ماهان شبکه ایرانیان

نتایج تحقیقی پنج ساله، ۱۴ مورد از عادات مشترک ثروتمندان را فاش ساخت

«توماس کرلی» نویسنده یکی از پرفروش ترین کتاب های حوزه موفقیت، پنج سال از زندگی خود را صرف مطالعه عادات روزانه ۱۷۷ میلیونر کرد و متوجه این نکته شد که هر کدام از جای متفاوتی شروع به کار کرده اند:

نتایج تحقیقی پنج ساله، 14 مورد از عادات مشترک ثروتمندان را فاش ساخت

«توماس کرلی» نویسنده یکی از پرفروش ترین کتاب های حوزه موفقیت، پنج سال از زندگی خود را صرف مطالعه عادات روزانه 177 میلیونر کرد و متوجه این نکته شد که هر کدام از جای متفاوتی شروع به کار کرده اند:

در تحقیقاتم متوجه این موضوع شدم که عادات روزانه ی فرد مشخص کننده ی میزان موفقیت او در آینده است. دلیل خیلی از اتفاقاتی که در زندگی افراد رخ می دهند، مانند روابط خوب و بد، فقر و ثروت، سلامتی و بیماری و غیره، عادت ها هستند.

خوشبختانه عادت های بد را می توان تغییر داد و مسیر زندگی را عوض کرد. این مطالعه 14 عادت افراد ثروتمند را به این ترتیب معرفی می کند:

  • مطالعه ی مداوم

افراد ثروتمند حداقل نیم ساعت مطالعه ی مفید روزانه دارند. آنها برای تفریح کتاب نمی خوانند بلکه هدف شان از کتاب خواندن یادگیری و علم افزایی است.

«کرلی» سه نوع ژانر محبوب این قشر را بیوگرافی افراد موفق، خودآموز یا خودسازی و تاریخ معرفی کرده است.

  • ورزش

76 درصد از ثروتمندان روزانه حداقل 30 دقیقه ورزش هوازی می کنند.

از انواع ورزش های هوازی می توان به کاردیو، دویدن تند و آرام، پیاده روی و دوچرخه سواری اشاره کرد.

کاردیو نه تنها برای بدن خوب است بلکه اثر شگرفی بر مغز می گذارد. زیرا هم در رشد نرون ها موثر است هم در افزایش تولید گلوکز، که سوخت مغز به شمار می رود. هرچه سوخت بیشتری به مغزتان بدهید بیشتر رشد می کند و باهوش تر می شوید.

  • معاشرت با افراد موفق

موفقیت شما در گرو افرادی است که با آنها معاشرت می کنید. ثروتمندان همیشه به دنبال افراد مثبت اندیش، هدفمند و مشتاق می گردند.

اگر این افراد را یافتید حتما آنها را در مواقع مهمی مانند رخدادها و همایش های اجتماعی دعوت کنید.

نقدهای مخرب و افراد منفی نگر شما را از رسیدن به موفقیت دور می کنند.

  • هدفمندی

ثروتمندان اهداف و رویاهای خود را مشتاقانه دنبال می کنند، نه رویاهای والدین شان را. دستاوردهایی که در این راه کسب می کنند آنها را شادتر از قبل کرده و در زندگی موفق تر می شوند. علاقه، به شما انگیزه ی مقابله کردن با مشکلات و سختی ها را می دهد.

  • سحرخیزی

تقریبا 50% شرکت کننده های مطالعه ی «کرلی» سه ساعت زودتر از ساعت کاری شان بیدار می شوند. با این کار زمان کافی برای رسیدگی به اتفاق های غیر منتظره در طول روز مانند قرار ملاقات، رساندن فرزندشان به مراکز درمانی و ... را خواهند داشت.

وقتی ساعت 5 از خواب بیدار می شوید، به اندازه ی کافی زمان برای انجام دادن 3 کار مهم روزانه را خواهید داشت و با انجام دادن شان احساس می کنید کنترل زندگی را در دست دارید و این اعتماد به نفس شما را بالا می برد.

  • منابع درآمدزایی متنوع

میلیونرهای خودساخته به یک منبع درآمد اکتفا نمی کنند. به نظر می رسد عدد جادویی منابع درآمدزایی در مطالعه ی من، سه باشد. 65% افراد مورد مطالعه بیش از سه منبع درآمدزایی داشتند.

از جمله منابع درآمدزا می توان به سرمایه گذاری در املاک، بازار بورس و سهامداری اشاره کرد.

  • مثبت اندیشی

مهم ترین شاخص موفقیت ثروتمندان در این مطالعه، مثبت اندیشی آنهاست. اگر برای چند دقیقه به خوبی فکر کنید متوجه بار زیاد افکار منفی خواهید شد. اما با تمرین می توانید آنها را تغییر داده و به یک فرد مثبت اندیش تبدیل شوید.

  • همرنگ جماعت نشدن

ثروتمندان جامعه سازند نه که همرنگ جماعت شوند. البته آسان ترین راه این است که متفاوت از مردم نباشید و هر کاری که آنها کردند را انجام دهید. اما اگر می خواهید فرد ثروتمندی شوید باید مسیر خود را مشخص کرده و در آن پایدار بمانید.

  • آداب و معاشرت

برای ثروتمند شدن باید آداب و معاشرت را در حد اعلا بدانید.

مثلا به هنگام تولد یا عروسی دیگران در حد توان یادداشت، گل یا کادو برای دیگران بفرستید. قدردان کسانی باشید که برای شما زحمت کشیده اند.

  • کمک کردن

هرقدر به دیگران در رسیدن به آرزوهای شان کمک کنید به همان میزان موفق تر می شوید. هیچ کس بدون یک تیم متشکل از افراد موفق به اهدافش دست نمی یابد.

  • فکر کردن

ثروتمندان روزانه به مدت 15 تا 30 دقیقه به تنهایی در مورد خودشان فکر می کنند و به بارش ایده می پردازند. آنها به موضوعاتی از قبیل کار، مسائل مالی، خانواده، سلامتی، مشکلات و روابط کاری فکر می کنند.

  • دریافت نظر دیگران

معمولا ترس از نقد شدن مانع از گرفتن نظر دیگران می شود. اما این کار می تواند اشاره به مشکلات ساختاری وجودی کند که تا به حال به آن فکر نکرده اید.

  • درخواست کردن

ترس از رد شدن باعث می شود آنچه می خواهید را بدست نیاورید.  افراد موفق زمانی که به کمک نیاز داشته باشند ترس را کنار گذاشته و کمک می گیرند.

  • ریسک پذیری

یکی دیگر از یافته های «کرلی» این است که ثروتمندان شجاع نیستند، بلکه زمانی ریسک می کنند که تمام جوانب کار را ارزیابی کرده باشند.

حقیقت این است که آنها بارها شکست خورده، از شکست ها درس گرفته و دوباره شروع کرده اند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی