگ گلمکانی مهمان «کتابباز» میشود
سروش صحت امشب شنبه 6 بهمن ماه در برنامه «کتابباز» میزبان هوشنگ گلمکانی، منتقد سینما و سردبیر ماهنامه «فیلم» است.
گلمکانی در برنامه امشب راجع به لزوم خواندن نقد سینمایی با صحت گفتگو خواهد کرد.
او در ادامه داستانهایی از مجله «فیلم» را تعریف میکند و به معرفی کتابهای مورد علاقه خود میپردازد.
از جمله افتخارات هوشنگ گلمکانی دریافت جایزه افتخاری جشن خانه سینما درسال 2007 و جایزه بهترین منتقد هنری بنیاد روزنامه نگاران در سال 2008 است.
در بخش دوم (بخش ثابت شنبه شبها) دکتر رشید کاکاوند در خصوص شیرینیهای شعر و ادبیات فارسی صحبت خواهد کرد.
«کتابباز» به تهیهکنندگی و کارگردانی محمدرضا رضاییان و اجرای سروش صحت، شنبه تا چهارشنبه ساعت 20 از شبکه نسیم پخش میشود و تکرار آن ساعت 1 بامداد، 8 صبح و 13 بعدازظهر روی آنتن شبکه نسیم خواهد رفت.