شناسه : ۱۴۵۱۳۷۹ - چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۲۳:۲۵
پرداخت ۳۲۸ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه در بانک قرض الحسنه مهر ایران
به گزارش اقتصادآنلاین، این بانک با در دستور کار قرار دادن پرداخت تسهیلات قرض الحسنه در حوزه های اشتغالزایی و کارآفرینی، کمک به ارتقاء و بهبود معیشت خانواده از طریق تامین مالی برای رفع مایحتاج ضروری، حمایت از مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی، رشد شاخص های سلامت با حمایت از بهداشت و درمان، کاهش آسیب های اجتماعی از طریق توانمندسازی زندانیان جرائم غیرعمد و ... اقدامات شایسته ای برای توانمندسازی اقشار متوسط و ضعیف جامعه با رویکرد توسعه اقتصادی در کشور داشته است.
بانک قرض الحسنه مهر ایران در طول یازده سال فعالیت مطلوب خود در عرصه بانکداری اسلامی در بستر قرض الحسنه بالغ بر 4 میلیون 192 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه به ارزش بیش از 328 هزار میلیارد ریال پرداخت کرده است که 3 میلیون و 472 هزار فقره آن به اعتبار 298 هزار و 234 میلیارد ریال با هدف کمک به شاخص های اقتصادی خانواده ها در دولت های یازدهم و دوازدهم پرداخت شده است.
باتوجه به نقش قرض الحسنه و تامین مالی ارزان قیمت برای تهیه مایحتاج ضروری خصوصاً در زمینه های اشتغالزایی، کارآفرینی و کسبه و صنوف، این بانک در سال گذشته نزدیک به 752 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه به ارزش 82 هزار میلیارد ریال در زمینه های مختلف پرداخت کرده است. امسال نیز برای کمک به رشد و بهبود شاخص های اقتصادی و اجتماعی کشور به اعطای یک میلیون فقره وام قرض الحسنه با اعتبار بالغ بر یکصد هزار میلیارد ریال تعهد نموده است که در یازده ماه گذشته بیش از 970 هزار فقره تسهیلات به ارزش 105 هزار میلیارد ریال پرداخت کرده است.
با استقبال مردم از خدمات و طرح های تسهیلاتی متنوع بانک قرض الحسنه مهر ایران از زمان تاسیس تا کنون بیش از 6 میلیون و 130 هزار نفر از هموطنان به سپرده گذاری و افتتاح حساب در شعب این بانک مبادرت نموده اند که بالغ بر 68 درصد آنان از تسهیلات قرض الحسنه بانک نیز استفاده کرده اند.
شایان ذکر است، بانک قرض الحسنه مهر ایران با هدف جذب و تخصیص منابع قرض الحسنه از طریق مشارکت 10 بانک بزرگ کشور با سرمایه اولیه 15 هزار میلیارد ریال در سال 1386 تاسیس شد و در حال حاضر 530 شعبه فعال به امر خدمت رسانی مشغول است.
کفایت سرمایه بانک قرض الحسنه مهر ایران در سال 95 نزدیک به 40 درصد است و با توجه به الزام بانک مرکزی مبنی بر رعایت نسبت 30 درصدی دارایی های غیر منقول به سرمایه اسمی بانک، این نسبت به میزان 28 درصد سرمایه کنترل شده است.